ja letar inte problem, problemen letar upp mig


God natt!Tisdag

Har haft skola i 20 minuter både igår och idag... Känns värt! 

Mår inte så bra, har lyckats dra på mig feber och förkylning lagomt till lovet som kommer! 

Nu ligger jag och myser i badet, vilket är väldigt skönt!

Åldersgräns på godis

 
Haha har ni sett det här klippet? Tycker det är roligt att någon väljer att skämta till det i människors vardag!

I will stumble and fall

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med min blogg, men för det första så är jag väldigt leds på hur bloggen ser ut och för det andra så händer det för mycket i mitt liv just nu för att komma ihåg att blogga!
 
- Vad har jag hunnit göra sedan sist? Jo jag har hunnit gå i skolan, jobbat, umgåtts med mina vänner, varit på roadtrip och massa annat!
 
 
 
 

till alla som någonsin gått fel väg..

...dom som bär på vikten av en hel värld.
 
 

Veckan

Har inte bloggat på länge igen och jag har lust att stänga ner hela skiten. Har hunnit göra allt och ingenting sen sist.

I måndags var jag ledig, spenderade min dag med Klara och gjorde massa hyss. På kvällen hann vi även åka på en roadtrip och träffa john!


På tisdag var jag också ledig, umgicks med klara igen! Vi åkte till Jesper och tittade film också :)

Igår (onsdag) var jag i skolan till 12, Klara kom till mig och gjorde gélenaglar!  Sedan kom massa annat folk och det blev en bra kväll :)


Idag har jag bara hunnit vara i skolan och besöka brändön! Nu väntar jag på att Adrian, Petra och Kasper ska komma!Måndag, ny vecka
Söndag

Har haft en ovanligt dålig helg på sätt och vis. Det enda som egentligen har varit kul är att jag har fått träffa mina vänner från norr! På fredag hann jag med att träffa Louise och sedan Victor. Igår Willisen och Genne :) Hihi
God natt
God natt & sov gott
Ritade lite


4/2-2014

Hade ingen skola idag, men har varit upp på hotellet två gånger idag! Har även hunnit vara med Olle och Robert på uppdrag och sedan även med Emmy. 

Har vaknat för en liten stund sen och nu ligger jag i soffan och tittar hockey med pappa!
Trivselkväll

Igår vid 9 åkte jag och Frida till skolan vars det var trivselkväll och övernattning. Orkade inte dygna så jag åkte hem vid 1 :)
Igår...

jobbade mamma kväll, vilket betydde att jag stog för matlagningen! Till middag lagade jag tacopaj :)
Perfection.

Måndag

Kom hem från skolan redan innan 10 :) Känns så himla onödigt att åka dit och sitta... Ligger just nu i soffan och tittar på tv. Ska alldeles snart duscha och fixa till mig lite :)God natt söndag!

Har legat inne i sängen hela dagen. Har knappt rört på mig alls ;)

Känner mig inte på topp idag så jag ska vrida volymen högre, lägga mig i sängen och sedan invänta sömnen som inte är långt borta!

Förövrigt saknar jag mina hjärtan extra mycket idag ❤️


Syndernas döttrar

 
Två unga riktigt duktiga tjejer som skriver all musik själv. Tycker ni ska ta och lyssna!
 
 

Dags för helg-uppdatering

I fredags gjorde jag ingeting alls på dagen, men på kvällen hämtade olle och dom mig. Snurrade runt, pratade och sen spenderade jag natten hos John! 


Igår (lördag) kom olle, robert och robin och hämtade mig och John, så åkte vi på skotermässan. Efteråt åkte vi runt ett tag innan vi rullade vidare mot robert. Hann knappt komma hem innanför dörren innan jag var påväg igen. Blev en spontan utgång. Vid 12 kom olle och hämtade mig, då började vi åka hem mot stan, snurrade lite och sen vet jag inte för jag var så trött och somnade...