Orkar inte blogga

Är ännu sjuk så jag orkar inte hålla på uppdatera hela tiden. Tvingade mig upp från sängen idag för att vara med louise! Gick på stan, pratade om allt möjligt, kollade zumba, spelade Basket med david & gåtti spöregn ;) Mår inte så värst bra nu, men inte vare nån som brydde sig!


springer du med dina lungor?

Har pratat skype med massa söta, när vi la på så lyssnade jag musik & försökte sova men inte fan gåre när man är sjuk! Men fröken jag kan inte andas!!!


Sjuk

Dåligt med uppdatering eftersom jag är sjuk! Tvingade iallafall upp mig & for på stan med mamma & köpte lite saker. Tack mamma  Har kollat film & tyckt allmänt synd om mig själv också!


Just girls


You're gonna love this

Ligger i sängen & pratar med pysarN :)


Woops

Tänkte göra ett "utfyllningsinlägg" och ville att det skulle gå fort så jag råkade klistra in texten som rubrik :$ Hope u don't mind!


I’m sitting with an empty glass and a broken heart Thinking to myself what have I done Cause as my future got bright, we started losing light And I couldn’t see that you are the one So can we push push push rewind, go go back in time When we were kids sneaking bottles of wine Take take take me back, I wanna go back Back to what we had Do you remember when we started this mess My heart was beating out of my chest Remember when we stole your dad’s car I never thought we’d take it that far And we where flying so high, your partners in crimes So why’d we ever say goodbye Remember when we, when we had it all Do you remember when Wish I was still the only one running across your mind I guess I just wanted you to know All from your ruby lips to your fingertips I can’t believe I let it go So can we push push push rewind, go go back in time When we were kids sneaking bottles of wine Take take take me back, I wanna go back Back to what we had Do you remember when we started this mess My heart was beating out of my chest Remember when we stole your dad’s car I never thought we’d take it that far And we where flying so high, your partners in crimes So why’d we ever say goodbye Remember when we, when we had it all Do you remember when I’m hanging by a thread, I’m tearing at the seams Holding on to what we used to be And I can’t let you go But I just won’t give up up up up… Push push push rewind, go go back in time When we were kids sneaking bottles of wine Take take take me back, I wanna go back Back to what we had Do you remember when we started this mess My heart was beating out of my chest Remember when we stole your dad’s car I never thought we’d take it that far And we were flying so high, your partners in crimes So why’d we ever say goodbye Remember when we, when we had it all Do you remember when


Skype

Ska fortsätta prata skype & smsa! Sen ska jag lyssna musik & sova :) Det blir nå skumt med min mobil om jag gör vissa saker så laddar den på äpplet & sen slår den av :o Väntade på my hela dagen & hon kom nyss hem... Min dag har bestått av telefon-pratande, sång, prommis & mammas jobb! Ska vara med pysarN imorron & vi har redan massa planer för dagen, men man ska inte planera för det blir aldrig så men det här är så litet så det blir bra :)


Dusch

Ska gå och duscha och sen fixa mig! Känner att jag måste göra nått i väntan på min saknade bästis!


If wanna go


If wanna go


Dagens

Dagens låt: Gonna be ok - Chris Rene.

Dagens frisyr: Plattat.

Dagens smink: Det vanliga.

Dagens klädsel: Jenas och stickad tröja.

Dagens vill ha: Jullov.

Dagens humör: Sur och leds.

Dagens sämsta: allt.

Dagens önskan: Sommar. Gå ut nian. Flytta.


I'm alright


Blogg.se

Det dampar förjävla mycket!


3 kilometer

Har mätt ut en runda på ca. 3 km och den sprang jag på 13:48 :) Nöjd tjej! Knät sviker mig men jag börjar bli van efter så många år.


Dagens musiktips


Mums


Longboards


Kläder


I'm running

Har varit och sprungit en liten runda, men mitt knä höll inte. Tänker börja springa varje dag även fast det kanske inte blir så långt men alltid är det nått :)


Städning

Vaknade av att bodil ringde. Pratade med henne ett tag & nu smsar jag med världens bästa! Ska städa lite & sen måste jag läsa lite am för det har jag inte gjort & jag har prov om några veckor...


Bodil & bodil


Kommentarer

Vad kul det är med massa snälla & gulliga kommentarer :) Ska svara på alla, jag lovar :)


Just girls


Måndag

Ligger i friggis & kollar film :) Idag har vi hunnit vara med beppe & tobias ;) haha Nä enough is enough!


Friggis

Väntar på att denise ska duscha färdigt så vi kan börja sminka oss, sen vet jag inte vad vi ska hitta på men nått kommer vi på :)


Vad tycker ni?


Just nu


God natt...

... Mina vänner och ovänner


Just girls


Filmmys

Har kollat film och käkat godis med världens bästa mamma nyss!


Denise sysselsättning


Du är underbar

Sitter & sjunger medans denise fixar sig :)


Trevligt uppvaknade

Vaknade alldeles för tidigt av att min gulliga bror kommer och drar ner mig från sängen... Väldigt snällt av han, tack så mycket tacktack! Ska börja fixa mig och äta nått nu, sen ringa min saknade sötdenko 


Today

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1601790/images/2012/pic_5009fa0f9606ee28f4001057.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1601790/images/2012/pic_5009fa25e087c36df3000259.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1601790/images/2012/pic_5009fa26e087c313790001af.jpg" class="image">


Lady gaga


Veckans blogg


Helg

Gud vad skönt med fredag!  Vaknade efter 1 idag, gick upp och duschade och nu sitter jag här :) Ska snart reagera och klä på mig så jag sen kan gå vidare mot bodil eller om hon kommer hit jag vet inte =)
 
Igår hade jag en hemmadag och myste eftersom jag var ensam hemma. Efter 9 kom angelica hit och vi käkade som vanligt och pratade :) Vi blev lite sugna på godis så vi åkte på coop efter 10 nångång och köpte godis och sen for vi till henne och myste!
 
ikväll har jag ingen aning om vad som händer, skulle tro att det blir att sova i spikis ;)
 
 
Ful bild, men det var den enda bilden som fanns på den här datan ;)
 

Sov gott


Grattis fredrik

Hoppas du får en grym dag!


Gamla godingar


Dagens musiktips


God morgon


...


Bilder från dagen

Det blev en hel del duckface bilder...men jag älskar min bästus!


Boring

Min sega vän skulle ha kommit hit för över 1 timme sen, men det har hon inte gjort...mongoliden går inte ens att få tag på! Jag har tråkigt och jag vet inte vad jag ska fördriva tiden med. Tror att jag kanske går och leker med mitt hår, vem vet jag kanske kommer på nån ny fin frisyr :)
 
Det finns inte ett skit att göra i den här byn och jag vill göra nått!!!
 
 

Bloggförslagen


Just girl things


Dagens musiktips


Sleep small dream big


Bestfriends


KOnstig dag

Den har dagen började väldigt lugnt och slutade väääldigt konstigt. Jag tänker inte ens gå in på vad som har hänt idag!
 
Sitter och smsar samtidigt som jag lyssnar musik! Nu tänker jag gå och käka nått för det är jag bra på :)
 
Om ni inte har sett det så håller jag på göra om bloggen, men min header vill inte komma upp så jag får försöka fixa det imorron istället!
 
 

Bloggtips

Jag vet aldrig vad jag ska blogga om, så nu vill jag att ni ska lämna förslag! Ska jag börja med dagens outfit? Fortsätta lägga in musik? Lägga ut "just girl things" ? Lämna era förslag, det blir roligare för er att gå in hit då :)


Music


Just girls


Bilder från dagen


Bluebird

Sitter ute på bron. Pappa väckte mig för 10 minuter sen eller nått sånt! Älskar vädret <3 Ska försöka vara ute idag :)


God natt

Nu tänker jag försöka sova eftersom det blev alldeles för få timmar förra natten!


Det finns vissa stunder då jag verkligen hatar mina vänner och jag känner att dom förstör mitt liv. Jag är kanske inte tjejen som är den populäraste eller snyggaste, men jag har iallafall mina vänner! Det är i stunder som dessa jag verkligen fattar att mina vänner är dom bästa  Det har inte ens hänt något speciellt, man får ett gulligt sms av ens bästavän eller så får man prata med en annan kompis, bara höra röster. Jag har inte alltid haft dom ärligaste och bästa vännerna i världen, men det är efter ett tag man ser vem som verkligen kom för att stanna. Det handlar inte vem man har känt längst, det handlar om vem som kom och aldrig lämnade din sida! Jag älskar mina vänner och jag hoppas att dom vet det!


Summer


Bad

Berättar om gårdagen nån annan gång. Har iallafall varit & hoppat från okbron med alia & bodil! Så sjukt kul!! Nu ligger jag i badet & myser :) Ska snart kliva upp & börja på mitt projekt som jag har börjat med :) Bloggar sen :)


Just girls


Låt


Hej det här är jag


God natt


Some music


Onsdag

Sitter hos Bodde och kollar hannah montana medans hon står och sminkar sig vilket tar 10.000 år. Har haft stadskörning idag också.
 
igår for vi till stan och käkade på thai och sen  träffade vi  axel, liam och erik. Var med dom hela dagen nästan. Fredrik och filip kom dit.  Åkte hem med bussen och på kvällen åkte vi epa med forsen och så for vi till han och kollade film innan pappa hämtade oss :)
 
Förövrigt älskar jag vädret !
 
 
Nån bild som max tog i tärendö. Ni får bilder därifrån nån dag :)

Migrän

Tänkte göra ett inlägg om min dag, men jag har migrän så jag är lite grinig & jag hatar allt ljus!!! Dagen var iallafall rolig & bra så det gillas :)


Sleep well


Måndag

For på stan med mamma & kollade. Direkt jag kom hem gick jag till bodde. Vi tog bussen & gick till sickan, sen vidare mot sibban :) Gick runt på stan igen & vi var lite uttråkade så vi gick till sjöpen & gungade & njöt av finvädret i några timmar :) Axel åkte förbi med sin longboard & var med oss enstund. Hade lite ångest efter dagens käkande så vi började gå hem & på vägen mötte vi hejsan :) var med han ett tag & efter det gick vi hem. Har hunnit kolla wallander & myst med mig själv :) Har massa saker att göra imorron, vilket innebär att min klocka ringer 07.00! Kommer aldrig orka upp men om jag inte gör det blir det hus i helvete!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1601790/images/2012/pic_4ffb68a49606ee29b60004aa.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1601790/images/2012/pic_4ffb68f7ddf2b3270f00068a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1601790/images/2012/pic_4ffb6902ddf2b379ed0007ff.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1601790/images/2012/pic_4ffb6907e087c359f60004a6.jpg" class="image">


Musik

Kollade igenom min spellista och tänkte att jag kunde bjuda på några nya och gamla låtar :) Nostalgi!


Just girls


God natt


Grattis

Grattis i efterskott min pysarN! Har redan skrivit ett långt sms till dig :) Älskar dig & hoppas du hade en grym födelsedag utan mig!


Saknar dig

Det är så tomt utan dig här...


Tärendö

Det kommer bli ännu sämre uppdatering nu än vanligt för jag ska åka iväg med bästis till tärendö och pajala! Har ingen aning om vi kommer hem imorron eller på söndag, men det lär vi ju märka :)

Bilder


Torsdag

Känns som att det är dax att göra ett inlägg! Igår var det sol och fint väder, så direkt jag vaknade gick jag ut och solade. Vid 1/2 kom angelica och solade med mig enstund. Sen gick vi till henne och slingade hennes hår. Det vart ganska bra! Vi hann käka och fixa oss innan vi åkte till gällivare och var med forsen :) Vi kollade film och käkade godis ♥ Olli kom och vi gick till coop innan pontus kom och hämtade oss och skjutsade hem oss! Jag och angelica bestämde oss för att dra en spontan sleep-over.  Nånå nu ska jag och min allt för trötta vän ta och reagera.
 
Nu tänkte jag bjuda på en sjuuuuuuuuuuuuuuuukt ful bild, men vad gör man inte.

Dagens

Dagens låt: Got me good- Cody Simpson
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: ögonskugga, mascara, puder
Dagens klädsel: uppvikta chinos och randig tröja
Dagens planer: vara med bästi
Dagens vill ha: pengar
Dagens saknad: farfar ♥
Dagens drog: -
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens finaste: Mamma
Dagens kram: Mamma
Dagens humör: glad
Dagens parfym: Tropical Dream
Dagens bästa: Mamma
Dagens sämsta: vädret
Dagens köp: inget
Dagens längtan: Fredag
Dagens middag: -
Dagens kärlek: Musik
Dagens skratt: allt
Dagens smycke: öronhängen och armband
Dagens önskan: sommar & värme och 23:59

Tisdag

Jag har det som onsdag idag och jag har ingen aning om varför...igår så for jag och my på moppekursen och när den var slut gick vi runt på stan. Maja kom dit och så var vi med henne. Sen åkte vi till My och där gjorde vi inte ett skit! Jag och Maja tog 22 bussen och då åkte jag hem =)
 
Senare när jag har reagerat ska jag vara med bästis! :)
 

Teenager post