color me in begin

Har hunnit hjälpa mamma med flytten sen sist jag bloggade!! Vi kunde tyvärr inte fortsätta eftersom det var 40 grader uppe på vinden... Trodde vi skulle svimma av dit på golvet.  Hihi lite mysigt ändå att umgås så mycket med min mamma, men det är så himla tråkigt att hålla på rensa och packa ner saker hela tiden. Vill inte ens veta hur leds mina föräldrar är för dom har gjort 99.9 % av det som redan är gjort... Det är ändå värt det :)
 
Snart ska jag gå i duschen och sen fixa mig och efter det vet jag inte om jag ska ta mina pojkar under armen och fara och grilla eller om vi ska spela fotboll eller vad. Ska i alla fall ringa louise på en stund!!
 
(gammal bild)
 
 
 
 
 
 
 

Empty

Ligger i min säng och kollar runt i mitt rum... Det börjar bli ganska tomt här inne! Det känns både bra och konstigt på samma gång!

Åkte till skolan imorse vid 9 och kom hem innan 12. Direkt jag kom hem sov jag i nästan 2 timmar och så fort jag vaknade började jag packa igen!!


Längtar till alla festivaler i sommar!!


Hämtat ut paket idag...


we are who we are.

We are who we are, nothing but humans.
 

Musik


Onsdag

Har nyss vaknat efter att ha sovit sen jag slutade vid 15.20. Jag är trött och har ont i skallen... Jag är helt orkeslös känner jag.

Ska lägga mig i sängen nu och kolla en film innan jag sen ska sova igen.


Hej sommar

Nu kan jag säga att det är sommar på rikitigt! Har varit varmt i flera veckor och nyss vid 7- tiden var det 25 grader!! Så himla skönt :)

Trist att man har skola såna här dagar..


Vilken härlig dag

Idag har det varit ännu en bra dag och jag kan inte annat än älska livet just nu!! Det är underbart :)

Orkar som inte skriva om min dag idag och förlåt, jag ska ta tag i bloggdesignen snart men jag har massa saker att göra hela tiden med skolan, flytten och mina fantastiska vänner! Jag hinner ordna det :)

Ska göra det jag alltid gör på kvällarna, smsa och lyssna musik och efter det sova! :) God natt och sov gott allihopa! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :)


God morgon


Bra dag

Haft fullt upp hela dagen och nu på kvällen vid 9 gick jag till ip och spelade rövdunk med erik, andré, nisse och robin!! Var riktigt mysigt faktiskt, men hade varit bättre om det var mindre mygg och jag inte haft ont i knät.

Nu ska jag smsa, lyssna musik och sen sova :) God natt!


I am me - Willow Smith

Hittade världens mysigaste låt just... Inte nog med det, texten är väldigt bra och jag tror att många ungdomar kan relatera till den!
 
 

Renovation.

Förstår att ni undrar varför min blogg ser ut som den gör, men det är därför att jag blev så otroligt leds på min förra design och jag vill inte ens veta vad ni som läser min blogg dagligen blev. Jag bestämde mig för att jag måste göra någonting åt det och det är NU!  
 
Därför ber jag om ursäkt för bloggens utseende just nu, det ska återgärdas!

Inspiration


Sov gott

 


Ny musik


Lookbook: festivals 2013


Skulle ha publicerats imorse..

Idag känns det som en bra dag!! Jag är leds på min förkylning, men idag känns det som att det är okej med tanke på dagens sällskap. Planerna för idag är lektioner till 12.10, balmöte och på kvällen BRA-dagen.

Haha vad komiskt att jag skrev om att det känns som en bra dag idag och sen ikväll har vi BRA-dagen ;) (BarnensRäddningsArk)

Ha en bra dag idag! ❤


Onsdagsmys


Svar på kommentar...

Fick en kommentar av: U know who, där det stog "Jag saknar dig så jävla mycket! längtar tills vi kan ha nån dejt! ❤"

Svar; klart jag vet vem det är!! Jag saknar dig också och snart kan vi dejta hur mycket vi vill! ❤


Musik


weheartit


40 dagar

Gaaaah fatta att det bara är 40 dagar kvar nu!!! Jag längtar så mycket så det är sjukt. Om 40 dagar vinkar jag hejdå till mitt gamla liv och välkomnar ett nytt. Jag är nervös men samtidigt är jag så himla exalterad! Jag tror utan tvekan att det kommer vara en av dom bästa dagarna i hela mitt liv.
 
Ska bli så kul att komma bort till en helt ny stad med helt nya människor, där kommer jag kunna vara den jag verkligen vill vara.
Ni kommer kunna följa min flytt och allting som händer i mitt liv på bloggen som tidigare, enda skillnaden kommer vara att jag antingen tar bort alla gamla inlägg eller helt enkelt gör en ny blogg. Jag vill inte påminnas varje dag om vad som har hänt. Det är bara jobbigt. Jag ska sluta tänka på det förflutna och bara blicka framåt mot framtiden och allt den har att erbjuda... jag känner på mig att det här kommer bli bättre än bra, det kommer bli bäst!
 
 

Vilket..

...piller skulle just DU välja?


22 maj 2013

Vaknade nyss efter 3 timmars sömn... Inte roligt. Jag gick upp och tog en alvedon vid 3, då släppte värken i käkarna. Tror ni jag kunde sova ? Nej. Nästäppan kvarstog och jag somnade efter halv 5 istället!!

Jag är död just nu... Trött som en sengångare. Får se hur effektiv jag kommer vara i skolan, skulle gissa på inte effektiv alls. Ska försöka jobba iallafall :)

Ska åka till skolan vid 5 över 9 och jag slutar väl någongång där efter 3 skulle jag tro :)

Igår när jag vaknade hjälpte jag mamma en stund och efter det kom felicia och hämta mig och vi åkte ut på stan och snurrade och pratade med folk :) Blev en hel del skrattande!

Ni får ha en fortsatt trevlig dag! :)


02.12

Jag är vaken och kan inte sova... Jag är trött och jag har sprängande huvudvärk, men jag har så ont i mina käkar att jag vill gå under jorden och det värsta av allt är att jag får andas med munnen! Jag är så igentäpt i näsan så jag får nästan panik, jag svettas och fryser till och från så det är lite jobbigt. JAG VILL SOVA.

Kan ingen hjälpa mig tack? Skulle vara evigt tacksam till den som kunde trolla bort sjukdomar och allt vad det innebär!

Hoppas alla ni andra får sova gott och vakna upp pigga och glada!


21 maj

Ligger i sängen med min bebis!! Gjorde bort mitt sista nationellaprov idag! Kan inte ens beskriva hur skönt det känns :) fast dock har jag en massa andra arbeten att göra och lämna in, men det löser sig :)

Eftersom jag är förkyld for jag inte på gympan idag, när jag kom hem sov jag direkt för att jag är så slut i hela kroppen.

Ska snart åka ut med fellan, men först mysa lite mer med bebis ❤


Avsluar med en gammal mysis


Måndag

Jag är helt slut i kroppen och i skallen. Jag orkar ingenting, mår som en säck potatis eller något! Haha okej vilket konstigt jämförande det var.. Men jag orkar inte blogga just nu för jag ska sova. Borde ha gjort det för längesen, men åkte ut med fellan så ;)

God natt!


Sjuk

Usch vad dåligt jag mår idag... Håller på bli riktigt förkyld..verkligen inte kul!!

Igår var jag med felicia hela dagen, det var jätte mysigt som vanligt!!! Hihi

Börjar skolan 09.20 och slutar 15.00 idag... Hoppas att det går fort!


Lyssna och njut


Pictures

 
 
 
 
 
 

Jag flyttar.

Tänkte att jag skulle berätta åt er här på bloggen lite om vad som kommer hända för mig i sommar... Jag kommer flytta! Jag har alltid vela flytta söderut eftersom jag trivs mer där och det har alltid känts som att det är mitt andra hem eller något sådant. När det kom till att göra gymnasievalet så var det en självklarhet för mig att söka in på en annan ort lite längre söderut. Jag fick ett brev hem i brevlådan där det stod att jag var premilinärt antagen till mitt sökta gymnasium! Jag blev så himla glad att jag nästan ville gråta! Jag gjorde omval för någon dag sen eftersom jag inte behöver ha kvar mina val här hemma och jag vill kunna ha andra alternativ ifall jag inte trivs på min linje.
 
Varför det har blivit så att vi tog beslutet att flytta är för att jag inte trivs i den här staden vi bor i nu, det fanns ingen linje här som jag ville gå och jag har haft några väldigt tuffa månader och jag har mått psykiskt dåligt. Efter att jag fick veta att jag kommer flytta började allt bli bättre för mig, jag började må bättre. Det är en sådan lättnad för mig att veta att om några veckor flyttar jag härifrån. Jag kommer få slippa alla falska människor i den här äckliga staden. Jag kommer börja om på nytt.
 
Såklart flyttar jag inte på grund av människorna här, eller på grund av allt som har hänt. Jag flyttar därför att jag fick möjligheten och att lämna allting bakom mig är bara bättre.
 
Någonting annat som är bra med allt det här är att jag kommer ha närmare till mina riktiga vänner som bor i samma stad som jag snart bor i och de andra inte så långt därifrån. Jag ser inget negativt med det här och jag har aldrig varit gladare i hela mitt liv!! Visst, det kommer bli en stor omställning och det kommer garanterat vara jobbigt i början på en ny skola i en ny stad, men jag hoppas och tror att jag kommer komma in i det nya ganska fort och att det blir bra! 
 
 

Lördag

Har inte riktigt haft tid att blogga nu när det har varit så fint väder!! I torsdags så vet jag inte vad jag gjorde, kan hända att jag var ute med fellan och åkte eller nått!! Iallafall var det fredag igår och jag var och fotade en massa bilder som kommer upp på bloggen om inte för länge... Sen var jag ute på stan med jennifer och pratade med massa folk och senare på kvällen åkte jag till louise :) jättemysigt!!


Onsdag

Felicia hämtade mig från skolan vid halv 4 och sen dess har jag varit med henne och det har blivit en hel del bilåkande om man säger så :) Har haft riktigt mysigt och roligt med min saknade!! ❤


Telefon

Har nyss lagt med med min fina kompis!!


Trött

Hoff är lika trött som alltid annars... Idag är ingen bra dag känns det som. Jag fryser, har ont i skallen och i halsen och för att toppa allt det så har jag träningsvärk också!

Har planer efter skolan att umgås med Jennifer så få se nu om det blir så eller inte :) hoppas det, då kan jag iallafall inte sova bort hela min dag!

Ha en bra dag!!


Musik


Min födelsedag...

Kom på att jag kan visa er vad jag fick på min födelsedag!! Jag har inte fotat pengar och sådant, plus att jag har fått något stort som jag inte kan fota och för att inte tala om alla saker till balen...
 

Tisdag

Jag har varit i skolan som vanligt och det gick ganska fort och väl hemma så gjorde jag väl inte så mycket, drog premiärraggen med min kompis som har fått körkort idag!! Grattis ♥Sen har jag mest suttit och haft allsång med Broberg och Robin!
 
Imorgon är det onsdag för er som är lite dagvild och har missat det. Har ett svenskaprov som ska göras bort imorgon. På torsdag har jag 2 nationellaprov att se framemot, ska bli så skönt att göra bort alla prov som jag har kvar. Efter mina prov på torsdag har jag endast 1 nationella kvar och det är muntliga matte!
 
Längtar ihjäl mig tills jag är klar med alla prov och arbeten i skolan, det kommer vara världens lättnad kan jag säga er..
 
Med ett glatt humör kan jag nu säga god natt till min blogg.
 
 
 

Skriver av mig...

Vill ni veta hur skönt det känns att säga att jag mår bra för engångsskull? Jag mår faktiskt bra! Jag trodde verkligen att jag skulle må skit hur länge som helst, men jag börjar må bättre än vad jag någonsin hade förväntat mig! Såklart kan det alltid bli bättre, men jag är nöjd med allt precis som det är nu :) Livet går bra för mig just nu, allt går bra!!

Jag har sagt hejdå till mina falska gamla vänner och behållt dom som visar att dom uppskattar mig för den jag är!! Jag har tillsammans med min familj tagit beslut som jag aldrig trodde vi skulle fatta och vi har satt en stor boll i rullning. Jag har fått bra sommarjobb med bra betalt och jag kommer njuta av den här sommaren och allt den har att erbjuda!

Nu vill jag bara säga hejdå till mitt förflutna och säga hej till min framtid med nya möjligheter! Tycker lite synd om er som vill förstöra för mig och jag vet att det känns i era små hjärtan att jag mår toppen!

Nu kan jag somna med ett leende på läpparna!


Ny vecka

Åkte till skolan 12.05 och åkte därifrån 14.40 ungefär!! Inte så mycket skola med andra ord! Min dag har jag spenderat med min huvudvärk i soffan framför MTV :) ganska mysigt ändå!

Nu har jag just lagt mig i sängen och lyssna musik och när jag känner att mina ögon går i kors så ska jag faktiskt ta och sova :) känns underbart!

Imorgon är det tisdag och innan jag vet ordet av det så är det väl fredag! Man ska inte klaga :) Inte alls länge kvar till sommarlovet nu och jag har en känsla av att det kommer bli bästa sommaren på väldigt länge! Jag har ett jobb som väntar i sommar och massa andra nya roliga saker och förändringar :) Innan allt det händer så ser jag fram emot att gå ut grundskolan och få lämna det bakom mig, samt gå på balen med min bästakompis!! Kan nog inte bli bättre om ni frågar mig :)


Söndagsmys

Har spenderat min dag med att åka och köra epa med jennifer och freddy :) var riktigt mysigt!!

Nu ligger jag och kollar 90210 och har gjort det ett tag :) blir lite ledsen när jag tänker på att det snart är slut :( Har bara några avsnitt kvar på sista säsongen..


90210

Kollar 90210 i min säng en söndag som denna!! Igår var en bra dag, var med massa fina människor och så hann jag köra lite epa efter ett väldigt långt tag... Var lite ovant, men kul ändå :)

Har inte haft ork att blogga, har öppnat appen flera gånger och stängt den lika fort!!


You're always take it out of me

Seems like lately you love to hate me
I don't know why but its a
waste of our time
Cause everybody singing to the
same old song
Nothing ever changes til
It's too far gone.


Sötisar


Hollywood heights

Redan fredag idag och jag har hunnit med att göra ganska mycket den här veckan ;) pfft nä nu ljög jag!! Har bara haft skola på tisdag och onsdag :)

Idag ska jag leka med mina snygga vänner Louise och Jessica!!


9maj

Efter en kunglig födelsedag så säger jag godnatt!

Har haft bästa sällskapet och fått fina presenter, kan inte bli bättre :)


Grattis till mig själv


Onsdag

Åååh vad jag är trött idag! Snoozade i minst en halvtimme efter mitt alarm ringde och skrek att jag skulle kliva upp. Idag har jag skola från 08.10 till 14.00, känns så himla länge, men det brukar gå ganska fort :) Efter det ska jag väl vara med Felicia eftersom det är ett tag sen och vi har massa saker att prata om.

Nu är jag ledig i 4 dagar! Yey vad skönt! Skulle egentligen träffa Fritjof under mina lediga dagar, men det blev ingenting av det...

Ni får ha en bra dag! :)


If you could see me now

He'd say music was the home for your pain
And explain, I was young, he would say
"Take that rage, put it on a page
Take the page to the stage
Blow the roof off the place"
I'm tryna make you proud
Do everything you did.


Allt måste vara en dröm

Mitt nationella imorse gick väl lite sådär... Det hade kunnat vara bättre och även sämre! Vi får hoppas att jag blir godkänd :) hade vanliga lektioner på eftermiddagen och när jag kom hem från skolan har jag bara legat i min säng och kollat 90210 och pratat med min saknade louise ❤

Vad kan jag förövrigt skriva åt er... jo jag håller på bli förkyld tror jag. Det är mindre kul, men nångång måste man vara det också!


Saknar min man


Nationella prov

Sitter och tänker vad som kan kunna komma på nationella provet... Har 2 olika delar idag tror jag. Sen undrar jag vem som kommer på att man ska ha muntligt i matte?! Det är bara konstigt..jag hatar matte. Det är alldeles för svårt för mig :( synd att man inte föddes som ett geni istället för raka motsatsen. Nånå det får gå som det går, kan inte göra annat än försöka :)


Måndag

Min dag har varit hur mysig som helst! Synd att det är skola imorgon, vilket omfattar nationella prov i matte... Ska köpa en lott om jag klarar det ;) haha bara för att jag har sån tur då! Jag kan verkligen ingen matte överhuvudtaget. Jag hoppas det går bra :)

Nu ska jag kolla färdigt 90210 och smsa med min man och sen sova! Hoppas ni har haft en bra dag och får en bra fortsättning :) god natt!!




Verkligen jag


🎧

subscribea min spotifylista annahanzzon


Who you are

Ligger återigen i min sköna säng och pratar i telefon! Tycker att det börjar bli standard nu! Imorgon ska jag till luleå på en snabbvisit :) Skönt att slippa skolan imorgon, har alltså en skolvecka på 2 dagar! Låter bra enligt mig :)

På torsdag kommer mina vänner till mig eftersom jag fyller år :) Sen vet jag inte om jag ska ha en dejt med Frida också :)


Lost time.


Godmorgon

Jaha söndag igen då... Jag tycker både veckorna och helgerna går så himla fort så jag hinner inte med! Snart är det dags att lämna grundskolan och gå vidare till gymnasiet! Jag längtar lite efter att få lämna min klass. Haha jag är verkligen inte som alla andra!!

Snart fyller jag år också, 4 dagar kvar. Hoff börjar känna mig gammal även fast jag är så liten... Kan inte riktigt förstå hur jag hann växa upp så fort?! Menmen får se det som nya möjligheter till något nytt :)

Idag ska jag vara med min vän igen och det står söndagsmys på schemat!! Mysigt ❤


Lördag

Min lördagkväll har jag spenderat tillsammans med louise och 99.9 % av tiden har vi pratat med antonio och kevin! När pappa hämtade mig for vi ut med bilen och nu ligger jag i min säng och pratar med dom igen och har gjort det i snart 3 timmar :)


A thousand thoughts a million fears, and still a smile


Piercing


Farmor

Sitter hos fammo med henne, pappa och fabbo! Har nyss ätit så nu känns det som att jag ska spy... När jag är klar här ska jag hem och fixa mig och sen fara ut och vara med min vän!


Dröm om morgondagen

Ligger i sängen nu och lyssnar musik! Har hunnit vara ut på en liten springrunda, gjorde lite ont i knät men jag kände att jag måste fara ut och tänka på annat!! Duschade snabbt när jag kom in också :)


Ombre

Jag har varit sugen på ombre hur länge som helst, ska nog färga efter balen!!


Feelings

Jag är både arg och ledsen på samma gång... Det har verkligen inte varit min dag idag och det finns människor som inte gör det bättre. För det första så fattar jag inte hur någon kan vilja bråka för att det är "kul". För det andra så kommer nog ingen någonsin förstå hur jag känner mig. aldrig. Jag får väl vara en bortskämd liten snorunge som inte uppskattar någonting, men jag har ändå känslor. Jag vill inte att alla ska leva och anpassa sig efter mig, jag vill bara att någon ska förstå vad jag går igenom och fråga mig hur jag mår.

Mitt liv är en berg-och dalbana och jag vill inte ens åka med nåmer. Tänk vad skönt att vara liten igen, utan bekymmer. Enda problemet man hade var vem man skulle leka med på rasten. Nu finns det så mycket problem och bekymmer så hälften hade varit nog.

För mig är den största rädslan att jag ska förlora mina vänner. Jag går varje dag och tänker och är osäker, jag vet att det bara är en tidsfråga tills jag står ensam kvar. Jag är så nära gränsen nu, jag vet att det händer snart och hur gärna jag vill ändra det så vet jag att det händer och jag kan inte göra något åt det.

Jag känner mig tom just nu. Helt tom. Jag har slut på ork att försöka, jag är tom på ord för vars världen är påväg. Jag börjar bli tom på känslor.


New age

Idag är jag verkligen på dåligt humör...usch! När jag kom hem från skolan sov jag i 4 timmar och efter det har jag städa och rensat!

Har nyss tvättat mitt hår och nu ska jag strax fara ut :)


~ Eminem


2 maj

Skolan gick ganska fort idag eftersom jag hade så fint sällskap av min kompis!! Var med henne efter skolan också :) kom nyss hem och jag gick raka spåret till sängen! Skönt!

Har sovmorgon imorgon och jag får sällskap yttligare en dag! Det är kul faktiskt :)


Torsdag

Gud vad trött jag är... Vill bara gå och lägga mig under mitt varma täcke i min varma säng! Tänk vad skönt att skolan snart är över och jag kan blicka framåt mot ett sommarlov fyllt med roligheter och en gymnasietid till hösten!!

Idag ska jag få min andra kompis till skolan, vilket ska bli så himla kul eftersom vi har planer för dom sista veckorna nu innan sommarlovet! Åååh jag tycker det är så kul när det händer nya roliga saker hela tiden :) Saker och ting börjar bli bättre för min del!

Nu ska jag åka till skolan! Ha det bra!


Haha söt


Sommar 2013

 
Inspirerande bilder! Längtar ihjäl mig till sommaren... Den är efterlängtad och jag har så många planer och idéer! Det bästa av allting är att jag mest troligt kommer få en helt ny start och många nya chanser. Jag önskar verkligen att det går vägen för jag behöver verkligen få mina planer att gå igenom!! 

Onsdag

Gårdagen var ganska bra förutom att det blev lite kaos senare mot natten... Tur att allting gick bra ändå :)

Idag har jag rensat ut massa saker som ska slängas och varit med felicia :)

Har ingen som helst ork till att blogga så jag skiter nog i det faktiskt!


1 maj