Duckface.

Kom just hem från angelica och nu ligger jag i sängen! Är så trött så jag tror jag dör... Har hunnit vara på prommis också!

Nä nu ska jag sova, godnatt!


Musik.


Live the dream as a team.

Onsdag är den absolut jobbigaste dagen på hela veckan.. Det är en lång dag, många tunga och tråkiga lektioner. Det borde gå fort tycker jag :)

Idag är mina planer att vara med angelica igen! Har inte varit med henne på jättelänge så vi måste ta igen lite kvalitetstid känner jag :)

Snart är det helg och lilla vm! Kommer vara så mycket snygga killar här ^^) Sen vet jag inte om Johannes kanske ska komma ner :) hoppas det!!


Today

Skolan var kort och lugn, hade bara SO, engelska och matte. När jag slutade gick jag till min söta lilla fammo och var med henne! När jag kom hem sov jag och på kvällen var jag med angelica! Haha vi är så kul!! Kom nyss in från en läskig prommis i mörkret med bästis :)


För evigt.

Känner att idag är en såndär stressig dag... Känns som att jag har jättemycket att göra, men ändå kommer jag inte på vad det är!

Jag är verkligen inte sugen på att gå till skolan.. Jag är så leds på skolan och alla inlämningar och prov. Jag är trött hela tiden, det spelar ingen roll hur mycket jag sover. Usch.

Jag har iallafall skola från 08.20 - 15.20. Ikväll hoppas jag på att få ta en prommis med min bästa kompis och prata om allt möjligt!


Monday

Har varit med min saknade bästis idag! Vi har hunnit kolla top model sverige, prata, promma och skratta som två idioter. Johannes ringde för ett tag sen men pratade bara en snabbis och nu ska jag sova :)


ihelg

 
 

My life is sweet as the rose.


Thought we were in time to stay.

 
Har varit lite dålig på att blogga nu dom senaste dagarna, men jag har varit upptagen med annat!
På fredag var jag med Nathalie och Wille hela kvällen och skjutsade folk fram och tillbaka. Sen hände det massa saker som jag inte tänker skriva här, men jag kom hem vid 4 kanske.
 
Igår åkte jag till natta och lämnade bilen eftersom Johannes skulle komma och hämta den! Hann vara med han ett litet tag sen åkte han tillbaka hem.. på kvällen var jag med massa folk och hade jääävligt roligt även fast det spårade en aning, men ibland måste sånt också hända ;) Hehe
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vet att jag ska laga mat åt mamma eftersom hon jobbar och har en väldigt kort rast.  Skulle kunna gissa på att det blir att vara med Nathalie och Wille som vanligt.
 
Nu känner jag mig jätteäcklig så jag tänker gå och ta en varm dusch!!
 
 

Rose.

Igår var jag med wille och marre. Vi var ute körde runt bara.

Idag har jag varit med natta, wille och rasmus! Myys!


Hoodie Allen


Onsdag

Var i skolan som vanligt igår och på kvällen var jag med mina fina vänner! Var jättetrött igår när jag kom hem så jag gick och sov nästan direkt!

Nu kollar jag på MTV vars det spelas musik!


Tisdag!

Igår efter skolan åkte jag på coop och köpte hårfärg, färgade håret och vid 7 åkte jag och hämtade upp natta åså var vi och raggade. Willisen var med oss också. Kom hem vid halv 12 eller något!

Nu ska jag åka till skolan!


Monday

Söndagen spenderade jag i telefon och pratade med Johannes, Nathalie, Ludvig och Jonathan.

Sitter i soffan med pappisen och myser tills jag ska åka till skolan 09.20 :) Idag slutar jag 3 och då ska jag åka hem direkt! Har börja vela vara hemma och mysa nu, känns så jobbigt att vara ute hela tiden.

Förövrigt så är jag lite trött idag, men då är ju allt som vanligt! Jag är alltid trött, spelar ingen roll hur mycket jag sover... Det är ganska konstigt men det är inte så konstigt egentligen.

I fredags gjorde jag bort gymnasievalet och det var inte det lättaste jag har gjort... Har sökt in i både luleå och här! Så vi får se vars jag kommer in!!


telefon

Har pratat med johannes i 15 timmar... haha börjar tro att jag är en mobilmissbrukare. Såg lite sjukt ut när jag läste 15 och nej, jag har inte skrivit fel!!
 
 

Mashup


Telefon

Vaknade nyss av att johannes ringde och väckte mig. Nu ligger jag och pratar om allt möjligt med honom!!


Melodifestivalen

Ligger och kollar Plain Jane i väntan på att melodifestivalen ska börja! Tar en hemmakväll idag för det är flera veckor sen det har hänt!

Igår var en bra dag! Var ute med Nathalie, Wille, Johannes och Selberg. Vi raggade bara runt med eporna och myste! Hihi

Idag har jag varit på sporthallen och jobba med angelica! Resten av dagen har jag varit med nattisen!


do it like you don't care.

Somnade några timmar efter skolan och sen vaknade jag av att min mobil höll på gå sönder eftersom att någon/några hade tråkigt och ville absolut inte att jag skulle få sova litegrann... Direkt jag vaknade gick jag iallafall över till angelica och det blev som en liten födelsedag eller lilla julafton, för jag har fått massor av kläder!! Mycket bra mycket bra. Resten av min kväll har jag spenderat med att köra w123an! Mysigt!

Nu tänkte jag kolla vad jag har fått på snapchat och sen tänker jag faktiskt sova igen!

Godnatt på er!


Onsdag

Sitter och dricker kallt isvatten i väntan på min pappa! Idag är det en jobbig dag i skolan och jag är inte i mitt bästa skick. Jag tror nog att jag blir sjuk snart...hoppas att jag klarar mig ifrån det!

Igår var jag med nattisen och några andra. Vågade inte ta epan eftersom lulepolisen är i stan och jag vill helst behålla mitt kort och låta epan klara sig utan ombesiktning.

Igår i skolan hade jag kemiprov också, jag fattade ungefär 0. Det var svårt och tänk den 19e mars ska jag ha nationella i kemi!

Nu hade jag nog inget mer att skriva!
Puss


You are strong!


Dålig update.

Min blogglust är inte på topp... Har inget roligt att dela med mig av heller! Just nu ligger jag i min säng och smsar med nå flickebarn och pojkebarn :) dom är så söta! Längtar till helgen för mina planer får 10/10 på mysskalan!

Nu ska jag smsa lite till och sen sova! Godnattisen!


Sunday

Haft en mysig söndag idag kan jag säga er. Tråkigt att det är måndag imorgon... Undra när vi har lov egentligen. Jaja shit the same. Alla mina vänner sover så då kan jag lika gärna också göra det.


7 below.

Ligger och kollar film med bästaste mammisen och pappisen! Vi kollar 7 below. Asjävla läskig film... När den är slut tänkte jag åka till stan en sväng.

Idag har jag suttit och skrivit på word och så har jag lekt på snapchat litegrann! Ni kan ju lägga till mig, annahanzzon!

Nu händer det saker i filmen så jag måste kolla!


Awkward.

Sov alldeles för länge idag... Men det var välbehövt kan jag säga. Gårdagen var väl lite blandad, hade kunnat vara bättre och lite mindre bråk.

Kollar tv nu och snart ska jag gå och duscha och plugga litegrann.


Never alone.


Nationella

Börjar 08.30 och då har jag nationella prov. Svenska igen och den här gången ska vi skriva uppsats... Känns som att det kommer gå dåligt för mig, men jag får hoppas att det går bra!! Fick höra mitt resultat på de prov jag gjorde i onsdags och betyget blev C. Är inte riktigt nöjd, men jag försökte och huvudsaken är att jag är klar med den delen och jag är godkänd.


Torsdag

Har pluggat lite och sen var jag med nathalie och angelica. På kvällen kollade jag och angelica Hypnotisören.

Nu ligger jag och myser med mammisen i sängen och skypear :) ska sova snart.


Why so serious?

Har knappt sovit något inatt, för att mitt knä har gjort så ont. Jag har ännu sjukligt ont i det och jag vill bara lägga mig ner och gråta... Idag har jag en lång dag, jag börjar 08.10 och slutar där innan 4. Det går säkert fort.

Idag var en sån där dag då jag tänkte försöka äta frukost men det gick såklart inte. Vet inte varför det är så, men det är jobbigt iallafall...

Pappa åkte just iväg och skjutsa marcus, så jag ska vänta tills han kommer!


Outfit.


Turn into a bitch.


Nationellaprov.

Har just gjort klart min smoothie som jag ska ha med mig till skolan. Väntar på att pappa ska komma tillbaka hem och skjutsa mig till skolan vars jag ska göra nationella svenska B-del (läsförståelse). Vi kommer ha på oss från 08.30 - 12.10! Jag är inte så nervös ännu, men jag kommer säkert bli det när jag ska sitta och vänta på att få provet och börja.. Vi slutar efter provet och jag gissar att jag kommer vara väldigt trött, helst med tanke på att jag håller på somna sittandes med ögonen i kors...


Mysis

Har varit hemma och myst hela dagen! Nu ligger jag i sängen och pratar i telefon med min braiga kompis!!

Har nationella imorgon... Hoppas det går bra :)


Tisdag

Idag börjar jag 08.20 och jag vet faktiskt inte när jag slutar för vi har ju haft 30 olika scheman... Igår var jag i skolan och på kvällen åkte vi ut.


Morgon-smoothie


Oh fuck


Helgen

Min helg har spenderats med mina bästaste vänner! Har varit hur bra och mysigt som helst, kunde inte ha varit bättre!!


God natt


Smile


Lördag

Gårdagen var mysig och kul till mesta dels. Var ute och raggade med mina fina vänner!

Ska snart gå och duscha och sen fixa mig inför kvällen :) hoppas det blir en bra kväll!


Don't fight the feelings


Alicia Keys.


Jag saknar dig.


Be happy.


Before I pass out.

Gårdagen spenderades först i skolan, epafixande och slutligen bilåkning med simon.

Jag skulle blogga igår men appen funkade inte... Nu ligger jag och kollar tv. Börjar 9 och slutar vid 11. Skön dag!