Life.


Dagens inspiration


Fall asleep


Be alright


Onsdag

Igår var jag med natta. På kvällen mötte vi upp erik och gick till felix. Kom hem halv 1/ 1 nångång :)

Idag har jag varit i skolan och ikväll ska jag vara med emil och alle :)


Monday

Min blogglust är inte sådär jättestor som ni kanske har märkt... Jag har ingenting roligt att dela med mig av och det finns inte så mycket annat att skriva för jag vill inte vara sur på er läsare om jag är sur på andra individer!

Helgen bestog av bilåkande med mina bästavänner, kaos, poliser och psykiskt ostabila människor! Men det var ändå hur mysigt som helst!

Idag är det ny vecka och den här veckan är det prao för oss. Den använder jag och nathalie till att hjälpa katinka och ta igen missade skolarbeten :)

Nu ska jag ringa min bästi och kolla vad vi ska göra ikväll!


Y o l o.


It's friday

Igår var jag i skolan som vanligt, sen for jag och min favorit natta till mig och på kvällen kom emil och alle!

Orkade inte fara till skolan idag för att jag har ont i skallen Och förkylningssymtom.


Dagens inspiration


~ Ted.


Kärlek


Jag älskar min bror.

There's no other love like the love for a brother. There's no other love like the love from a brother. ~Terri Guillemets.

Han är världens bästa storebror!Hoes.


Dåligt med uppdatering

Kul att jag skrev ett inlägg som försvann... Har iallafall spenderat dom senaste dagarna, eller egentligen den senaste veckan med nathalie :) och lite emil och alle också :)

Min blogglust har försvunnit helt om ni inte har märkt det!


Tandläkarn

Lycka till anna. Tack så mycket tacktack.


Dagens inspiration


Grattis

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är nathalies födelsedag hurrahurrahurra!

Grattis bästis! Hoppas din dag blir hur grym som helst med fint sällskap, gottigt att käka och presenterna såklart! Jag älskar dig!


Myshelg

Har haft en jättemysig helg!


Dagens inspiration


Dagens inspiration


Torsdag

Min dag har bestått av skola och sen har jag umgåtts med min söta efterblivna lilla nathalie!


Dagens inspiration


Kärlek.

Eller så inte...tror nog att min hund ville bort från mig så snabbt som möjligt!


Lycka är att ha en bästavän.


Half

Har ni tänkt på att smink gör stor skillnad, eller är det bara jag?


Dagens inspiration


Nov. 13, 2012

Godmorgon


Dagens inspiration


Big Dreams


Måndag

Hade lektioner till 11.40. Åkte hem. Hade utvecklingssamtal 14.30 och sen Slutade jag! På eftermiddagen kom johanna och hämtade mig. Vi snurrade på stan och pratade med folk, sen hämtade vi upp angelica men efter ett tag fick vi lämna hem henne för att vi skulle hämta upp albin och vi får bara vara 3 i epan :) var iallafall hur mysigt som helst och nu smsar jag och ska snart sova!


Musik


Dagens inspiration

Kommer börja med det nu varje dag ett tag framöver!


Faded silhouettes


Farsdag

Idag är det farsdag och jag tänkte skriva lite om min pappa.

Som alla andra barn så är oftast pappa ens hjälte. Redan som liten har pappa varit min hjälte. Han har alltid varit den som jag har sett upp till. Han är en av dom få som jag litar på. Som i alla andra familjer så finns det vissa brister och lika så är det i våran. Han ställer upp på mig alla timmar på dygnet vare sig han vill eller inte. Han ger mig saker som jag inte ens förtjänar. Han är så snäll mot alla. Han får en alltid att skratta även i dom mörkaste stunderna. Alla gör vi misstag och det har även min pappa gjort, men ibland får man blunda för det och gå vidare. Det finns inget barn i världen som borde få leva utan eller med en dålig pappa och jag är glad att jag har sluppit det. Vi har varit med om mycket och en hel del av dom sakerna har varit dåliga men ännu mer som har varit bra. Inget dåligt som inte för med sig nått gott.

Jag kan skriva hur mycket som helst om min pappa. Men jag ville bara säga, grattis på farsdag pappa! Du är världens bästa och jag kunde inte ha fått någon bättre än dig <3 Jag älskar dig över allt annat!


Helgen

I fredags var jag med angelica, axel och august. Vi var hemma hos axel och spelade, pratade och hade allmänt mysigt! Vi kom hem efter 12 nångång och då gick vi till angelica och sov.

Igår (lördag) legade vi inne hela dagen och på kvällen åkte jag, angelica, axel, david och kevin upp på dundret och härja! Fysatan vad kul det var! Fick lite ont överallt och det kändes som att vi skulle avlida meeeeeen det gjorde vi inte :) Kom väl hem 12/ 1 nånting och då tänkte vi dra en sleep-over hos mig, men vi ångrade oss och sov hos angelica istället.

Idag har jag inte hunnit göra sådär jättemycket, eftersom det är farsdag har jag bakat cupcakes :) Ska fota och visa er sen! Jag har egentligen massa roliga bilder som jag ska lägga upp här ifrån helgen.


Mina bästisar


Små små ord av kärlek.

Skriver aldrig mer om vad jag gör känner jag. Fast tur är väl det. Det blir ganska tråkigt att läsa. Igår iallafall mötte jag angelica efter skolan och vi gick till Alla tiders och drack te ;) Gick på stan och sen när vi kom hem så planerade vi en grym sak! Del 1 av planen är redan klar!

Ska gå och väcka pappa nu och sen 9 åker jag till skolan :)


Dear bestfriend.


Today


Kik

Ligger i sängen och skriver med massa braiga på kik! Har kollat Stalkers och nu har jag inge mer att skriva.


Musiktips


~ Justin Bieber


[ heart ]


Älskvärd


Me


Nature.


Piercing


Paint

 
Klottrade lite för någon dag sen, men på bilderna är det inte ens nära klart!

11:05

Ligger i sängen och smsar medans frida är och gör sig klar, för idag åker hon hem :( inte kul...kommer bli så tomt utan henne här, dessutom blir det tråkigt att sova själv! Jaja det kommer väl inte ta så långt tid innan vi träffas igen antar jag :)


Bilder

Känner inte för att blogga nu när frida är här. Vill spendera tiden med henne innan hon åker hem igen!