You will never be

Vetni, om frida hade varit nå segare hade hon varit död.... jävla sendrag

HAHAHAH


Det é en bra dag & jag har det bra


Your on my mind

Hittade den finaste jackan av alla & tror ni att den fanns i min storlek?!!? fan heller. Åt helvete med jackorna!




Väntar på att segaste frida ska ringa, sen blir det att umgås med henne :)


tidig morgon

jag brukar aldrig blogga tidigt,  men idag vettefan hur snabb jag har varit... jag var klar 5 i 7 & jag klev upp 20 i :o galet! jaja nu ska jag kolla facebook & de :)

'


GinaTricot











tokjanne

vilka tokjannar till vänner jag har! Racklar gör dom också. Ajaaaa, skitsamma =)
Jag har lite ont i skallen så jag ska gå & ta en alvedon, brb.

Tillbaka :)




Just nu kollar jag Made & smsar :D


Ge mig sommar!

Puss♥

hawaii five0

yes, det kollar jag nu! sen forts. av idol :)

Bara för att...

jag & my hade så tråkigt för nån dag sen:



Foto : My


Varför göra allt så avancerat?

Måste alla sidor göra om? Gjorde nyss ett inlägg om facebook som gör om till det sämre hela tiden & nu när jag loggar in på bloglovin så har dom också gjort om....


Måste ta tag i mitt bloggande

+ att jag måste ut & fota lite bilder också.

F*N för...


idol

Väntar på att idol ska börja!! Idag fick jag ett par jeans från hm =) Tack pappa ♥
Har inte orkat med nåt idag... Sov hela dagen, så det vart inge skola idag heller. Men imorron blir det det :) Sen på kvällen imorron ska jag mysa med my på stan, vars det är tjejkväll! :)


Nordnytt

ALLA måste kolla på Nordnytt klockan 19.15 Mina kåååpiwsaR är med =)
Kommer skratta ihjäl mig!!! & bara så ni mina vänner vet så kommer jag spela in det :D

Det handlar om att dom ska stänga ner ishallen i malmberget & dom som filmade har bett my & dom att gå där 1000 gånger & generalen skulle hålla på leka med isen vid ingången & så skulle dom stå & sparka på is osv. Läääääängtar tills det börjar :)

Cody Simpson's

Nya skiva är ute!! :)
Coast to Coast ♥

No school

Tjena! Vart inge skola idag för jag hade så ont i skallen...
Har typ sovit hela dagen =) SKÖÖÖÖÖNT
Puss♥

@my

Sitter hos my & gör ingenting! Vi kanske går ut & hittar på någe sköj!  YEEEEEES. idag hade jag lektioner till 11.05, gick till fammo & sen började jag igen 13.30. CHILL sen på ev så satt jag i ett skåp & myste ! Gjorde verkligen ingenting där! Sen hämtade marcus mig & när jag kom hem satt my i lekparken, vi gick in 6 jag städa min garderob. Cyklade till my & jaa...
Puss♥

'

Jacka "Snowy" - Black

Kom just in

Har varit ute en sväng med mamma. Väntar på att pappa ska komma hem, fast det tar nog några timmar till! Ska kika på domdär jackorna för det har vi inte hunnit göra =) Igår gick jag till Frida, satt där enstund, sen for vi & tjockade oss med lite glass hos hennes söta mommo ;) Sen gick vi ut & myste!! Orkar inte skriva långt eftersom jag inte är på min data & då känns det mycket jobbigare ;)


Jag & frida för ett x antal å sen ;)

Puss♥

inget bloggande

Det har inte blivit något bloggande eftersom min dator inte funkar... Eller själva datan funkar men internet laggar. Har inte gjort så mycket idag, sovit & spelat Wordfeud . Sen efter 7 kommer Frida hem & då blir det att umgås med henne =)

igår var jag på tjejkväll hos Felicia. Vi kollade film osv. HAHAHA Frusen Anna Söker Kärlek! Vilken humor jag & Anna har!



Bloggar kanske senare!

Puss♥


Gnight

Nu ska jag stänga ner datan & försöka plugga lite franska!

22:37

Vetni? jag ska ha gympa direkt på morgonen imorron i regnet... orgentering dessutom! Sen ska vi ta oss från stallet till skolan, hinna byta om  osv. på 20 minuter ?!?!! tror ni att det kommer gå? NEJ! Tur att jag har världens bästa pappa som hämtar mig därifrån & kör mig till skolan efter gympan =) Har franska prov också... Kan inte ett piss, provade läsa igenom det typ 1000 gånger men det hjälper inte. Skit samma!

mössor





Vinterjackor







så sjukt snygga jackor!

Ska kika runt

efter lite vinterjackor =)

skulle beställa...

...en tröja men det vart nå lagg!!

studybuddy

jag borde egentligen plugga franska, men jag vet inte vad jag ska plugga in i skallen... sen har jag verkligen ingen ork. mobilblogg? jajjamen! :)

lite efter men..

har jag sagt att mitt paket har kommit? ;)
Det har kommit förra veckan redan :)

Jag är flitig

men det vet ni redan! hihi =) Skulle egentligen sluta halv 4 idag, men vi hade ingen SO så jag slutade innan 2. Kändes ganska skönt! Faaaan för skolan. Senare när my kommer hem från sin träning blire att umgås med henne & sen ikväll äre ♥ 90210 ♥ bland världens bästa program alltså =)



Hmm. vad gott med cheesecake! Kanske man borde baka en någondag =)


sweet dreams

sov gott, det ska jag!

Idol

Kollade just idol. När Denise kom till mig så kollade vi upp en buss & for upp till mbgt & kollade hockey! jag, denise & köhler skulle gå förbi ******* så att hon såg ;) HAHHA, !!  Sen kom pappa & hämtade mig & då for vi på ok & köpte en monster & en bueno. tihi, är inte riktigt klar med dom ännu men det tar sin tid =) Vad har jag mer att berätta? jag vet inte...
snart blire att kolla Gumball 3000 ♥

väntar

på en seg denise!!

'


Hemma hos My

Yes, sitter hos My & kom just hit =) Vi har varit nere i gällivare & kollat fotboll! Sen tog vi bussen hit till my :)
Puss

Ny design

Vad tycker ni?

Så många frågor inga svar

UUUUh orkar inte blogga om gårdagen för jag gjorde det just på my's blogg, men vänta... jag kan ju bara kopiera!!
Hon kom hit till mig efter 2 nångång. Vi chillade lite, sen for vi med pappa & skulle hyra film på OKQ8 men filmerna där sög så jävla hårt, så vi hyrde inte nån film. Istället for vi till fammo enstund, för er som vill anteckna lite så har min fammo kommit hem från stugan igår :) När vi for därifrån så frågade jag my om vi skulle fara till mig eller om vi skulle till henne, hon svarade att vi skulle till mig. Så vi for hit & pappa backade in bilen i garaget, sen när vi kommer innanför dörren så säger hon: Ska du med till mig nu? VILKET JÄVLA MONGO HON ÄR!!! Men hon sa att hon ville inte att min pappa skulle köra oss... men jag gick & sa det till pappa & gullig som han är så backade han ut bilen & körde oss till my :) Där gjorde vi inte så mycket, jag & my bestämde att hon skulle sova hos mig & hon får alltid nå ryck när hon ska packa om hon ska sova nånstans så hon vart jättedampig & då sa jag det till henne & vi började garva så tårarna bara rann!! Jo, vi hann vara på konsum & köpa godis också. Pappa hämtade oss därifrån & när vi kom till mig så böt vi kläder, eller ja vi tog uggs fatt vi inte skulle frysa om fossingarna när vi skulle ut & grilla. Vi for till tallbacka & försökte grilla med Fredrik, Tom, Generalen, Viktor & Agge. Ingen av oss är ju skogsmänniskor, men vi tänkte att grabbsen iallafall kunde göra upp en eld, men nej!
Fanns mer, men orkar inte ta det! Ska föra över bilder till datan, sen kommer det en ny design =)

'


Nu...

är my på g hit!

Hej igen

Har inte varit på datan på flera dagar! Har bara kollat lite på mobilen, men inget annat. Just nu sitter jag & lyssnar musik, vilket är helt wonderful :)

Dom senaste dagarna har jag typ varit ute med My, Frida, Fredrik, Tom, Simon & ja, ni vet dom :) Sen har vi typ kollat hockey ;) Min blogglust har inte varit på topp, men egentligen så har jag inte haft lust till att göra ett piss den här veckan!!


du har ju minne som en ekorre!

haha, har verkligen ingen blogglust. And that's why i smile =)
puss

'

blogglust =  noll

'

blogglust =  noll

Sweet Dreams

Nu ska jag lägga undan bloggen för idag! God natt världens bästa läsare ♥

Skottlossning

Vafan äre som händer i lilla Gällivare?!
Ännu en till skottlossning på kort tid. Det är ju helt sinnes. Ni kan ju läsa på NSD, Aftonbladet & vars det nu står. Alla skriver väl om det!
Orkar verkligen inte skriva om dedär för alla vet väl redan om det? Tur att det inte var så mycket gamla människor hemma.

Söndagkväll

Kom hem för enstund sen. eller en stund & stund! Efter 7 eller nåt :) Marcus körde mig till Denise & därifrån gick vi till coop / frasses. Jag köpte en milkshake & denise köpte allt möjligt ;) Vet inte hur många jag har snackat med i telefon idag p.g.a skottlossningen.  Ja, sen från coop gick vi till heden, gungade lite & sen vidare mot denise! Där hände det ingenting & då gick vi ut en sväng & sen bestämde jag mig för att gå hem :) Jag hade ju kunna be pappa hämta mig, men det gjorde jag inte ;)När jag kom hem kollade jag tv & nu sitter jag här.

Skorna


Dundretvandringen

Tror ni det var lätt att hitta där?

Tårtan

Jag gillar inte tårta så jag åt inte den, men den såg riktigt god ut :)

Tårta

Har nyss bakat tårta! Det var ganska gullig :) Hihi fast det ser ut som att den är till en lillebror eller nåt, fast han fyller ju bara 16 så det duger åt honom :) Jag fotade lite bilder, ska bara föra över dom till datan ;)
Jag är lite rädd att allting försvinner när jag smsar samtidigt, men det borde det väl inte göra?
Nu ska jag föra över bilderna så det kommer ett inlägg med bilder här om en stund :)

Natalia Kills

Har ni hört den tjejen? Hon är grym! Hennes låtar är faktistiska & fastnar i skallen. 2 bra låtar är Wonderland & Mirrors. Om ni inte redan har hört dom så tycker jag att ni ska ta & lyssna dom nu :)

Nytt på Gina Tricot

Kollade just in på Gina Tricot's hemsida & dom hade fått lite nya saker, men jag hittade bara 2 saker som var fina.

God morgon

Vaknade vid 9. Men jag gick upp från sängen 20 i 10 :) Skulle börja med att baka en tårta, men då hade vi glömt lite saker till den, så pappa är & hämtar det nu! Sen ska jag baka en lite tårta till min storebror som fyller år imorron :)
Hmm, vad händer annars då?
Kollade ju som sagt film igår, den var ganska bra. Men den är som alla Irene Huss filmerna, förutsägbar & det ska alltid handla om flickor som blir våldtagna osv.
Nu tror jag att pappa kom hem, så jag ska gå ner & kolla om det var han & om det var det så ska jag baka ! :)
Ska försöka fota lite så ni får några nya bilder här på bloggen. Slänger in ett inlägg senare!

Nu blire filmmys

Med en kudde! Ska slå igång Irene Huss. Tveksamt att jag bloggar efter det, så ni får nöja er med det här =)


I don't belive in fairytales, but i belive in you and me


Sitter här i min ensamhet

& sjunger med basen på högsta! Det är grejer det :)



Puss♥

14:10

Sitter här med Denise som kom för enstund sen :)



Angelica & Simon

Hann med att...

... klicka hem...



och



Yeyy ♥

Tack pappa :) ♥


God Natt bloggen

Jag ska inte sova, men jag kommer nog inte att blogga nåmer idag. Har hunnit med att kolla Idol  med mamma & sen höll vi på med nån ord grejs som hon gjorde när hon var liten... Förlorade. FAN FÖR MAMMA ! Men hon är världens bästa mamma ändå! Hihi. nu tror jag att jag ska kolla tv eller så blir det att slå på en film =)


Jag + kossor = ♥

Det blir mycket låttexter här ;)

I'm not Snow White,
but I'm lost inside this forest.
I'm not Red Riding Hood,
but I think the wolves have got me.
Don't want your stilettos!
I'm not, not Cinderella..
I don't need a knight,
so baby take off all your armor!
You be the beast,
and I'll be the beauty beauty.
Who needs true love,
as long as you love me truly?
I want it all,
but I want ya more!
Will you wake me up boy
if I bite your poison apple?


I don't believe in fairy tales..
I don't believe in fairy tales..
I don't believe in fairy tales,
but I believe in you and me!


Take me ta' wonderland!
take me ta' take me ta' 
take me ta' wonderland!
take me ta' take me ta' 
take me ta' wonderland!
take me ta' take me ta' 
take me ta' wonderland!
Wonderland wonderland!


When I lay my head down
to go to sleep at night..
My dreams consist of things
that'll make you wanna hide.
Don't let me in ya your tower.
Show me your magic powers!
I'm not afraid to face 
a little bit of danger, danger!
I want the love,
the money and the perfect ending
You want the same as I, I.
So stop pretending!
I wanna show you how
good we could be together..
I wanna love you through the night,
we'll be a sweet disaster!

Jag har världens snyggaste vän...

Kolla in snyggingen min
Frida jag saknar dig jääättemycket & jag tycker att det är dags att vi träffas för det är så längesen! Älskar dig ♥

I caught in a love hangover

It was just a fling
But I really don't regret a thing
'Cause it was crazy babe
And by the looks of it you felt the same
And all I remember is me sayin'
If you turn me then you can't breathe
Now I'm smilin'
And I'm barely sober
I'm caught in a love hangover
It was just a fling
But I really don't regret a thing
'Cause it was crazy babe
And by the looks of it you felt the same
And all I remember is me sayin'
If you turn me then you can't breathe
Now I'm smilin'
And I'm barely sober
I'm caught in a love hangover ♥

Piercingar

Fina grejer jag hittade där :D
Ska ta & visa dom åt pappa när han kommer hem från sin lilla promenad  =)

Äntligen Fredag

Denna fredag började inte bra kan jag ju säga... Hade dundrevandring & det var så dimmigt så man såg inte ett skit! Fotade några bilder så ni skulle få se vad jag har fått lida. Men jag har inte fört över bilderna till datan, så det blir en annan gång =) När jag kom hem tog  jag en varm & lång dusch. väl förtjänat tycker jag ;) Sen kommer pappa in med ett paket & det var mina skor!!! :D Dom var jättefina. För en stund sen så kom jag hem från dollar, var där med min mami :) Just nu sitter jag & kollar vad jag ska beställa för piercingar!
Igår så for jag till My efter 7. Vi chillade & tog det allmänt lugnt som vanligt. Cyklade hem i mörkret & kylan. Hahah innan jag cyklade så sa jag & My att jag kommer kvadda i ett dike & bli våldtagen av en turk & sen kommer jag bli överkörd. Men istället så såg jag ut som en blöt katt när jag kom hem (; Hellre det.
Senare blir det att kolla lite Idol & mysa! Imorron blir det att umgås med Denise♥

D a g e n s

Dagens låt: Maraca
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: maskara
Dagens klädsel: leggings, t-shirt & kort jacka
Dagens planer: Umgås med My
Dagens vill ha: mina skor
Dagens saknad: Angelica ♥
Dagens drog: -
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens finaste: Mamma
Dagens kram: Natta
Dagens humör: glad
Dagens parfym: Vet inte vad den heter
Dagens bästa: Pappa
Dagens sämsta: Skallebanken
Dagens sysselsättning: Umgås med My
Dagens köp: inget... än ;)
Dagens längtan: Tills My ringer
Dagens middag: Jag vet inte vad det blir ännu
Dagens kärlek: ingen
Dagens skratt: På matten med Amanda
Dagens irritationsobjekt: massa
Dagens smycke: öronen & armband
Dagens önskan: finns så mycket jag önskar, men varför önska när det aldrig slår in?

Skor

Imorron kommer nog mina skor :D


Lääängtar!

Svar på kommentar:

Jag har fått några kommentarer p.g.a Lina .
Ni undrar om jag saknar henne & vad som hände.. ( gamla kommentarer, som jag hittade idag).

Visst saknar jag henne jättemycket ibland & ibland inte. Vad som hände är mellan Lina & mig, så det tänker jag inte gå in på! Jag erkänner, jag saknar våra stunder vi har haft. När vi gick runt & skrattade åt människor som såg halvlustiga ut, när vi kommit på något roligt skämt, alla kvällar & nätter när vi har dampat. Hon visste allt om mig, men visste jag verkligen allt om henne? Jag fattade att hon var sur, men att det skulle bli såhär allvarligt trodde jag  inte. Alla bråkar. Ibland vill jag bara att allting ska bli som förr & ibland känner jag att det lika gärna kan vara så här... Jag vill inte ha det såhär, vi hade inte behövt vara bästavänner men vi hade inte behövt ha det såhär heller. I början var väl båda sura men vad nudå? Jag vet inte riktigt vad jag vill, men jag vet att jag verkligen inte vill ha det som vi har de nu. Jag hade kunna vara vän med henne, det hade jag.



Sen kan jag även passa på att berätta att den här sommaren har varit den bästa sommaren, men även den sämsta!

Läxor √

Nu är alla läxor & prov avklarade! Känns hyffsat skönt måste jag säga =)
Nu ska jag ta tag i mitt bloggande & jag börjar med att berätta om mina senaste dagar!

Måndag:

Skola & jag var dötrött! Hade inte sovit speciellt mycket på natten... Varför tänker jag inte berätta, men det var inte roligt. Somnade direkt jag kom hem & det var riktigt skönt :)


Tisdag:
Skolan, Sen var jag med my =) Kollade 90210 osv . Sen kom Marcus & hämtade mig :)


Onsdag:
Skolan, sen var jag med My & då for vi på coop/dollar med mig hem följde 2 presenter åt Marcus som fyller år på måndag. Haha, men han fick dom igår ;) Jag & My var ute & busade lite =)

Torsdag:
Skolan, hade skolfoto & jag tror jag råkade blunda :( faaaaaaaaaaaaan hoppas inte det !! Hade bara halv franska för att 2 stycken killar inte kunde vara lugna, så det vart slagsmål, blod & tårar! Nu väntar jag på att jag ska fara & handla med mamma, för imorron har vi Dundretvandring. Inte kul :/ Senare blir det att vara med världens bästa My!


Sen kan ni ju klämma in lite plugg i dedär också! Hade 2 franskaprov idag + massa läsning av världens sämsta bok, engelska glosor, teknikläxa som jag aldrig kommer ihåg, bildläxa osv!


Gammal bild!



Dåligt

Orkar inte blogga, har så mycket att göra :/
Läxor osv..

god natt

orkar inte blogga,  mobilbloggning ! puss & god natt ;*

Sann Romans

Har just städat mitt rum! Duktig jag är =) Vaknade innan 11, legade kvar i sängen & kollade facebook osv. Sen gick jag ner & käkade frulle med pappa. For & lämnde tillbaka filmen vi hyrde igår & så hämtade vi mat åt mamma som kom hem på rast från jobbet :)
Igår så kom my hit,... jag vet inte vilken tid, men ja :) Sen gick vi & våldgästade Frida som satt & gjorde massa fuffens!  Vi tog bussen ner till Gällivare . HAHAH my satt & snackade i telefon medans jag & Frida roade oss ;) haha, stackars små barn! Jo, juste det var askul när vi skulle gå till bussen, för det var nå mongos som frågade om genvägen till bussen & konkade barnvagnen ner i ett dike xd Ja iallafall så gick vi till gojjan, men dom hade inte våran film där, så vi började gå mot statoil & så såg vi pappa så hade skjusade oss dit & vi sprang in & hyrde en film. 55 jävla spänn för en film.... Pappa skjusade oss till coop & där köpte vi lite gott! :) Sen mötte vi Liam & Mattias, snackade med dom enstund & sen for dom & kom tillbaka sen ?! Jag & frida snodde Liam's cykel & cyklade iväg mot Tallbacka & lämnade My med sitt lammkött. Haha!   For till Frida & kollade den gulligaste filmen som någonsin har gjorts!
Nyss kom frIDA & My hit!

15:58

Sitter här & chillar med My =) Senare ska vi gå ut med Fridus :)
Finns verkligen ingenting att skriva... Men ikväll så kommer jag ha massa att berätta tror jag :D
Bloggar mer sen 

god morgon

drar en mobilblogg. just tjillN in the bed :)
bloggar mer sen  ;)

Fredag

Fyfan vad skönt det är med helg! Har längtat  :)
Vaknade imorse & då hade jag svin ont i skallen, men jag gick till skolan ändå! Vilken klass jag har... Hojj säger jag bara! När jag kom hem så somnade jag åså ringde frida & väckte mig. Gick till henne vars hon & my var :) Snart kanske vi drar till Gällivare & hyr film ;) eller nåt :)
Louise ↑
Puss♥

Alltså.

Vetni hur jobbigt det är att andas? Jag är så täpt i nästan så ja hojj!
Hinner verkligen inte blogga eftersom jag har så mycket läxor, men till helgen borde det bli bättre :)

Ska kolla runt om jag ska klicka hem något fint  =)





mobilblogg

fan vad skolan...bloggar mer sen. puss