Dagen i bilder såhär långt


scars

I tear my heart open, I sew myself shut.
My weakness is that I care too much
And my scars remind me that the past is real.
I tear my heart open just to feel


Min lördag

Idag har jag tagit ett stort steg och förflyttat mig till luleå, vilket är mitt nya hem! Har hunnit spendera tid med mina föräldrar, min moster och hennes pojkvän + min kusin! Har hunnit ragga moppebil med Frida också :)

Lägger upp några bilder från dagen..


Fredag -Kirunafestivalen


Finner inga ord.

Jag är så besviken, arg och ledsen på vissa människor så hälfte vore nog.


Torsdagen i ord

Idag har jag packat och packat och packat, efter jag var klar med det packade jag lite till och när jag sedan inte orkade packa något mer, tog jag på mig kläder och gick på en liten prommis med Jennifer!! Slutade med att pappa fick hämta mig ifrån henne. Jag och pappa åkte och kolladd läget på stan, men det var heldött så vi åkte hem!! Nu är jag astrött eftersom jag har varit vaken sen tidigt imorse och jag ska upp tidigt imorgon för att lämna huset... Sen taggar jag inför en helgrym festivalkväll!!


min bästavän


Mina finaste skatter

Jag är både stressad och nervös... I natt kommer det vara sista natten någonsin som jag sover i detta hus. Kommer kännas konstigt eftersom jag har bott här halva mitt liv, men ändå kommer det bli gudomligt skönt att flytta ifrån den här sjuka staden. Finns några få personer som jag kommer sakna extremt mycket och därför är det skönt att det finns tåg!!
 
Igår var jag med Jennifer som vanligt och vi åkte runt och försökte hitta den perfekta nallen, men det gick inte så vidare... Hittade allt jag skulle ha och lite till. Wille kom och pratade med oss och just efter att han åkte kom Broberg och Korv och hämtade upp oss... efter ett tag gick vi över till bästaste Robin och Erik ♥ Där har ni 3 personer som jag kommer sakna ihjäl mig efter.. Jennifer, Robin och Erik ♥ Usch längtar inte tills det är dags att säga hejdå till dom för ett litet tag. Jag vet att jag kommer få träffa Jennifer innan jag åker på lördag, men som det ser ut nu så kommer jag inte få träffa mina fina pojkar fören jag kommer tillbaka om lite mer än en vecka för att jobba. Jag som är van att vara med dom varje dag.. Hihi har jag tur kommer dom ner till mig ändå!
 
 

Min dag

idag har jag spenderat min tid på stan och prata med folk. Först var jag med wille en liten stund, sen kom Jennifer till mig och vi åkte ut med Robin och Felix! Böt bil så vi hamnade med Emil och Broberg och tillslut var det som vanligt bara jag och Broberg kvar! Nä nu ska jag ta och sova :) Godnatt!!


Gårdagens kläder

•Blåa jeans från Cubus
• Erik's vita Adrian Hammond linne


Tisdag

Hoff vad jag är jävlat arg... Det är några gubbar här och renoverar tvättstugan/relaxavdelningen och det enda man hör i detta hus just nu är en äcklig borr.

Har vaknat till och från sedan 10 imorse eller något, legade vaken och smsade med Erik till 6 på morgonen!

Nu måste jag kliva upp ur sängen och fortsätta packa för på fredag är det Kirunafestivalen med pappa och bästis och på lördag flyttar jag!!

Bloggar mer sen! Ha en bra dag!


Söndagen

igår på kvällen tog jag en långprommis med mina hundar! Hinner knappt komma in genom dörren när Jennifer ringer med dåliga nyheter... fick nästan en hjärtattack. Jennifer kom hit och pappa skjutsade oss till Robin där vi gick ta hand om honom eftersom han inte var i sina bästa dagar... tog en prommis hem från han och just när jag kommer utanför mitt hus kommer Broberg och hämtar upp mig! Pratade med honom ett tag och sedan åkte jag hem!!


Bästaste ❤


15:36

Ligger i sängen med min madre och skrattar åt massa saker.. snart ska jag gå och duscha!


You´re hearing rumors about me

 

Spyfärdig

Mamma har väckt mig och stoppa droppar åt mig. Jag mår jätte illa... jag vet att det beror på att jag äter dåligt. Jag orkar inte sitta upp för jag mår mer illa av det och jag blir spyfärdig!

Som ett plus på allt fungerar inte min medicin som den ska...


Lyckad kväll

kom hem för en liten stund sen. Åkte först ut med Robin och louise, sen hamnade jag med Broberg, Emil och Wille. Efter ett tag skjutsade Robin mig till Jennifer och jag pratade med henne om en massa saker, efter det kom Broberg och Wille och hämtade upp oss :) Vi åkte ut på stan och mitt i allt så var alla hemma och jag var med Broberg ute på stan och pratade om allt och ingenting! En väldigt lyckad kväll trots alla problem och bekymmer :)

Nu väntar min säng på mig! God natt!


Förändring


Midsommar

Efter att jag bloggade senast har jag legat inne för att återhämta mig lite så jag var redo att åka ut med min bästaste kompis! Vi har snurrat runt på stan, pratat med folk och haft deeptalk!

Nu ligger vi i sängen och hon kollar på nån dålig serie och jag har just lagt på med Adrian! Ska väl snart sova skulle jag tro :)

Hoppas eran midsommar har varit bra och att ni får en fortsatt trevlig tid framför er :) Jag bloggar mer när jag vaknar, god natt!


dagen i bilder såhär långt..


Gårdagen

Min gårdag var ganska bra, men jag var ändå lite grinig av olika skäl! Jag började dagen hemma sen kom Jennifer och hämta mig och vi var ute på stan och pratade med folk. Hoppade över till Robin och han körde hem mig!

Låg och halvsov och kollade 90210 när jag märker att det ringer i min telefon och då var det bara att klä på sig... Åkte ut och pratade med Jennifer, Wille, Erik och Robin :) När jag kom hem pratade jag i telefon med Adrian och efter det med Sebastian!

idag vaknade innan 12 och sen dess har jag bara legat i min säng och klagat över mitt liv.


Glad midsommar!

Jag hoppas ni alla får en bra midsommar med en massa skratt, fint sällskap och en hel del god mat!!


Ja vilka vänner man har


Here we go again

Då var vi här igen... svullet och ömt öga, kan knappt blinka. Hoff jag blir så leds. Det är väldigt irriterande att det aldrig kan vara 100% bra med allting, alltid måste det finnas problem eller så måste man ha ont någonstans...


Bilder

 
 

Flyttfeber


Onsdag

Pappa väckte mig för enstund sen, han hotade med att slänga kallvatten i mitt ansiktet och då kände jag mig tvungen att kliva upp :)

Mina planer idag är att packa... Nästa vecka är jag ute ur huset! Känns jättekonstigt och jag är riktigt nervös, men jag hoppas allt går bra ändå :)

Nu ska jag gå och börja reagera :) Bloggar mer senare! Ha en bra dag!


Wallander - Försvunnen

Eftersom jag tyvärr inte kan sova för tillfället, slår jag på en ny wallander och hoppas på att bli lite sömnigare av det! :)


Wallander - Den orolige mannen

Ligger i sängen och kollar nya wallander i min ensamhet... hade gärna haft någon gullig varelse bredvid mig! Fast det gör inte så mycket när jag skriver med några söta pojkar :)


Tre bra låtar

Wake me up - Avicii
Ooh La La - Britney Spears
Other Side Of Love - Sean Paul

You make my world


Sista minuten

Lyssna på Medinas nyaste album!


Tattoo

Jag är så äckligt sugen på en tatuering! Funderar på att ta min fader i handen och ordna det :)


Min dag

igårkväll kom marre och hämtade upp mig så jag åkte ut med han och några andra! Han lämnade av mig till Louise vars vi var ensam hemma och jag spenderade natten tillsammans med henne! Idag har jag varit ut med Robin och vi har hunnit prata med kirunapojkar och willisen mestadels! Nu ligger jag i sängen och smsar/snapar!

Orkar inte skriva så mycket, därför får några få bilder tala för sig själva.


Hela natten

Kom just hem efter att ha vakat hela natten!! Min kväll/natt har bestått av 99.9% EPA-åkning. Har hunnit vara med kirunapojkarna också! Kul att träffa dom igen :)

På dagen igår åkte jag iväg med mamma och pappa till 2 olika städer söderut och det var mysigt! Hade riktigt roligt faktiskt och det var så längesen jag åkte iväg med mina två :)

Nu vet jag inte om jag ska sova eller kolla tv... vi får se, ska iallafall dricka min ramlösa!


dåligt med uppdatering

pga att jag har haft fullt upp i flera dagar! Tänkte att jag slänger upp ett inlägg när jag ändå åker bil till en hemlig destination :)


03.13

Jag borde verkligen ha sovit för längesen, men jag fastnade med att skriva med sebastian och så ringde erik mig och då pratade jag med han ganska länge också!! :)

Nu går mina ögon i kors så jag måste faktiskt ta och stänga mina svullna ögon!


01.00

Efter en väldigt... känslosam dag lägger jag mig nu i sängen för att skriva med sebastian och sedan sova :)

godnatt!!


Acoustic covers


Håret

Jag är så arg så jag hade kunna döda någon. Jag vill inte ens gå på någon äcklig bal! Jag hade 1 problem med balen innan och det kunde jag lösa, men nej... nu blir inte ens mitt hår bra. Jag får alltid komplimanger för mitt hår och det är väl klart att jag vill att det ska vara fint på balen nu när jag ska gå på röda mattan! UUUUUSCH! Vet inte vad jag ska göra... just nu skriker jag bara åt alla håll och kanter och jag vill bara gråta...


LKAB

Sitter just nu på LKAB och lyssnar när en man pratar om deras verksamhet. Vi ska snart kolla en film och efter det ska vi åka ner i gruvan! Usch längtar inte till det... Idag slutar jag vid lunch, vilket är skönt eftersom jag har en del saker jag ska hinna med under dagen!

Igår somnade jag just efter 9. Vaknade efter 7 idag och kände att jag ska åka och vara med min klass nu innan jag går ut nian och flyttar till en ny stad för att börja mitt gymnasium.


Måndag

Med tanke på att det har blivit få sömntimmar under dom senaste dagarna så ska jag faktiskt gå och sova nu! Gud vad skönt att få sova under ett varmt täcke i min sköna säng ❤

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har och att ni får en fortsatt bra kväll!
Godnatt och sovgott :)


Min helg

Tror inte jag har berättat om min helg... jag har iallafall hunnit med en roadtrip med jennifer och även en sleep-over! Mesta tiden har vi faktiskt varit med Erik och Robin! Det har varit kul och jag känner att jag har så bra vänner så jag skiter i resten!

Nu ska jag fortsätta smsa med bästaste❤


Roadtrip

Imorse klev jag upp väldigt tidigt för att hoppa på tåget med Louise mot älskade luleå!! Har varit hur mysigt som helst och jag har fått träffa mina saknade också ❤ Kunde inte ha blivit bättre om ni frågar mig.

Saknar redan Frida och jag träffade henne för inte alls längesen... Det blir så när man är borta från varann för länge!

Just nu sitter jag på tåget och väntar på att få komma hem, men jag gillar att åka tåg. Jag tycker det är ganska mysigt om man har rätt platser dvs.


Älska


M A T

 

mysisen


bilder från dagen


Fredagsmys


Holiday in the sun

Jag känner mig så himla dagvild nu när jag har varit borta från skolan hela veckan och det kom en röd dag mitt i veckan.  Idag har jag faktiskt solat med Louise och jag har bränt mig så det gör ont i hela kroppen... vad har jag mer gjort ? Jo jag har varit med min mamma och så hittade jag en gammal film! Tror utan tvekan att det är en av dem bästa filmer som har gjorts under min levnadstid i alla fall :)
 
Filmen heter Holiday in sun.
 
Några bra låtar ur filmen...
 
 
 
Jag är verkligen kär i den första låten och det har jag varit sen första stund ♥

Musik


Blev en liten prommis...


bästaste

Att få ett sånt här sms kan verkligen göra ens dag! Min blev genast bättre när jag läste detta.. ❤


besviken

känner mig jätte besviken idag... kan inte riktigt förstå hur ens egna " vänner " kan utnyttja en som dom faktiskt gör.. man slutar aldrig förvånas!


grattis alla svenskar

idag är det sveriges nationaldag och jag ska vara ärlig och säga att jag inte bryr mig i ett skit! Vad är meningen med den här dagen egentligen? Jag har som aldrig riktigt förstått det!

Iallafall så kan ni sverigekära människor fira på ordentligt och ni andra som är som jag kan bara ha en allmänt bra vanlig dag!


ingen sömn


god morgon


freaks


dance


Tisdag 4 juni

Förlåt för den dåliga uppdateringen.. har verkligen ingen ork till att blogga. Jag är helt slut i kroppen och det är som lite jobbigt.  Har inte blivit någon skola för mig på hela veckan och det blir det inte imorgon heller. På torsdag är det Sveriges nationaldag vilket betyder att vi är ledig från skolan och på fredag är jag också ledig eftersom jag får komp. ledigt från att jag var i skolan på kvällen när det var BRA-dag.
 
På måndag tror jag det blir att åka " hem ", gud vad skönt det ska bli att få åka till min älskade stad ♥
 Nä nu ska jag ta tag i mitt liv och röra mig mot sängen, är så trött!
 
 
 

pratat med bästis

fick äntligen prata med min saknade bästis!!! Ska ringa han senare igen för han skulle iväg nu.


Childhood


Söndag

Ligger i sängen och pratar i telefon som jag har gjort ett bra tag! Smsar samtidigt och det fick mig att längta enormt mycket till den här veckan och till att ha deeptalk med ❤

Känner mig väldigt mysterisk, men ni behöver inte veta allt!!

Den här helgen har varit bra och den har spenderats med louise och en massa pojkar!! Fick agera sovsällskap igår också, vilket var mysigt! Det var ett bra tag sen jag fick somna med den människan!


Musik