Even though you're fed up, you gotta keep your head up.

Sitter i köket och smsar samtidigt som jag fick den brillianta idéen att jag skulle äta frukost... Det var inte någon bra idé. Jag kan inte äta på morgonen, bara dricka något. Nu mår jag illa :( Hoppas det går över under dagen. Jag slutar 14.30 men jag orkar inte åka hem eftersom jag ändå måste tillbaka på ett möte på eftermiddagen!

Igår började jag 12 och kollade film till efter 3. Åkte hem och vid 6 åkte vi på en 2,5 timme lång föreläsning! Tiden spelade ingen roll för det var hur bra som helst!


God natt


Take us down and we keep trying.

Är väldigt trött så min plan är att sova. Smsar med mina bästaste och det är en bra avslutning på dagen.

Börjar 12.00 imorgon, ska då kolla en film och när den är slut så slutar jag! På kvällen ska jag på en föreläsning som håller på till 20.00 eller något :)


Lose myself.


Pratar i telefon


Nothing like us.

There's nothing like us
There's nothing like you and me
Together through the storm
There's nothing like us
There's nothing like you and me together.


Believe acoustic + bonus track


Mysigt

Har haft myskväll med min bästigaste kompis!

Var i skolan till halv 3. Legade hemma och sov och kollade tv tills angelica ringde!

Nu ska jag sova hade jag tänkt mig. God natt och sov gott :)


livet är bra konstigt..


fake people are like pennies. two faced and worthless.


Denise


Sleep tight


you’ve seen them falling you and see them rise.


Musik


Godnattisen


Kärlek


But I just let love go to waste.


Jan. 24, 2013

Lies


Kläder..

Tänk om alla killar kunde klä sig såhär? Killarna hade varit mycket mycket snyggare! Jag tycker många killa skiter i utseendet totalt! Jag säger inte att det är utsidan som räknas, men man kan väl åtminstonde klä sig lite fint? Vissa killar kan det, andra inte. Samma sak gäller när det kommer till tjejer, vissa gillar att vara lite finare än andra. Det är ett av 1000 tecken på att alla är olika.


Watch my eyes are filled with fear


Skyline


Daglig dos av musik


Sängmys

Med min älskade mamma!


Efterlyst

Myser framför efterlyst med min pappa! Har varit i skolan till 15.30 idag, direkt jag kom hem somnade jag... Sov i 4 timmar och jag är trött nu ändå! Kommer måsta söka hjälp snart för det är inte normalt att man sover så här pass mycket! Jag sover kanske 15 av 24 timmar på vardagarna. Hoff ska sova när det här är slut! Eller nej jag måste prata med ludvig först! Efter det ska jag sova!!


Träningsvärk.

Den här dagen kommer bli så lång och jobbig... Jag har träningsvärk så hälften hade varit nog! Har gjort något bra med andra ord!

Igår legade jag inne och sov, ni vet allt det vanliga :) börjar 08.10 och slutar 15.25 idag! Snart är det helg igen. Så skönt :)


Puss och god natt


Bra musik


School.


112 på liv och död.

Orkar inte skriva varje dag att jag har prommat! Ni som följer min blogg vet att jag gör det varje dag!

Har hunnit vara hos Nathalie ett tag idag. Resten av tiden har jag... Ingen aning vad jag har gjort! Nånting iallafall!

Ska fortsatta kolla tv och sen invänta mitt telefonsamtal!


Måndag.


God natt!


Best friend.


Musik.


Playing with fire.

Måste gå och duscha nu så jag kan börja reagera!


This is just a journey.

Blev lite ändrade planer ikväll... Spelade i några timmar, sen kom marre och hämtade oss. Åkte runt med han och jag kom hem vid 2 kanske. Nu har jag tvättat bort mitt smink och ska lyssna musik tills jag somnar! God natt.


Nightfire.

Sitter och äter fruktsallad med mosters recept på nån gottig sås! När vi har ätit upp så ska vi sätta oss och gamea som riktiga gamers!! HAHA. Vi ska iallafall spela 007 nightfire, nostalgi!


Lördag.

Slutade vid 12 igår, gick på stan med mamma. Innan 1 åkte vi på thai med marcus och malin och käkade. På kvällen gick jag till angelica, åkte ut en sväng och sen våldgästade vi natta!

Idag har jag inte gjort nånting...vänta på angelica. Vi var nyss på coopan och nu vet jag inte vad vi ska göra.


we can live like this forever.


But that's just how the story unfolds.

Har just fixat mig färdigt och nu är det bara invänta att klockan ska bli lite mer än vad den är så att jag kan åka till skolan. Första lektionen är gympa.

Efter skolan ska jag gå och äta med mamma, pappa, marcus och malin. Gottigt!

Känns väldigt skönt att det äntligen är helg igen, men ändå inte... Tiden går alldeles för fort och snart är min tid i grundskolan över! Skönt men samtidigt tråkigt. Måste börja bestämma mig för hur det blir med gymnasiet osv. För valen ska vara inne senast 15:e februari.

Förövrigt så tror jag att jag kommer bli sjuk eller något... Har lite smått ont i halsen och jag är täpt i näsan, vilket är mindre roligt för mig.

Nu ska jag gå och dricka nånting och sen väcka pappa!





God natt.

Har sovit i princip hela dagen och jag är ändå trött... Har skola i 3 timmar imorgon, vilket är väldigt skönt :)


Gottigt.

 
 
 
 

Musik.


00:21

Sen sist så har jag hunnit vara hos angelica och vi har varit på en prommis i 1 timme när det var ungefär -20 ute. Kallt att röra sig i kylan, men det släpper ganska fort när du väl har börjat gå. Bästa känslan är ändå när du kommer hem. Har som sagt någonstans tänkt tanken att jag ska promma eller träna på något sätt VARJE dag! Vilket jag än så länge har lyckats bra med :)

Ska smsa enstund till och sen ta kväll!
God natt!


Dagens inspiration.


Plain jane.

Har nyss tvätta håret och nu ligger jag och kollar tv som jag har gjort sen jag kom hem från skolan vid 1.


Talar ut..

Nu är det en sån stund i livet då någon slags verklighet springer jagandes efter mig.. Vill inte att den ska komma ikapp mig. Vissa dagar går det hur bra som helst och vissa dagar och kvällar kan jag lyssna vissa låtar, kolla vissa bilder och tänka på speciella saker. Jag vill gråta av den lilla lilla tanken. Om jag hade tänkt tillbaka några månader hade jag aldrig kunna gissa att mitt liv skulle se ut just som det gör nu. Jag hade planerat så himla mycket med personer jag inte ens känner mer. Det är sorgligt.

Jag vet att många av er går igenom mycket jobbigare saker än mig, men för mig är det inte BARA en sak. Jag har haft så jävulskt dåliga månader.. Ja månader. Det har varit mycket. Jag har fått stå ut med alldeles för mycket på en och samma gång. Jag är en sån person som bryr sig mer om andra än mig själv. Under dessa månader har jag insett att det är inte värt. Finns få personer som ens skulle tänka tanken på att ställa upp och skydda folk lika mycket som jag har gjort. Jag kan lugnt säga att jag har tagit riktig skit. Jag har haft ALLA emot mig, jag har fått höra saker som ingen ens förtjänar att höra. Det är sjuka saker. JAG om någon skulle inte ljuga. Jag säger alltid som jag tycker. Visst jag har låtsas att jag inte bryr mig, jag har sagt att jag inte bryr mig... Om man håller inne så pass mycket som jag har gjort, det brister förr eller senare. I små omgångar eller direkt. Ibland vill jag gråta mig till döds. Mitt liv har förändrats. Jag gillar inte så stora förändringar. Jag vill ha det som det var förut. Jag vill ha tillbaka mina vänner och jag vill vara liten. Men som sagt... Allting händer av en anledning och vi får hoppas att jag en dag i framtiden kan skratta och vara glad över att jag fick gå igenom det här. Inget ont som inte för med sig något gott.

Hade kunna skriva hur långt som helst bara för att det är så skönt att skriva av sig, det känns bättre.


Space.


Skype.

Som vanligt pratar jag med ludy och viktor. Orkar inte riktigt lyssna på vad de säger hela tiden för det är sjukt och det går över alla tänkbara gränser ;) hehe

Var i skolan idag (som alla andra dagar) slutade 13.45, åkte hem och tog en pn. Innan 6 åkte vi och hämtade upp Nathalie och sen upp mot sporthallen vars det var match. Evy hämtade oss och då åkte vi till Natta och kollade tv tills pappa hämtade mig. Gjorde världens godaste smoothie när jag kom hem!

Ska kanske slå på musik och försöka sova! Låter bra! Aa aa det gör det!


Tänk att...

Vara en snöboll... Född av kramar, flyga genom livet och tillslut träffa den men smälter för!


Ramlösa.

Jag börjar 08.20, väntar på att pappa ska komma och hämta mig :)

Sitter förövrigt och dricker ramlösa i min ensamhet! Känner att mina inlägg på morgonen eller efter skolan är ganska tråkiga.


God natt.


Happy.

Ligger och pratar i skype med ludvig och viktor.

Har varit i skolan till 3. Vid 5 eller nått åkte jag till nadja! Åkte ut med marre och wille. Haha har aldrigt haft så damp... Jag och nadja är världens sötaste när man inte får göra nått ;)

Ville bara avsluta mitt inlägg med att säga att jag saknar min frida och jag hoppas att mina planer blir verklighet!


15.58

Kom hem från skolan efter 3. Nu sitter jag i utblåset med min hund och myser. Ska strax gå och duscha och sen vänta in nadja :)


Måndag morgon.


Telefoni.

Tror inte min säng har varit skönare! Helt ärligt! Ligger iallafall i sängen och pratar med ludvig! Har varit ute och promma och sprungit. Jobbigt men skönt.


Nature.


Nervös..

Kom hem för en liten stund sen, har varit med min söta pappa uppe på dundret och fota. Började nyss föra över bilderna till datan och givetvis kraschar hela jävla skiten... Får hoppas att datan startar igen, men viktigast av allt att mina bilder inte försvann!! Har alla mina bilder där och om dem är borta gråter jag... Om mina bilder är kvar, vilket jag tvekar på kommer jag direkt tömma datan på ALLA bilder och flytta till en extern hårddisk!


Dagens inspiration.


You’re using my love.


Cause your love takes me to paradise.

Kollar tv som vanligt. Igår åkte jag till natta. Var med alexander och johan. Stog ute väldigt länge och pratade med massa folk och vid halv 2 tog jag en nattligprommis hem. Kom hem kvart över 2. Det hände nå knäppt med min mobil inatt så den dog... Fick inte igång den heller... Tur att jag har en pappa som kunde fixa det :)



Television.


11:18

Vaknade alldeles nyss. Ligger fortfarande kvar i sängen med mina hundar! Ska snart gå upp!


Disney.

Ligger och kollar på disney channel. Jag är jättetrött så jag funderar på att gå och tvätta bort mitt smink, slå på musik i öronen och sen sova! Låter bra, så får det bli!

Många av er läsare sover nog redan, men skriver ändå god natt och sov gott!


Pratar i telefon.


Stora sjöfallet.

Kom hem för en stund sen. Har varit i sjöfallet och ätit middag med angelica och holger! Mysigt!

Tror att vi ska vara med albin, robin och adam sen. Men jag vet inte.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1601790/images/2013/pic_50f07fd59606ee027bc8d724.jpg" class="image">


God morgon.

Just nu sitter jag i köket och pratar med pappa samtidigt som jag dricker vatten!

Ska börja åka mot skolan om mer eller mindre en kvart.


Sov gott.

Efter en mycket dramatisk men ändå lite småkul kväll så säger jag god natt till bloggen! Hoppas ni är pigga och glada när ni vaknar, alla älskar vi fredagar!

Har en lugn dag! Börjar 09.00 med gympa. 10.40 har jag franska sen har jag kort svenska och slutar redan vid 12. Tror det blir att vara med Nathalie på kvällen sen :)


Thoughts.

Kom att tänka på en sak...

Om du äter, då kallas du fet. Äter du inte kallas du anorexiabarn.

Om du dricker alkohol kallas du för alkoholist. Dricker du inte kallas du feg.

Om du röker kallas du "cool". Röker du inte kallas du för nolla.

Om du har sex kallas du för hora. Har du inte sex kallas du för tönt.

Har du smink kallas du för fjortis. Har du inte smink kallas du för ful.

Jag förstår inte riktigt hur människor ska kunna vara sig själv när alla ändå ska klaga på en hela tiden?!


Hurtig.

Kom hem för en stund sen, har varit på kvällsprommis med mami. Skulle med angelica först men hon började plugga..

Sen mitt i allting vill jag bara säga att jag har världens absolut bästa vänner!! Bara ett sms av de gör mig glad!

Nu ska jag invänta mitt telefonsamtal :)


Stupid people.

Jag är på ett mindre glatt humör just nu. Vilka jävla idioter det finns alltså.


Efterlyst.

Ligger i soffan och har nyss laddat ner årets första avsitt av Efterlyst!

Ska kolla det och när det är slut ska jag gå och duscha :)


07.44

Sitter i köket inlindad i ett täcke med världens mysigaste hundunge i min famn. Jag är trött som en gnu... Och jag har ont i mina knän. Usch.

Börjar 08.10 och slutar där just innan 4. Jag har egentligen inga planer för idag förutom 1! Kvällsprommis <3


Slyna.


Kvällsprommis.

Första skoldagen idag var jobbig nå jävulskt. Tror jag sov med öppna ögon eller något åt det hållet. Slutade vid 3 och då hämtade pappa mig. Direkt jag kom hem gick jag över till angelica och var där hela dagen. Innan 10 fick vi lust till en liten kvällsprommis och givetvis blev det en runda också. Kom hem efter 11.

Det var skönt att gå eftersom man inte har rört på sig så mycket under alla dessa helger och gud vet vad... Sen är det alltid ett plus att bara få prata om allt mellan himmel och jord med angelica. Har saknat det lite ganska mycket ;) hehe

Nu är jag trött och min plan är därför att sova några timmar. God natt!


Justgirlythings.


What ever you need I got it.

Hoff redan är det tisdag och jullovet är slut... Imorgon börjar skolan. Längtar inte. Hade gärna haft lov några veckor till!

Idag åkte jag med min mamma på stan. Efter det åkte jag till Nathalie och spenderade dagen med henne Nadja, Maja och Angelica! Tur att jag har så fina vänner!!

Nu ligger jag i sängen och lyssnar musik och smsar. Måste försöka sova snart för jag vet att jag kommer få ligga och snurra ett tag innan jag somnar.

Börjar 08.10 imorgon. På kvällen vet jag inte om jag ska ta angelica i handen och dra med henne på en kvällsprommis. Hade varit skönt att få röra på sig lite och samtidigt hinna prata lite med henne.


F.I.S.H.


Happy.

Igår (söndag) var jag med angelica efter ett 2 månaders uppehåll. Gjorde fruktsallad, åkte epa och bara myste hela kvällen. Sen drog vi en sleepis också. Störda med tanke på att det var första gången efter allt drama.

Idag (måndag) vaknade alldeles för sent och vi har typ käka hela dagen och på kvällen åkte vi till natta och var med henne och nadja! Åkte hem vid 10 och då gick jag och angelica till henne och kollade nån psykfilm.

Jag vet att det egentligen är tisdag idag, men det blir sån mindfuck att skriva annars :)

Nu ska jag sova för min klocka ringer 10.00 imorgon så jag inte sover bort hela dagen med tanke på att skolan börjar på onsdag... Tungt.

Jaja god natt, eller god morgon kanske ;)


Adot pictures.

 
 
Jag hoppas ni har sett adot pictures videos på youtube? Om ni inte har gjort det så tycker jag att ni ska göra det nu direkt! De gör veckans utmaning och sånt.   Killarna som gör dessa videos är
Wincent Rüdeberg och Rasmus Klingvall.
 
Igår när jag gick in på instagram och skulle kolla så får jag syn på detta...
 
 
Hur coolt är inte det?!
 
 
 
 

Saturday.

Idag fick jag kliva upp ganska tidigt för att jag skulle hjälpa mamma att fixa Petra till sitt bröllop. Sen åkte jag till fammo och var där i 1 timme. Åkte hem och duschade och fixade mig. När det var klart åkte jag till Nathalie vars hon och Nadja var och så gick vi till thai och käkade lite!! Marre och Kalle kom och hämtade upp oss så vi åkte runt några varv runt stan, sen gick natta och nadja över och åkte med kling för att det blev trångt, men då skulle han ha med nå andra och därför fick dom åka hem. Jag stannade på stan med marre och kalle i 2 timmar. Dom lämnade av mig till natta och nadjas mamma hämtade oss åså åkte vi till nadja och kollade film och myste på!


6 januari.

Idag är det ingen vanlig dag, för det är ludvigs födelsedag! 15 hela år. Jag hoppas att du får en underbart bra dag med många presenter, fint sällskap och en massa gottigt att äta. Jag önskar alla kunde ha en lika bra vän som dig och jag är verkligen glad över att jag har dig!

Grattis ludy <3


~ Taylor Swift.


Fredagen.

Har varit på stan med mor min idag och slösa allt för många hundralappar... Nånå jag är nöjd med mina köp ändå :)

Åkte till natta vid 5 och sen har kvällen bara bjudit på en massa drama, men då är ju allt som vanligt!

Nu ska jag fortsätta prata i telefon och sen sova! God natt!


God morgon.


Mina dagar.

Igår (onsdag) åkte jag till Luleå med mina föräldrar! Känns som att komma hem när jag åker dit, det är mitt andra hem. Saknade bara Fritjof men jag får åka och träffa henne när hon kommer hem. Hade iallafall jättemysigt, ibland behöver man såna dagar också! Köpte lite saker som ni kanske får bild på sen. Det var utplockat och väldigt svårt att hitta nått plagg som var både fint och fanns i sin egen storlek. Hann en sväng till happis också, vilket var totalt värdelöst! Kom hem vid halv 1 på natten. Jag var så trött eftersom jag inte sov något på natten och knappt nått i bilen heller. Gick direkt in och sov.

Idag (torsdag) gjorde jag inte så himla mycket, men på kvällen åkte jag till Nathalie och var med henne, behövdes verkligen efter alla dagar som jag har legat inne eller gjort annat. Fick en jättefin tröja av henne också, tack <3

Kom hem efter halv 1 och nu ligger jag i min säng och lyssnar musik och tänker. Ska försöka sova snart, är trött. Ska också försöka mig på att inte sova bort hela dagen... Hoppas det blir lite varmare imorgon så jag kan ta en prommis. Känner verkligen att jag måste röra på mig och nu är det den halvan av året som jag rör mig mer på. Det är ännu för mycket snö för att börja springa, men det är inte länge kvar till det heller.

God natt!


Everything about me just started to shine.


Dear haters.


HAHAH


Året.

 
 
 
 

Nyårsdagen.

Vaknade inte allt för sent idag, men så somnade jag igen och sov bort hela dagen... vaknade för en stund sen... Kan lugnt säga att alla mina planer för dagen förstördes med tanke på att jag hade min lilla telefon på ljudlöst också!  Så kan det gå!
 
Igår var det nyår och alla hade planerat det i flera månader och de beställde klänningar och la ner en dag på att ens fixa sig.  Själv så blev det inget av mina planer, men jag fick ändå spendera kvällen med mina vänner! När jag kom hem just innan tolv så pratade jag med min bästaste kompis!  Jag vet att jag hade kunna ha ett sjukt mycket roligare nyår, men det dög och jag fick en bra start på 2013!
 
 

New year, new problems.

Nu lägger jag 2012 och allt dåligt bakom mig och ser fram emot ett grymt 2013!