Svar på frågestunden..

  •  Bästa vän? Jag har väldigt svårt att kalla någon min bästavän nuförtiden, men det skulle nog vara Frida.
  •  Bästa minnet? Har som inget bästa minne, tycker alla minnen är värdefulla och bra.
  • Jobbigaste året i skolan? Jobbigaste året fysiskt var nog 7an. Jobbigaste året psykiskt FÖR MIG var 9an.
  • Saknar du någon som du inte träffar så ofta? Jo det gör jag. Adrian, Rasmus, Ludvig och Angelica.
  • Vars bor du? Som jag skrev tidigare, så kommer jag inte skriva ut det på bloggen.
  • Saknar du Gällivare? Nej det gör jag verkligen inte.
  • Trivs du där du bor nu? Jag trivs jättebra här, att flyttar är det bästa jag har gjort!
  • Hur gammal är du? Jag är 16 år gammal.
  • Vilken linje går du? Jag går hotell- och turismprogrammet.
  • Trivs du på din nya skola? Jo det gör jag, det är en bra skola och man lär känna nya människor varje dag.
  • Favorit mat? Tacos och sallad.
  • Singel? Jag är singel, ja.
  • Favorit musik? Jag lyssnar på allt nästan.
  • Framtidsplaner? Jag tar dagen som den kommer.
  • Familj? Mamma, pappa, 2 hundar och storebror.
  • Parfym? Har många, men mina favoriter är The Key, Cherry In the air och Radiance.
  • Finns det något du ångrar? Man ska inte ångra saker.
  • Gillar du Justin Bieber? Gillade han mer förut, men nå är han snygg och väldigt bra att sjunga. Enligt mig så har han spårat en aning för mycket.
  • Favorit film? Finns så många bra filmer, men LOL är en av dom.
  • Vad är det bästa med dig själv? Oj.. jag vet inte, har så himla svårt att tänka såna saker, men det måste vara att jag är himla ärlig mot folk och säger som jag tycker.
  • Vad hade du inte kunna leva utan? Min familj, vänner och musik.

Aug. 31, 2013

Köpte en ny skjorta


Torsdag

Var som vanligt i skolan idag och efter det har jag hunnit shoppa med Ellen och även varit med Frida, Philip och Ive!

Imorgon är det fredag och det betyder heeeelg!! Ska ha bästaste helgen med mina vänner!


07.25

Jag är redan skoltrött även fast jag vill gå till skolan för att träffa folk. Det är kul med så många nya människor runt sig, men jobbigt med alla lektioner!

Idag är det den jobbigaste skoldagen på hela veckan, men jag är rätt säker på att det ska gå bra ändå :)

Ha en bra dag!


New in

 
 

Nytt case

 

Godmorgon

Har sprängande huvudvärk, jag mår illa, ont i halsen och täpt i näsan! Det här blir en rolig dag 👍


Frågestund?

Jag får in en massa kommentarer hela tiden och då fick jag en idé... Jag ordnar en frågestund här på bloggen! Den kommer att starta så fort inlägget publiceras och avslutas med svar under helgen!

Passa på att fråga nu!


Tisdag

Har varit i skolan ett väldigt fåtal timmar idag med Ellen. Resten av dagen har jag sovit och umgåtts med Frida, Philip och Ive :)


Aug. 26, 2013

Åkte till Frida i eftermiddags och då färgade jag hennes hår lite mörkare. När det var klart åkte vi in till stan och var med Philip och Ive :)

Ligger nu och skriver med Philip och kollar Criminal minds! Är trött så ska snart gå och tvätta bort sminket och sova :) Börjar 08.15 imorgon så det blir ingen sovmorgon här inte...


Dagens


Today's sunset


Måndag, ny vecka

Började skolan idag 08.15 och då hade vi klassråd, efter det ha vi haft karakteristiska ämnen fram till halv 1 någon gång. Då åkte jag tillsammans med min klass in till stan och därifrån gick jag och Ellen till gymnasiebyn och gjorde ett ärende. Nysa har jag skrivit klart mitt cv och så väntar jag även på min pappa som har lämnat in min iphone på lagning. Ska bli skönt att få tillbaka den hel och fin utan en massa sprickor. 
 
Ikväll ska jag iallafall vara med Frida :) Får se om vi kanske är med Philip och grabbarna också. Det återstår att se :)
 
(gammal bild)
 

Svar på kommentar;

Jag fick en kommentar som löd såhär;
 har dina föräldar flyttat med dig till ***** ? snälla svara i ett inlägg så slipper jag bläddra i gamla inlägg ;) tack på förhand
 

När jag läste kommentaren kunde jag ganska fort räkna ut att den som skrev kommentaren känner mig, eller åtminstonde vet vem jag är eftersom personen visste i vilken stad jag bor i. Anledningen till att jag inte vill skriva ut med bokstäver vilken stad jag bor i, beror på att det finns en hel del sjuka människor där ute och jag unnar inte folk att veta allting om mig. Det räcker med dom som vet vars jag bor, jag behöver inte skriva ut det på bloggen vars vem som helst kan se det.
 
Åter till frågan, jo mina föräldrar har flyttat med mig hit. Det var först prat om att jag skulle flytta själv, men jag är sällskapssjuk och jag hade nog inte klarat att bo själv i redan som 16 åring. Jag provade på att bo själv under de veckorna jag jobbade och det var inget att hurra över. Det är otroligt jobbigt att sova själv med tanke på att jag är EXTREMT sällskapssjuk. Sedan är det även jobbigt att städa, diska, tvätta, laga mat och handla. Jag har nästan aldrig behövt sköta om såna saker tidigare och på så sätt är jag väldigt bortskämd och då hade det blivit en total omställning att börja med det så plötsligt. 
 
,Jag trivs väldigt bra här och jag ångrar inte en sekund på att jag flyttade. Visst, första dagarna i skolan var väldigt speciella med tanke på att man inte känner någon på skolan, men om man är som jag är, inte så blyg och vågar bjuda på sig själv så löser det sig.  Vi har börjat komma varann ganska nära i våran klass eftersom vi är 6 stycken. Det handlar om att våga
 

We gonna let it burn


Söndag

Idag har det varit en bra söndag! Jag har varit på stan och shoppat yttligare saker... idag blev det jeans, en väska och en blus. Det var jättefint väder idag så jag och min compadré köpte något slag av glass och satte oss nere vid södrahamn!

På kvällen har vi varit med Philip, Ive och några andra! Som avslut på kvällen träffade vi Martin och Frans en sväng också :)

Nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan vecka 2 :) Hoppas ni har haft en bra dag! Tack och godnatt!


Shopping dag 3


Haft hamnmys


Roadtrip


Shopping

Blev en hel del shopping idag! Både till mig själv och även andra!


Klant

Så fort min lilla telefon sprack så sprack mitt hjärta i lika många bitar... haha nä men nästan. Man känner att det skär lite i mammahjärtat, men det ordnar sig på måndag!!


Fredag

Ligger i soffan med Ellie Goulding i öronen! Hade 3 lektioner idag, fast dom lektionerna var inte så långa och vi hade ett stort hål vid lunch och då åkte vi och åt maxmat med grabbarna!! gottigt var det! Slutade vid 1 och då åkte jag på stan och shoppade med mammisen! Fick med mig lite saker så jag är rätt nöjd :) Hann dock inte gå på alla affärer så det blir en fortsättning imorgon! Nu på kvällen har jag hunnit färga håret och varit ute på prommis och även pratat med nå idioter!!

Ska fortsätta lyssna musik tills jag somnar, vilket blir på en stund!



Äntligen helg

Fyfan vad skönt att det är fredag för det betyder helg!! Tänk att 1 vecka av skolan redan har gått. Det går väldigt fort måste jag säga.

Idag börjar jag skolan 08.30, har endast 3 lektioner men ändå slutar jag senast 13.45. Har en håltimme på 1,5 timme där också.

Måste springa och väcka pappa eftersom han vägrar kliva upp alla andra gånger jag försökte väcka han... Sen ska jag på Ica och köpa en joggi innan skolan!

Ha en bra dag!


kvällsmys


Torsdag

Igår var jag i skolan från 08.15 - 11.30 ungefär... Sprang på stan med mina nära och kära. På kvällen var jag med Frida! Idag började jag samma tid, fast idag slutade jag 12.15. Senare när Frida slutar jobbet ska jag vara med henne som vanligt!
 
Imorgon har jag vanlig skoldag och sedan kommer min bror hit med tåget! En annan rolig sak som händer imorgon är att jag får lön!! Gud vad kul det ska bli att få några tusenlappar extra att spendera på något roligt :)
 
Nu ska jag kolla reprisen av gårdagens idol 2013 i väntan på Frida!!
 
 

Pratar i telefon


Senaste dagarna


Skoldag 2

Ska alldeles strax börja åka och ha en friluftsdag med min nya klass och tillsammans med alla andra linjer! Längtar tills jag får sluta... sover hur mycket som helst och jag är fortfarande trött! Det är inte mänskligt.

Ha en bra dag allihopa!


Sunset


Älskar presenter


Söndag

Min dag har varit ganska bra i sin helhet! Isak kom till mig vid 2 och då kollade vi film tills Frida kom. Hann promma med hundarna också. Jag och Isak käkade och efter det skjutsade pappa oss till Frida vars vi pratade och gjorde ingenting. Pappa hämtade mig och då raggade vi ett varv runt stan!

Ligger just nu och kollar Ghost Hunters med mamma! Undra om jag kommer kunna sova inatt.. är verkligen jätte nervös inför imorgon, tur att Emmy möter mig innan :)


Gold

Har ni lyssnat på Victoria Justice nya låt Gold ? Om ni inte har gjort det så tycker jag att ni ska göra det! För er killtjusare så finns den snygga skådespelaren Colton Haynes med!
 
( Colton Haynes )
 

Musik


Norlie och KKV

Ni har väl redan hunnit lyssna på Norlie & KKV's nya album på spotify?
 
 

Imorgon börjar skolan

Idag har jag ångest... Jag är nervös också... Imorgon ska jag göra något som jag inte har gjort inte har gjort i hela mitt liv. Jag ska börja på en helt ny skola, med helt nya människor, i min nya stad!


God natt!


Aug. 18, 2013

Blev Musikens Makt med Isak till en början, sedan mötte vi upp Klara som kom med bussen från Boden! Hann se Syster Sol och Movits! idag. Kvällen blev iallafall inte så jättelyckad om man säger så... Åkte iallafall hem med Isak till hans lägenhet och sedan kom Fridas pappa och hämtade mig och vi åkte hem till dom. Jag och Frida satt och pratade om allt man kan prata om. Jesper och alla kom och hämtade mig och vi åkte ut på mysiga uppdrag i nattens mörker!


Sminkning



07.46

Jahapp, vad gör jag vaken kan man ju undra... Jo jag kan inte sova. Mitt knä håller på ta död mig. Jag vet inte vad jag ska göra... Smärtan är näst intill outhärdlig.


Fin kväll!

Har spenderat min kväll på Musikens makt och lyssnat på Miriam Bryant och Ansiktet! Har haft fint sällskap också så det blev bara bättre!

Har sprängande huvudvärk så ska faktiskt ta och sova nu! Godnatt


Life is what happens while you are busy making other plans.


Eyes


Mitt öra..

är blått och svullet och jag vet faktiskt inte vars det kommer ifrån... Igår började det blöda och det är inte ens från något av hålen där. När jag vaknade var det jättesvullet och blått som ni ser på bilden!

Kan inte riktigt komma på varför det är så, jag har inte haft öronhängen på flera månader och jag har inte fått någon smäll där heller...


Blev lockigt idag


Fredag

Har faktiskt vaknat hyffsat tidigt idag! Redan innan 10 :) bra jobbat Anna! Ska snart fixa mig litegrann i brist på annat :)

Bloggar mer senare, ha en bra dag!


Haha


Kvällsprommis

Blev en liten kvällsprommis med Isak och hans 2 kompisar! Pratade litegrann om lite och ingenting.

Nyss så har jag suttit och haft deeptalk med min mamma! Mysigt! Hon är verkligen min absolut bästavän of all times!

Nu ligger jag i sängen, trött är jag också så ska faktiskt slå på musik och sova! Godnatt!


Life is a sacrifice - offer it.


Fick med mig en påse igen..


Torsdag

Började min dag med att kliva upp kring 7 - tiden. Klockan 8 hade jag tid hos läkaren och jag tänkte att det är sista gången jag behöver åka dit för samma problem... Men nej, jag ska tillbaka om 2-3 veckor för en ny undersökning och kolla så medicinen fungerar och gör sitt jobb! När det var klart åkte jag hem och sov 3 timmar eftersom jag bara sov 3 timmar inatt... Efter det har jag hunnit vara på apoteket och hämta ut på receptet och sedan så har jag varit ute och pratat med Komsi, Angelica och Josefine!

Tänkte först åka till Frida och kolla film, men jag har ingen ork till det... Längtar till helgen då det är Musikens Makt!! Hoppas det blir kul :)


In bed


Kollar tv


Drawing


Mjölkuddsberget


Obehagligt sant


Tidigare ikväll..

Åkte vi ut med cabben och kollade läget på stan!


Hometown

Jag älskar den här staden!


Dumma mej.

Åååh jag är kär!! Älskar verkligen barnfilmer... Har inte sett dumma mej även fast jag har haft den på datan svinlänge. Ikväll kollade jag den och den var otroligt bra! Längtar tills jag får kolla Dumma mej 2 ♡


Boden

vid 3 hoppade jag in i bilen och fick skjutss till Boden av min pappa! Har spenderat min dag med Klara och Simon :) Alla har just gått och lagt sig efter att vi suttit och spänt oss framför filmen " The ring ". Imorgon så åker jag hem igen :)


Overthinking

Det bästa som finns när man behöver vara själv och glömma bort världen, är att gå till sin favoritplats, stoppa hörlurarna i öronen med musiken på max!

Jag har gjort det och jag har suttit här i 2 timmar ganska exakt! Hade kunnat sitta här i evigheters evighet.


- John Mayer

Who says I can't be free from all of the things that I used to be? - John Mayer

Mitt humör är på botten

Idag är jag verkligen inte på humör för någonting. Jag lär mig aldrig att alla människor är likadana. Det spelar ingen roll om jag flyttar eller inte. Människor är falska och utnyttjar en oavsett vars i världen du än är. Jag ställer alltid upp för mina vänner och gör allting med dom, men sedan när det kommer till att jag behöver få något gjort eller behöver prata...Vad som helst, så duger det inte. Så länge dom själva mår bra så är det lugnt. 
 
The only thing more shocking than the truth are the lies people tell to cover it up.

Otroligt leds.


Aug. 10, 2013

Efter att Elvira hade somnat så sprang jag ner och mötte Frida eftersom jag är så sällskapssjuk! Vi satt mest och pratade tills Jennifer och Jesper kom hem och då blev det lite filmtittande och ännu mer pratande! Skulle egentligen sova där, men det blev att jag och Frida gick ut och grillade med massa folk och efter det åkte vi lite bil :) Dom skjutsade hem mig just innan 3 och nu ligger jag i min säng och ska sova :)

Imorgon så vet jag inte om vi ska roadtrippa till Piteå eller inte. Frida velar fram och tillbaka.

God natt!


Barnvakt

Ligger i soffan med Elvira och kollar Nalle Puh och Heffaklumpen! Agerar banvakt för er som inte uppfattade det :)

Igår åkte jag och frida till kallaxgropen och badade, efter det badade vi bastu vilket var väldigt mysigt eftersom vi tände ljus, slog på mysmusik och pratade!! Efter det åkte vi ut och raggade! Haha har så himla kul med mitt lilla cp! Vi tog en relativt "tidig" kväll och jag var hemma redan vid 1 :)


Beautiful

 

onsdagkväll

Har spenderat min kväll med Frida! Har hunnit vara i garaget, fotat, levt rövare och pratat med folk!! Otroligt lyckad kväll ifall ni frågar mig.

Bilderna kommer upp imorgon eller något skulle jag tro :)

Är för trött för att blogga, kom hem för ungefär 30 minuter sen, så nu är det dags att stänga mina ögon!


lights black and white every color flow they so bright.


Drawing


7/8-2013

Har haft en heldag på stan med min saknade Klara idag!! Jättemysigt att träffa henne igen och få prata och ta igen missad tid ❤


Just nu


Tisdag

Har mest legat hemma hela dagen och kollar serier och ritat. På kvällen kom Frida hit och vi åkte ut till kallaxgropen vars det var massa boys! Badade och myste framför elden och vid halv 1 så började vi rulla hemåt och stannade en snabbis vid storheden vars Petter, Oscar och Anna var. Kom iallafall hem kring 1 och nu är jag helt slut i min lilla kropp så ska ta och varva ner lite :)

God natt gottfolk!


Musikgeni


Måndagen

Var på stan med Frida igår och jag fick med mig 4 tröjor hem! Hann med att vara barnvakt på eftermiddagen och på kvällen var jag och Frida ute och härjade i moppebilen, kollade film hos Anton med han och Ludvig och på natten satt jag och Frida nere vid hamnen och hade det allmänt mysigt :)

Usch vilka läskiga saker vi var med om igår... FYFAN säger jag bara.

Nu tänkte jag faktiskt kolla ett avsnitt av 90210 eller två! Senare blir det nog att vara med Frida som vanligt :)

Ha en bra dag!


Instagram

Det här är verkligen sanningen om instagram... oavsett vem eller vad du frågar så är det sant!


Dagens


Spongebob


I förrgår...

fyllde Jesper 23 år, så vi åkte dit för att gratta han!! Min moster hade gjort en jättefin tårta också!!


igårkväll

Kan inte riktigt skriva vad vi gjorde igår för jag kommer knappt själv ihåg... Vi pratade en hel del om allt som går att prata om! Vi var även med Oscar och hans tjej, martin och otto. Vi satt ute ett tag och det var verkligen SVINkallt. Tror sommaren är över för detta år nu faktiskt. Hann in till Martin en sväng och efter det åkte vi till stadsparken och pratade med Ludvig och Anton, sen blev det att åka hem :)

Tror nog det var allt om gårdagen :) Idag så är jag inte riktigt 100% säker på vad planerna för dagen är, men jag är säker på att det blir bra :)

Ha en bra dag!


Piteå

idag har jag haft en heldag i Piteå!! Det har varit hur mysigt som helst och jag vill tillbaka... Man ska inte klaga, får spendera kvällen med min älskade Fritjof och det sitter aldrig fel :)

Igårkväll så var jag med Frida och vi åkte till ormberget och satt vid elden och hade kvällsmys med Ludvig och Anton.

Nu ska jag gå och käka :) bloggar mer senare ikväll!!


Aug. 03, 2013

dagens


sommardag


God natt


True friendship never dies.

[ no words needed ]


Augusti


When you look me in the eyes, I catch a glimpse of heaven.


Idag


Biograf

Gick ut just efter 9 och mötte Ellen så köpte vi lite gott och gick vidare mot bion vars vi kollade " The Purge".


Mitt liv i din hand

Har spenderat en stor del av min dag på stan med både min mor och Rasmus, samt vid hamnen med Rasmus!! Min moster, Jesper pch Elvira var även på besök :) mysigt!!

På kvällen har jag pratat i telefon och kollat film :) Nu ligger jag i sängen med musiken i öronen på högsta volym och smsar!!


Volymen på max