I'm NOT rude.


Big dreamer


Less

Jag är så less på vissa människor så usch... Jag är less på att bara duga när det funkar för andra. Jag är less på att inte kunna göra som jag själv vill utan att nån ska bli sur. Gaaaah .


When you look me in the eyes

When you look me in the eyes,
And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven.
I find my paradise,
When you look me in the eyes.


Diamonds cover


Dålig update

Min uppdatering på lovet har inte varit sådär jätte jävla bra precis... Jag sover bort hela mitt lov. Har faktiskt varit ut idag iallafall ;) åkte vid 6 och kollade handboll med mina vänner. Resten av kvällen spenderade jag med min älskade säng. Pratade skype med massa folk :) Nu är jag trött och ska sova!


Åååh


Svar på kommentar;

Jag hade fått en kommentar om jag kunde berätta lite om vars jag bor och hur det ser ut. Och i brist på annat, visst kan jag det!

Jag bor i ett litet samhälle som heter Gällivare. Jag bor här med mina föräldrar, min bror och mina 2 hundar. Vi bor i en vit villa lite avsides från "stan".


Måndagskväll


3 days


Beställt

I brist på blogginspiration kan jag visa vad jag har beställt!


Kläder


Teenager


You're a freak' when we're having fun. Say 'you must be high' when we're spreading love. But we're just living life and we'll never stop. We got the world.


Slender

Jag och angelica ska börja spela slender nu! Vi kommer avlida...
 
 

Brist på bilder

Igår var jag med angelica. På kvällen for vi och var med markus ett tag :) pontus skjutsade hem oss.

Idag har jag pluggat, prata med albin och ludde och plugga lite till och varit gode sur och pluggat lite till efter det :) känns som att min skalle ska explodera så det kommer bli gudomligt skönt att bara få sova!


So tired

Ska bara skriva min svenska- reflektion sen är jag klar!!!


Musik


Just sayin'


Me love ya

 


PLAIN JANE*

Kul att jag kan stava också! Det skulle stå plain jane...


Dansuppvisning

Snodde några bilder av sofia!


Plane jane

Ligger och kollar tv med min förjävliga huvudvärk. Ska snart gå och plugga!


Nu äre nog

Nu tar jag en paus från pluggandet och tar en dusch!


Plugg


Måndagen

Igår hade jag sjukt ont i min skalle... Satt och skrev på rapporten och sen på kvällen gick jag och angelica till coop och köpte Bj. Åkte bil hem och kollade ett värdelöst avsnitt av Det okända, som förövrigt har blivit så fejkat och var bättre förr!!

Börjar 08.20 och jag är trött. Vill gå och sova!


Nikita


Pic of the day


God morgon


Bilder

 
Några bilder från helgen.
Helgen har spenderats i Luleå hos min braiga Frida! Har haft så himla mysigt och kul! Har varit den bästa helgen på länge! I fredags var vi på hockey. På lördag åkte vi med bussen 11 till piteå och var där hela dagen, på kvällen var vi ute och körde bil i några timmar. Vi var verkligen överallt! idag var vi ut med sötis bilen en sväng, sen sa jag hejdå till henne och åkte till haparanda med mamma och pappa. Kände direkt när jag skulle åka från luleå att jag inte ville därifrån, jag ville stanna där, jag ville vara med frida och jag ville absolut spola tillbaka tiden !!

En del av vardagen


Luleå Hockey

Ligger i fridas säng och käkar godis :) har varit och kolla hockey :)


18 oktober

Var i skolan som vanligt, sen for jag och var med denise. Sen när jag kom hem bastade jag, packade och pratade med albin och ludde :)

Världens bästa pappa och elvira fyllde år också 

Måste sova nu så jag orkar upp imorron. Ska nämligen till min saknade frida! Längtar som ett psyk! Kommer bli så himla kul och mysigt!


Hårfärg

Sitter som en zombie och väntar på att få gå och skölja ur håret så jag kan gå och sova nångång, men tiden går så sakta nu när jag vill att det ska gå fort!


Good music.


LoL

Är inte på blogghumör, men var i skolan som vanligt. Sen var jag och denise och solade och sånt :)

Ligger och kollar lol för 1000e gången!


[Heart]


Ärlighet varar längst


Little haters, big dreams


No worries

Ska tydligen och åka lite bil nu!


5 dagar

Kollar solsidan med pappa :) kom just på att det inte är många dagar kvar tills jag ska åka iväg 1 helg och ha hur mysigt som helst! :)


F.D.J.P


your heart starts to wonder where on this earth I could be.

Har nyss skrivit klart min engelska och nu ligger jag och kollar tv :) ska snart gå och spola upp ett bad och efter det blir det mitt vanliga söndags-maraton. Ska bli skönt att gå och sova för jag har inte sovit mycket inatt för att mina knän var outhärdliga..


Haters gonna hate.


Worst pain that i ever had.

Tänker inte vara nån attention whore och berätta om allting just nu... Man blir iallafall less.

Dagen har varit lite upp och ner. vill sudda ut den ur historien men det kan jag inte. Därför tänker jag låtsas som att den inte har existerat och sova gode skönt! Söndag är en dag att göra läxor och mysa hemma! Jaja har hållt på med inlägget i över 1 timme, det är bra jobbat ;)


01:48

Jag och angelica for till august och var med han, oskar och petter. Sen skulle vi till petter men idioterna lämnade oss ensamma på en läskig väg...gick till statoil och sen kom emil och johanna med varsin bil och hämtade oss. Åkte runt med dom och sen skjutsade emil hem oss. Har haft roligare kvällar men nå var den helt okej ändå! Jag och angelica kan göra dom tråkigaste stunderna roliga, så det kanske är det :)

Nånå nu ska jag kolla guy code i väntan på nitro circus sen sova! God natt :)


It's friday

For klockan 8 och orienterade. Var klar innan 10 och då åkte jag hem. Har sovit i princip hela dagen och nu ligger jag i angelicas säng. Vi har vårat lilla projekt som vi kanske ska börja med sen :)


Torsdag

Imorron är det fredag och det betyder helg och 1 vecka kvar!!!

For ut och sprang och sen kollade jag johan falk. Vad har jag mer gjort? Nästan kvävt mig i mitt eget garv! Jag är så himla kul ibland. Vad säger jag? Jag är väl alltid kul!

Ska och orientera med august klockan 8 när jag egentligen ska ha sovmorgon... Inte är det lätt. Trött som jag är ska jag smsa lite till, lyssna musik och sen sova. Good night :)


Run

Funderar på om jag ska orka knyta på mig springskorna och fara ut nu medans det är lite ljust ännu. känns jobbigt när man tänker efter, men det kommer vara skönt när man väl är hemma igen.  Äh så får det bli.
 
 

All i wanted was to share it with you.


Orka vara seriös.


GinaTricot


21:23

Sov som vanligt efter skolan och givetvis är jag dödstrött ändå. Har legat inne och myst hela dagen och på kvällen for jag och sprang några kilometer. Kollar efterlyst nu med pappa :)


Haters


Livet


Tisdag

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Jag har sovit 3 timmar efter skolan och jag är ännu lika trött. Hade jag gått och lagt mig i sängen och släckt lampan hade jag somnat inom 10 minuter.

Det finns massor av skolarbeten som jag egentligen borde ta tag i, men jag orkar inte med nått! Jag vill bara sova!


Mina kläder idag

Var frusen och trött imorse så det fick bli lite myskläder idag!


Sötis

Ska sova snart. Fick en jättesöt film nyss som jag har kollat... Ja kanske 20 gånger :) vissa människor får en på så bra humör alltså :)

God natt!


Mina bebisar


Time moves in one direction, memory in another.


I choose to be happy


Känn dig fri


Johan falk

Har legat hemma framför tvn och myst hela dagen, skööönt! Hann vara till fammo och angelica idag också.

Ligger och läser bloggar och smsar med massa folk :) ska snart sova, börjar iallafall 09.25 imorron med matteprov... Jättekul med tanke på hur värdelös jag är på det. Fattar ingenting.

Wellwell god natt alla söta läsare!




Fun fact


Pictures.


Ska fixa med bloggen en stund nu!

Så då vet ni varför den kan se konstig ut, tills den är helt klar!
-Ok, nice!

Shes my bestfriend


Lördag

Jag och angelica kom nyss hem till mig. Har varit med emil och alle :)

Gick till angelica vid 11 och 1 for vi upp till nordan och klockan 2 hade vi en show. For hem, sen vid 5 var det genrep och 7 så var det show igen :)
Efter showen eller säger man kanske uppvisningen? Aja shit the same, då åkte vi med alla som var med och käkade pizza och dansade :) Sen kom emil och hämtade oss vid 12 :) nu tänker jag gå och hämta nå gott åt oss!


We dance


Epatraktor

Kom hem för inte längesen, har varit ute med emil och gänget :)

Nu tänker jag smsa med världens bästa och käka godis! :)


M u s i k


Even the best fall down sometimes

 

F R E D A G


Idrott

Börjar klockan 9 med gympa. Idag är jag glad och trött! Aa aa det é jag!


Kärlek


hehe


Gammal bild


Slitis

Blir inte så mycket till inlägg idag, för jag känner mig lite less på allmänheten! Tänkte iallafall gå och göra en ny header tills vidare för just nu är min blogg ful och sneare än jesus! Ska försöka ta några nya bilder nåndag så min blogg kan bli någolunda fin :)


Vilka skor ska jag ha?


Bloggtips?


Natur.


Tredje oktober tvåtusentolv.

Börjar 08.10 och jag ligger ännu i sängen... Jag är trött och jag har träningsvärk i magen, rumpan och låren. Har fysikprov idag också! Kommer aldrig att klara det. Vill bara somna om och vakna om några timmar!!!


Die young


Nelly och Nikita.


ljus.


2 oktober

Jag börjar 08.20 och 08.30 ska vi ha nån nutidsorientering. 09.45 ska vi ha framtidståg.

Igår planerade jag och frida när vi skulle träffas, så det blir att jag åker dit 19e - 21a oktober :) Ska bli så kul och mysigt att träffa henne för jag har inte sett henne sen luleåkalaset!

Ska gå och väcka pappa nu iallafall.


Åherregud


Kära måndag


Be fabulous


Five.