medium

ligger i soffan & kollar medium & musiken suger!
hihi har varit med my & snackat lite med tompan, fraaz, sajjmon & filip. efter att jag & my hade varit pa dollar såklart ;) vilka n00bs we are honey =)
puss

Halloween


Gokaka...

...igen?! Jo så äre :) Jag & my bakade nyss en gokaka, men enda skillnaden denhär gången är att vi stoppade äpplen i för det blir godare :) SÅ ÄR DET! Vet inte om vi ska till coop sen eller om vi ska roa oss med att sminka varann som spöken :D


Fammo

Har nyss kommit hit till my :) Vaknade 9 idag igen. Klädde på mig & sen for jag ner till banken, hämtade fammo, for på dollar & ica & sen bar jag upp påsarna till fammo & gullig som hon är gav hos mig 50 kronor! Jag vet inte riktigt varför men hon är en envis gammal gumma ! Då vet jag vars jag har fått det ifrån :) Sen vet jag inte vad vi hittar på men nått blir det =)

saknar

åhhh, saknar mitt röda!! jag tror att jag ska färga tillbaka det. Och snaaaaaaaaart!!!

Tjena i kistan

Har nyss klätt på mig! Jag & my har nyss bakat en gokaka :) eller gokakka som my skriver det ;) haha vad kul! Om enstund far vi väl till mig eller nått i den stilen :) Vetni hur sugen jag är på att shoppa? jag behöver verkligen kläder!! Har inga kläder att ha på mig... hoppas att vi far & gör det någon dag på lovet =)
Jo, för typ 2 veckor sen eller jag när det nu var fick jag jacka nummer 2. eller har jag redan skrivit det?
Det är en fjällräven iallafall :)
världens finaste & bästaste vän ♥

vaken

jag ligger vaken & my sover... som vanligt typ :) hon ser ut  som ett sär! haha jag var tvungen att fota :) nejj nu ska jag ladda phonen. pusshej♥

Hemma

Tjena! Nu sitter jag hemma  med my hos mig :) Hoppade på bussen för typ 2 timmar sen & direkt när vi kom hit så bakade vi muffins & dom vart klara nyss :) Nu vet jag inte vad vi ska göra, men my ligger i sängen & smsar!

Juste vill ni veta varför uppdateringen har varit så dålig dom senaste dagarna? Jo för att i tisdags fick jag & mamma någon tokig idé om att vi skulle göra om mitt rum eftersom jag inte gillade det. Så vi blandade ihop en egen färg & började med att måla... hann inte så långt fören jag skulle på träning! Vi ska dansa till 1,2, step . När jag kom hem målade jag typ inget, utan jag kollade lite DH & sen gick jag & sov. I onsdags så målade jag  & my kom hit :) Sen for hon hem & jag målade klart & for till my. När jag kom hem från henne stoppade jag bara möblerna på plats, ni kan få bilder sen =)  I torsdags gjorde jag inget annat än att sova! Hade ganska så ont i skallen.... blev inge skola igår (fredag) hade ännu ont i skallen. På kvällen packade jag & for till My & vi gick upp till konsum & köpte lite gott sen tillbaka till henne & hade idolmys ♥  Sov där!  Vet inte om jag kanske sover där idag också eller vad jag nu hittar på :)






GE MIG SOMMAR NU!!!!



Halloween

Jag & my sitter & diskuterar om det är halloween eller inte! men visst äre så att det är halloween ihelg & nästa helg äre allhelgona? Vilken brud alltså! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske far till mig eller så gör vi något heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt annat  :)
frida x2

hallådär

ligger just nu & kollar när my sover som en stock eller ja =) vaknade typ 9 &sen dess har jag legat & kolla facebook, bloggar osv ;)
jo men nu ska   jag springa & kolla om jag får liv i henne! eller nae hon kan sova vidare, kãnns elakt annars. Senare vet jag inte vad vi hittar på men någonting blir det iallafall... hoppas jag.
gullig liten my♥

idolmys

har idolmys med my & massa gott :)
puss

112 på liv & död

ligger & kollar tv :) snart blir det DH .d

@lina

sitter hos Lina med henne & denise :) Senare ska vi till sjöpen för densan har trän

hemma

ligger hemma på  hål :)

blåbärssoppa

det sitter hag & dricker just nu med min halsont & täpt in the nose. jajaj snart skola...! jo  men att hejd0

ohohoh

tjena! Sitter hos my nu =) Nyss kollade vi Awkward & innan det så bakade vi saffransbullar & gulliga som vi är så hade my inge ägg hemma, så vi fick gå till grannen & låna ett! När bullarna var klara så slog vi in en bulle & lämnade den utanför grannens dörr, plingade på & sprang ;) Riktigt gulligt om ni frågar mig :) Sen har vi hunnit tjocka oss med saffransvåfflor också :) Jo, men att nu ska vi hitta på nått :)
jag i sommras

Bakdag

Jo hej :) Kom hit till My för en liten stund sen! Vi ska baka saffransbullar & göra saffransvåfflor ;) Mycket saffran idag :D vaknade innan 10 idag & for till my vid 12 :)
jojo, nu ska jag vara lite social med mysaNpysarN
gammal bild på my :)
PUSS♥

tv

sitter & kollar tv. ska springa  upp & fixa lite i mitt rum =) nu  trorja  att my kommer.hit ;)

Sugen...

..att klippa såhär:




'


Heeeeeeelg

Fifan vad skönt asså!

Hade egntligen andra planer idag, men dom vart inte av så jag har gjort något som jag inte har gjort på flera månader...Haft en hemma-mysfredag! Det var ganska skönt att inte göra något faktiskt :) Snart ska jag springa & duscha, dra på nå myskläder & sätta mig framför idol med lite fredags gott ♥


Jorden går under idag...

fast jag tror inte på det där ;)


Skolan

ChaCha bloggN! Just nu sitter jag & jobbar stenhårt i skolan... eller nje ;) eller jag är i skolan, men jag kan inte säga att jag jobbar speciellt mycket =) Nananananana fifan vad livet leker :D fast ne... jojo, vad rolgit jag har som skriver!




 Elevens val bilder som är tagna för typ 3 år sen eller nåt ;)

Nu orkar jag inte blogga nåmer :)
Pusshej♥

morgon

FML.... sur. orkar inte blogga....

morgon

FML.... sur. orkar inte blogga....

efterlyst

kollar efterlyst  med mitt halsont & min hunger!
kom just hem :)

Tar det allmänt lugnt

hemma hos my =)

Fixade just mina bilder..

nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem & blåsa min dator så jag sedan kan ta...
Den är vit!


Var & mötte My för enstund sen & nu sitter vi & dunkar music ♥

Pussξ

@skolan

sitter på engelskan &chillar :) Det är ju chill...



Artonde Oktober TvåTusenElva

Jo idag så fyller många år! Min pappa, min kusin & Zac Efron ;)
Haha, klämde in Zac på ett litet hörn där!

Idag har jag hunnit med skola, sova, wordfeud & klippt mig. Skulle på street idag, men det vart inte för det var inte nog mycket folk :/ Hoppas att det blir nästa vecka =)  Nu ska jag springa & duscha så jag hinner innan DH ♥


Grattis kusinvitamin


Grattis


MEN EENIE MEENIE OCKSÅ!!

hihi jag erkänner.. jag har använt det ordet ganska mycket idag :) Du funkar så bra till allt ♥
jojo, men jag tänkte bara lämna ett inlägg!

kollar...

awkward♥

3 filmer

japp, har hunnit kolla 3 filmer :)

Galenskap

wohoj vilken galenskap när en ung man blir till en soldat igen, ja ohoh.
Sant, right my?

Världens fetaste människor...

...ungefär så känner jag & my oss just nu! VI vandrar mellan soffan & sängen. Det tog 2 timmar för oss att börja klä på oss,
Vi tycker till&med att det är jobbigt att andas!
Nu ska vi reagera...
Jag & my ↑

annahanzzon






a

Morning

Vaknade typ halv 11? Jag tror både jag & my är sjuk, för båda blir helt yra direkt vi ställer oss upp osv. Idag tror jag att vi ska ha en inne-mys-dag! My ligger som en klubbad säl under en filt & ett täcke! Kanske att vi ska slå på en filmjanne nu :) Hihi vi är så söta så!
Jag & denise!

Godnatt

Nu ska jag & my börja dra oss mot sängen. Bara för att jag sov från typ 10 -12 nyss så kommer jag inte kunna somna, that's life!

alvedon

ska  springa ner & ta alvedon pga. att det gör ont i öronen när jag sväljer,
hojja & fryser gör jag också!
jojo, my sover hos mig idag. puss

Läskigt värre

ÄCKLIGA JÄVLA NYFIKENHET!!! Jag skulle kolla på en länk på facebook & det slutade med att jag & my dog... Sen kommer Nike & Filiph in & skrämmer oss ännu mer :( Elaka barn dedär!


Myskväll

♥Sitter med my & lyssnar musik :) har nyss städat litegrann i min garderob osv. Senare ska vi hyra film & mysa ♥
Sen så är det ju så att mamma & jag tror att jag har fått öroninflammation (svårt ord ;$) Tur att jag är så duktig att stava. + att min hals gör ont :( Kommer bli riktigt sjuk troja, jag hade knappt röst förra veckan & sen när jag hade varit & solat med mysan så försvann det :O läskigt!!! NU är det tillbaka igen.
Abbster ♥♥

Sitter här

aaop, jag sitter här hos my :) Sov här igår & haha ja, jag har sovit på golvet xd My har knuffat ner mig 3 gånger från sängen! Så jag tog mitt pick & pack & hoppade ner på golvet & sov där :) Hihi när my vaknade typ 06.55 så sa hon ba: ANNA VAD GÖR DU PÅ GOLVET?!!? Så började jag berätta & hon garvade :) Igår kväll så kollade vi film, var med massa fol & jo, så hade jag jätte ont i halsen... INTE OKEJ, Nu måste jag tvätta mitt hår för det är jätte äckligt.
Bloggar mera sen, puss

it's friday

shit det är redan fredag igen?!?! satana . men skönt med helg :)
jojo, nu ska jag avrunda & kolla om pappa drar en sojanne ;)
puss♥

trött chey

nu ska jag sova. god natt era jannar! :*

@my

Sitter hos my & väntar på att hon ska käka =) sen ska vi nog gå & kolla när dom klantar sig utanför isladan.
puss & hej :*

Dunkar

ja, jag sitter & dunkar musik med my =) Chill dag i skolan ;) jo men att hejdå!
min älskling ♥

F*N

kommer mig inte ifrån datan! Men nu har pappa & dom kommit hem så jag ska kolla om han kan hjälpa mig med mitt rum eller om vi ska slå på en filmjanne. Skulle egentligen vara med Denise men det vart inte. Igår var jag med denise, lina, jossan, fredrik & kevin! Eller vi var ju inte alla hela tiden menja ;)
jaja, PuSsHeJ ♥

Vinterskor 2011

Snygga converse i skinn och foder för kylan :)

Piercing

är sugen på dom där två ↑
och för er som undrar så är jag jätte nöjd med↓
Har haft den ganska länge nu :)

vilken bransch är du i?

Jo, jag är i städarbranschen! Det suger, men jag måste möblera om i mitt rum & fixa lite finare eftersom det är så kalt & trist här inne. Mamma tycker att vi borde måla/ tapetsera om , men jag vet inte :/ äääälskar min tapet, men det är som inge färg här inne-
aja, nu ska jag fortsätta & sen städa min garderob om jag orkar :)

phineas & ferb

kollar tv :) jo, sen ska jag vara med denise ;)
puss

up next...


Finally

Nu är jag äntligen klar med min svenska! Kan säga att det känns ganska så himla bra just denna sekund :D :D
..... men nu kom jag på att jag har franskaprov imorron. Nej jag tänker inte plugga något, för det är den enda vi har gjort i skolan & nu räcker det med skola & plugg för idag !

Trött chey drar, FRED.

Tungt

Känner att det går helvetes tungt fram med svenskan. Snart orkar jag inte försöka nå mer... då får jag få F.   Jävla skit skola!!! Varför måste dom ge oss läxa? Nog med att vi måste vara där 7 - 8 timmar per dag...

                                                   Det stavas F Ä N G E L S E för barn


Nu ska jag ta tag i...

mitt lilla berg med läxor. Hoff vad jobbigt, men det tar nog inte alldeles för länge hoppas jag :)

Igår var jag med my, simon x2, viktor, fredrik, filip. Tror inte att jag har glömt nån nu =)
I lördags så var jag med my, frida x2, kevin x2 & david. Det var fest hos mig! Haha skoja, men vi höll på dampa där uppe medans resten av gänget stog ute på min ballis & kollade på norrskenet & räknade stjärnfall. 10 stycken tro jag att dom fick det till :) David önskade sig en dubbelsäng + My! Synd bara att vi har planerat annat för My (;
Nej nu måste jag börja med mitt skrivande + pluggande!



Puss♥


Mina fina flickor ♥













Dåliga bilder eftersom ingen egntligen ville vara emd på bild, men ja dom duger!

Bilder från solningen







Ja jag hade haft mer/ roligare bilder om det inte var så att någon liten nisse hade varit & tagit bort dom.. Fy mysan!

Jackan har kommit

YES, nu har den kommit :D
Hade nog haft den för några dagar sen, men man kan ju inte hämta  ut paket på helgerna !




Dålig bild, men ni får bättre bilder sen! :)

varmt

jo men att, godnatt

¨Får damp på my!!!!

Hon racklar mer än en gammal bil! Shit ... JO, men orkar inte skriva nåt ;) Får nog min jacka imorron ♥ Väbehövande alltså!


@ my

sitter & kollar när my provar sin jacka :)
Vi har varit & sola. Tur att mina vänner är så gulliga att dom lurade mig igår! Frida g ringde & frågade vad jag gjorde åså sa hon ba: vänta jag har någon som vill prata med dig. Hej vad gör du? hör du vem det är? Jag: det låter ju som frida?!!?! frida g: hörde du vem det var? jag: DET VAR JU FRIDA!! frida: ja, kom till tallbacka.  & där var dom! gULLIGA ! Var iallafall med frida x2 & my :) fast jag var ju med my innan :) jo, men får inte blogga nåmer för my...

Puss♥

My

Sitter med my & lyssnar musik medans jag spelar Wordfued =)
Senare tror jag att vi kanske far & solar!

god natt

JAg håller på bli sjuk.. Har ont i halsen, täpt i näsan & ont i skallen! Kommer  få F på so-provet imorron. Jaja, jag kan ju försöka iallafall =) Måste läsa igenom allt igen innan jag ska sova men jag har ingen ork, måste ju så...



Sov gott & uppdatering kommer imorron. Puss & god natt ♥

♥♥


Har ont i halsen & det är inte kul

*

PluggJanne

Ja, jag drar en pluggJanne! Duktig jag är. Okej, inte för att det går så bra men jag kan allt :D Måste bara plugga liiiiite till :D Jo men att ihelg så ska jag vara med my & vi ska sola eftersom det behövs :) Egentligen behöver inte my sola för hon är allmänt neger ändå, men det tycker inte hon! Började 9 & gick ett varv runt lassa spåret. For hem & drack 1 liter te. For till skolan & hade so, franska & matte. HAHA, fy helvete också! När jag kom hem kokade jag en halviter te & drack det, pluggade lite & nu hamnade jag här ;)  Snart ska jag plugga lite till,
Igår var jag med my & ja, ahahahhahahaha!


har precis...

.. klunka  1 liter te. usch!

ont i halsen &knappt nån röst.

gud i himlen  vad jag  hatar det. ska strax  springa & be pappa kliva  upp :)
hojj vad jag har ont i halsen, vad ska jag göra?!?!?!  kokar te sen efter skoljoggen &nej,  jag ska inte springa, jaja bloggar sen eller nåt :) puss

WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL

shit man vad vi dunkar här jag & my!


Flugornas Herre

just nu sitter jag & skriver en jämförelse på boken & filmen. Okej, nu ljög jag... Men jag ska strax göra det. Fastnade framför allt annat ;) Snart kommer My hit & senare Frida =) Kanske borde jag plugga till so:n också, men det tar jag sen  :) Jo men att vad vare jag skulle berätta? ähh skitsamma. vill ni veta en sak? Jag börjar 9 imorron, går ett varv runt lassaspåret & sen far jag hem & börjar igen 11.30 & har 3 lektioner :) CHILL

Nu ska jag KANSKE börja på den där flygornas herre saken.


Saknar dig gullegris♥


ligger på golvet & känner värmen..

i mina fossssssingar! ska plugga lite nu, puss

morning

tjatja, ville barabjuda  er ett inlägg denna fula morgon!
tjarå:d

godnatt

klockan är just efter 22 & jag ska sova! godnatt & sov gott  =)

'




Bjuder på 2 bilder på 2 av nellys valpar när dom har blivit större! :)

Trött tjej

Jag är jätte trött & egentligen borde jag plugga, men jag är för lat för det! Imorron MÅSTE jag skriva en jämnförelse & en reflektion till svenskan (till fredag), plugga till so-provet (till fredag), sen så vet jag inte om vi hade franska också? ( till torsdag)

Idag så hade vi ganska chill dag. Började 8, hade lektioner + en massa hål fram till 11.35 då gick jag natta & johanna till gojjan & köpte lite gott, sen gick vi till kicks & jag & natta hade herrparfym-krig!  HAHA! Iallafall så gick vi på en teater som började 12.20 jag hade Emil & johanna bredvid mig & jag vart jätterädd för dendär killen som spelade teatern. Så jag höll ju på börja garva hela tiden & när jag kollade åt sidorna så satt dom & småskratta... jag fick kolla upp i taket tills det försvann & började garva lika snabbt igen (; fyfan vad läskig kille asså! När han skrek så flög jag upp från stolen ;$



Blir rädd bara av att kolla på bilden :$

ja efter teatern så fick vi svara på massa frågor & skriva nå skit på en lapp. När det var klart gick vi tillbaka till skolan & käkade " lunch" lunch klockan 2. Men det var för att maten tog slut när vi egentligen skulle ha lunch! efter det så hade vi so & det måste ha varit den roligaste so-lektionen någonsin! haha, jag,natta, august & simon skulle ringa Jehovas Vittnen men natta vart så klart dissad av HELA sverige! Hon fick massa utbrott så vi garvade som psyk. Slutade halv 4.



Fyfan vilken biff! Nu är ju bilden från i vintras & jag har ju hunnit få ännu mer muskler (a)

Nu ska jag gå & kolla  99 saker man måste göra innan man dör.
Det kanske kommer in ett godnatt inlägg sen :)

Puss♥

Jackan



kanelbullens dag

ska snart fara till skolan, men inte riktigt nu ;)
jajaj, nu ska jag prata med min pappa som jag har gjort hela morgonen tillsammans med mina onda knän!
bloggar mer sen =)
puss

ääääntligen

har klickat hem en jacka, eller min pappa gjorde det :)
nu ska jag strax sova bort min skallebank som minskade efter alvedonen jag tog. Jag har typ blivit en alvedon-missbrukare! hihihi :)
godnatt

skallebank

&det suger.

Prommis

För enstund sen så kom jag hem från en liten prommis med min mamma & mina hundar =)
När pappa kommer hem ska vi kolla vilken jacka vi ska beställa :)

JA, men nu ska jag gå & mysa med mina hundar framför tvn ;)

Puss♥


Justin Bieber ♥

Längtar tills hans nya skiva kommer ut! Den kommer ut 18 oktober & Låten Under The Mistletoe kommer ut 1 november.



Skolfotot



Nattas bild. Jag har inte fått dom så jag kan inte ta en egen bild, men jag lovar att fota när jag får dom =)

Hemma

Kom hem för typ 1 timme sen. Såg just att några i våran klass har fått skolfotorna & fy satan också!!!
Kan lägga upp en bild sen :) Ska strax springa upp till min data & fixa fridas blogg ;)

Puss♥

morgoninlägg

sitter  & pratar med papi medans jag dricker multi :)
jaja, nu har jag inget att skriva. Bloggar mer sen!
puss

ut i buskarna...

...med mina   äckliga knän, kommer nog inte kunna sova inatt heller. Kuljul eller nåt.
sur/less tjej drar, FRED

Trött_chey

Satan i gatan vad jag är trött. Jag tror jag har sovit 2-3 timmar inatt,
Nyss skrev jag ut lite bilder som jag ska ha till bilden imorron :) Tihi frida hata mig inte nu, men jag tog pommes bilden ;$ Nu ska jag snart gå till sängen SKÖNT

Jo jag vet att du läser det här frida, jag orkade inte fixa din blogg idag så jag tare imorron & jag hittade headern som jag höll på med tidigare idag :D



God Natt alla fula & snygga läsare! Skoja, ♥


Mörkt på bloggen

Nu har jag gjort om bloggen, vad tycker ni?

Fight for you

Jo, igår så vaknade jag 8. Duschade & var klar typ 10?  vid halv 12 så var jag med frida & vi cyklade till tallbacka & var med simon & fredrik. Sen cyklade vi till stan & grabbsen for nånstans medans vi for till fridas fammo & farfar & myste enstund. Hennes fammo skjussade oss till sibban vars vi satt enstund med simon & fredrik. Vi gick till ett tak & legade där vars det var jättevarmt!!! Jag & frida gick till min söta fammo & satt med henne i lite mer än 1 timme, hon blir alltid så glad när man kommer & hälsar på henne :) När vi gick ut så träffade vi Nova, det är en av Nellys valpar som bor i samma hus som fammo. Hon kände igen mig :') så sööööööt. Ja iallafall hämtade pappa oss & vi for hem & käkade sen gick jag över till frida & då bestämde vi oss för att vi ville hyrya en film. Frågade pappa om han kunde skjussa oss & det kunde han, vi for till gojjan & hyrde Insidious. Alla som har sett den tycker att den är jätte läskig, men det tycker inte jag. Inte för att den inte var läskig, men nå har jag sett läskigare filmer =) När vi satt i bilen påväg till kvantum så ringer simon & frågar om jag & frida ska vara med dom. Vi sprang in & köpte lite saker & vetni? Första gången köpte jag ingenting åt mig själv för jag var inte sugen på nåt. När vi kom hem kollade vi tv & när simon ringde gick vi till tallbacka & dit kom han, fredrik & axel. Sen kom det massa andra konstiga människor dit & det sög så jag & frida vart sura & stack därifrån.Men sen kom simon & fredrik till frida ändå. Vi var med dom enstund & gick ut. Sen när dom gick in så gick & hämtade filmen från mig & gick över till frida & kollade Big med Sandra & efter det kollade vi filmen som vi hyrde. Jag gick hem 1 eller nåt.
Idag har jag inte hunnit göra så mycket, men snart kommer frida hem & då ska jag vara med henne =) vettefan vad vi ska hitta på, men nåt kul blir det väl som vanligt :)
Juste, jag snackade lite med frida lindbäck igår & jag saknar henne ♥ Vi pratade lite om sist när hon hälsade på mig & så planerade vi när vi ska träffas.
Aja, blogagr mer sen. Puss♥

Rubrik?

jag har typ halvsovit & smsa hela natten. .. still waiting on Fridus som alltid ska vara seeeeeg!!
mobilblogg

ahd bsakpaoiwsehude

jag avlider... har & kommer ha ont hela natten. Sova? Nej, superman sover aldrig,
hatar mina knÄn, trycker alvedon & tror att det ska hjäpa, mennej.
FML osv.

still waiting....

'

mobilblogging på g

yeah! har varit ute med a few people liksom ;) sen har jag & frida hunnit vara på prommis med mina bebisar  & ica + dollar. Har inget att skriva så jag avrundar här!