Bäst i stan.

Vaknade vid 9 idag. Duschade och fixade mig. Vid 1 kom natta och dom och hämtade mig och så åkte vi upp till sporthallen och kollade "bäst i stan" Erica, moa och filip kollade det med oss. Vid 5 hämtade pappa oss och vi lämnade hem natta och nu ligger jag och kollar plain jane!


Le för mig.


Musik.


Bilder.


wtf...

 
Vafan är det här?!  Man undrar ju verkligen ibland om inte världen kommer gå under inom en snar framtid när man ser såna här sjuka saker komma upp på människors facebook...

Bröstbilder.

Haha alltså jag skrattar bara åt alla er idioter som verkligen tror att jag skickar runt massa bilder på mina bröst! Det är ju patetiskt... Tänk att folk har så tråkiga liv att de måste prata om sånt och försöka förstöra för andra. Men vet ni? Jag skiter fullständigt i om vissa av er tror att det är jag. Ni får tro vad ni vill, men jag kan säga så lite som att... nej det är inte jag på nån utav bilderna. För det första skulle jag inte fota mina bröst. Och för det andra så skulle jag definitivt inte skicka de till någon. Skulle inte ens visa det till någon.

Jaja nu vet ni iallafall att det inte är jag!

Jag är en mycket mycket stolt ägare av mina krusbär ;)


Idag mår jag...


Bath.


Lolsotrue.


Nu måste vi dra.

Har just bokat min tågbiljett och imorgon åker jag söderut mot min saknade vän♥
Kom på en sak när jag satt och kollade på min smsbiljett... undra vad jag hade gjort utan min pappa. inte för att jag hade klara mig utan min mamma heller, men alltså pappa... Han gör ju nästan allt åt mig! Direkt det är något så hjälper han mig och jag hade aldrig kunna klara mig utan han!
 
Nu måste vi dra,  ja vi ses väl nån dag. Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska.

3 am.


Dream big.


Dance.


Juldagen.

Julafton igår var inget speciellt.

Idag har jag färgat håret och haft ansiktsmask och sånt mysigt! Nu ligger jag i soffan och kollar tv, ska snart gå och välja kläder och fixa mig :)


God jul!

Igår blev facebook och instagram bombat med "God jul- " och alla dessa klagoinlägg. Ganska kul att se :) Det lät konstigt det jag skrev, men äh ni får försöka fatta vad jag mena :)

Jag och pappa ligger i sängen och leker med mobilerna. Jag har nyss tvättat håret och nu måste jag gå och sminka mig så vi kan åka till mommo :)


Ritade idag


No shit?


Söndag 23 december.

Ligger på golvet i utblåset och värmer mig. Har kommit hem från fammo för ett tag sen. Fick min julklapp av henne också eftersom jag inte är i stan imorgon.

Vaknade inte allt för sent idag och det första jag gjorde var att baka. Gottigt!

Nu ska jag gå och kolla klart Street Dance 2 som jag började kolla igår innan jag somnade. Sen ska jag invänta min vän!


Myslördag.

Gårdagen blev inte som planerat... Slutade med att jag aldrig kom hem och det blev ingen sömn heller. Idag har jag och Nathalie varit på stan och kollat, åkte till henne och spelade monopoly ;) sen skulle vi ta en kort pn, men den blev inte så kort... 3 timmar.

Imorgon ska jag baka på morgonen sen åka till min söta fammo och på kvällen blir det säker att umgås med min kompis!

På måndag ska vi bryta traditionen och åka till mommo och fira jul! Vi har alltid varit här, men i år ska vi åka dit. Känns helt sjukt att det är julafton på måndag.

Nu ska jag fortsätta kolla Jersey Shore :)


Älskade älskade fredag.


Inspiration.


Christmas.

Det är julafton om 4 dagar och jag har ingen julkänsla alls... Hur kan det redan vara 20 december? Det var nyss sommar. Jag tycker att tiden går för fort och jag hinner inte riktigt med själv. Jag har 3 julklappar kvar att köpa och det är till min pappa, min bror och fammo! Jag ska iallafall försöka ta mig upp ur sängen imorgon och åka och fixa min brors julklapp. Det borde gå ganska lätt med tanke på att jag vet exakt vad jag ska köpa!
 

Music = life.


Morden i sandhamn

Ligger i soffan och kollar Morden i Sandhamn del 1. Blev inge skola för mig idag. Finns väl inte så mycket mer att skriva nu så jag gör det lite senare :)


Uppdrag okänt

Väntar på att min vän ska komma och hämta upp mig, sen ska jag vidare ;)


Musik...igen.

Haha har kommit på mig själv med att nästan alltid bara lägga ut musik på min blogg, men på så sätt får ju ni också lite musiktips :)


I knew you were trouble when you walked in.


Uncover.


Tisdag

Hade en asmysig kväll igår och jag kom hem vid halv 1. Tur att jag har så bra vänner!

Idag är ännu en dag när jag inte mår bra, men det är sista veckan innan lovet och det känns onödigt att dra på sig frånvaro. Ska försöka ta mig igenom skoldagen och sen när jag kommer hem måste jag vila. Ska gå och lägga mig i sängen nu tills jag ska åka mot skolan.

Bloggar säkert sen!


Lilla julafton

Har haft lilla julafton med bästis nyss! Fick en mustasch-ring och en halsring! Ååh så glad jag är :) Kunde inte fått bättre julklappar av henne! :)


Sjuk.

Kan inte komma på när jag har mått såhär dåligt senast... Hoppas jag får lite sömn inatt iallafall.


Musik.


Justin Bieber

 

Söndag.

Ligger i soffan och kollar tv. Ska bara ligga inne och mysa idag. Behöver vila så mina knän och min förkylning blir bättre.

Igår var jag ute en sväng med mamma på lite affärer, sen vid 5/6 kom natta till mig. Kvällen spenderade vi hos Erik med lite folk.


Stars.


That one rule.


Choose.

Hade lucia på morgonen, gick ganska bra! Slutade vid 10 och då åkte jag hem och sov si sådär 5-6 timmar... Jag sover hela tiden och ändå är jag såhär trött... Inte nådigt. Åkte till Nathalie och vi började kolla en film, men sen kom Emil och då höll vi på svamla som nå idioter. När han gick hem fortsatte vi kolla CHOOSE och sen kom pappa och hämta mig :) Pratade med Ludypudy och Oskward en liten stund och nu ska jag sova!! Börjar 9 och slutar 12 imorron :) Sen är det helg! Skönt :)


Home.


Lucia.


06:43

Bjuder på 3 gode fula bilder som är tagna vid 06.00 ;) hehe


That one rule #1724

Jag har sovit hela dagen och jag är ändå trött... Jag måste lida av nån allvarlig sjukdom tror jag. Iallafall så har jag sovit och när jag vaknade vid 9, kollade jag Stalkers och sen pratade jag med ludypudy :)

Aa aa det gjorde jag! Men nu måste jag sova för min väckarklocka ringer om inte allt för länge! God natt!


Dream big


Onsdag.

Fick lite klagomål på att jag inte skriver så mycket på min blogg ;) Det beror på att jag inte har så mycket saker att dela med mig av till er läsare. Det har inget att göra med att jag inte gör något på dagarna, för det gör jag. Men det är inget som jag kan dela med mig av.

Imorgon är det 13 december. Lucia alltså. Vi måste vara väldigt tidigt i skolan eftersom vi har ett litet luciatåg. Min väckarklocka kommer ringa innan 6 nångång... Fyfan, men jag lär sluta vid 10 och det är ju skönt!

Nu ska jag fortsätta kolla tv med min huvudvärk!


12 december 2012.


Kärlek!


Look around, there's no one but you and me.


Without music, life would be a mistake.


11december

Blogg-appen funkar äntligen!! Ååh vad skönt. Nu kan man blogga som vanligt igen :)


Dress up.


Blogg-appen

Är det bara för mig blogg.se appen inte funkar? När jag klickar på den så öppnas den och stängs ner lika snabbt igen... Med tanke på att inte den funkar så blir det mindre inlägg för er. Anledningen är att jag nästan aldrig använder min dator. Det är så lätt att bara skriva från mobilen eftersom jag använder den till det mesta!
 

Sarcastic bitch.


Dåligt med bilder

Såg just att mitt inlägg publicerades liiiite för sent. Jag har förståss kollat stalkers vid 6 och somnade till typ 9 halv 10 och nu tänker jag sova igen!

Börjar 9 och slutar 12 imorgon :)
Nånå god natt och sov gott!


Stalkers.

Jag har ingen ork till något alls idag. Har inte orkat göra något på hela veckan för att vara helt ärlig.

Hade skola från 8-4 idag och det var väääldigt jobbigt. Tur att det är jullov snart :)

Imorgon är det fredag och helg! Såååå skönt! Veckorna går alldeles för fort och snart är det julafton och nyår :)

Nu ska jag gå och kolla alla Stalkers avsnitt som jag har missat!


Torsdag

Känns bra med torsdag idag! Dessutom blir det ännu bättre eftersom vi inte har nå prov idag :) dock har vi en redovisning, men det är lika att göra bort den. Igår hade vi biologiprov 2 gånger, matteprov och franskaprov. Gode leds jag var när jag kom hem! Sov hela dagen och när jag vaknade på kvällen så fick jag sitta och skriva redovisningen för att Nathalie är förståndshandikappad!

HAHAHA mycket fin bild!! Not.


Haters. Friends.


Mycket bra musik


Bra musik


Tisdag

Idag mår jag inte sådär jättebra kan man säga. Tror jag kommer bli väldigt sjuk. Iallafall så ska jag försöka ta mig igenom skoldagen levande och efter skolan måste jag renskriva praouppgifterna klart och sedan fixa so redovisningen för imorron.

Igår var jag i skolan, sen gick jag och natta på stan och sen hem till henne. Vi satt och pratade skype och kollade youtube-klipp resten av dagen. När jag kom hem vid 10 gick jag och sov. Jag vet inte varför jag är så trött hela tiden...


bästavän



Look at me now.


Livet är gode konstigt.


Jag saknar dig.


She expected the world


People change.

Mina senaste dagar har varit lite upp och ner, fram och tillbaka.

Idag har jag bakat med min mamma. Mysigt! Ikväll ska jag vara med Nathalie och vad vi gör har jag ingen aning om.


Sovgott

Dom här låtarna är några av de gamla mysiga som jag lyssnar på när jag ska sova om nätterna.