Lördag

Tror aldrig jag har varit så lat som jag är nu! Jag har ingen ork. Har sovit 12 timmar och jag är ändå trött.
 
Har pratat med Louise i några timmar, vilka planer vi har :) Saknar henne♥
 
Skulle gå på prommis nyss, men såg att det regnade så jag ska vänta och kolla om det slutar :)
 
Nu ska jag kolla på gina's rea!
 
 
 

Min dag

Frida kom hit och nästan direkt efter det for vi och plockade upp my och sen vidare mot stan! Gick igenom marknaden snabbt eftersom den sög. Jag och frida käkade på alla tiders medans my tjuvbantade och satt där som en duktig anorektiker. Skojjade bara!
 
När jag kom hem gick jag och sov. Tänkte fara och träffa min saknade frida som är här tills imorron, men det blev inte...får se om jag orkar kliva upp och fara till hundutställningen och träffa henne imorron.
 
vad har jag annars gjort? Sovit och sovit lite till. Har varit och prommat och för enstund sen kollade jag film med min söta pappa! Jag har dessutom tillbringat några minuter vid mikrofonen och pianot :)
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

vaknade vid 10 och nu ska jag gå & sminka mig :) Vid 1 ska jag gå igenom marknaden & gå på kicks & köpa en present med My & Frida! =)
 
Alla är antingen i piteå eller kiruna & här är jag. Jag skulle först till Kiruna men det blir inte!
 
Jag tänker använda min helg till att träna. Jag menar ingen är hemma & jag måste börja träna ifall att det kommer någon varm dag så jag vågar visa mig ute i bikini :)
 
Har varit med Bodil dom senaste dagarna, eller egentligen har jag varit med henne varje dag i 5 veckor :o Oj känns inte som det, hehe
 
Nu måste jag gå & börja fixa mig!
Bloggar kanske senare eller inte ;)
 
 
Ful jävla bild

One tree hill

Jag orkar verkligen inte blogga utan min app! vem orkar gå in på datan flera gånger om dagen bara för att skriva något tråkigt inlägg som ingen bryr sig om ändå? Nu när jag  väntar på att Bodil ska sminka sig klart kan jag ändå berätta lite om dom senaste dagarna =)
 
På fredag så...kul att jag inte ens kommer ihåg vad jag har gjort. Så mycket blev det med det här.
 
igår for jag,pappa & bodil till stugan och jag tror inte ens jag behöver berätta hur mycket det sög!! Fick årets första myggbett också. På kvällen kollade vi oth och myste på :)
 
Det var det, nu ska jag kolla ett avsnitt eller två av oth!
 

Stan

Gick till bodil nästan direkt när jag vaknade, men där var vi inte länge innan vi gick till mig & fixade oss =) For ner till stan & kollade & käkade glass. Hejsan kom dit & var med oss. Var & kollde match på ip också :)
 
Har ingen aning om vad vi ska göra sen, sova i spiketälte ska vi iallafall göra! :)
 
 

Feedback

Klicka på den oranga rutan med texten " Feedback" och lämna betyget "2"  Med många som lämnar feedback kan vi få tillbaka det gamla! Appen funkar inte eftersom alla inte har uppdaterats med det nya utseéndet och när alla väl har fått det så ska dom börja knåpa på att fixa appen fungerande igen!
 
GLÖM INTE ATT LÄMNA FEEDBACK PEOPLE
 
Alla stilmallar och allting är jättekonstiga och därför kommer jag vänta med att renovera min blogg. Nu får den vara sjukligt ful ett tag! Hoppas ni fortsätter läsa ändå =)
 
 

Renovering på gång

Ni som läser min blogg har nog sett att jag håller på göra om min blogg!  är less på alla stilmallar och innan det var jag less på hela min blogg coh då tänkte jag att det var lika att börja från början igen :)

Dåligt med uppdatering

Som jag skrev i mitt förra inlägg så funkar inte min blogg.se app, vilket leder till väldigt dålig uppdatering! Jag kände mig tvingad att gå in på datan bara för att blogga, men hur länge kommer jag orka med det?
 
Min app har alltid funkat jättebra och nu har den " kastat ut mig" och när jag försöker logga in står det " Fel, Kunde ej logga in, var god försök igen. " Min mail och lösen är rätt och jag vet inte vad problemet är...provade till och ´med att ta bort appen och ladda ner den på nytt, men det funkade inte heller.
 
Så om snäll läsare vet hur jag ska göra för att få det att funka igen, kan ni gärna kommentera!!
 

Blogg.se

Min blogg.se app har börjat dampa och det har den aldrig gjort! Kommer inte in på min blogg över huvutaget. Såg just att dom har gjort om på datan och det kanske är det? Det buggar och det är konstigt...Om det inte blir bättre kommer jag ta bort min blogg och byta till något annat!


Måndag

Alltså är det måndag idag? Jag är dagvild så jag vet inte.

Igår var jag som sagt med angelica, vi legade inne hela dagen & kollade tv. På kvällen tog hon fram gitarren & spelade massa låtar. Blev att jag sov där iallafall :) Standard att sova med Bodil!

Jag vet inte vad vi ska göra, skulle kunna gissa att det blir att käka!


Vill du se våran revolution?

HAHAHA nä nu ska jag sluta med mina mongolida rubriker!
Sitter hos angelica med henne & kollar nån film på disney channel. Igår så gjorde vi inte så mycket, avslutade iallafall med att sova i spiketältet =) 

Vet inte riktigt vad vi ska göra, käka som vanligt tror jag att det får bli ;)






We can take it slow


Springrunda

Det vart inte att ställa klockan & kliva upp... Vaknade för ett tag sen, nu ska jag kliva upp ur sängen & klä på mig så att jag kan fara ut & springa i finvädret :)


Mercy

Hahaha hittade den här låten på min spellista! Det är den sjukaste låten jag har hört. Vad gör den på min lista egentligen? Lyssna bara de första 10 första sekunderna så fattar ni vad jag menar.


Some songs

Som spelas på min spotify just nu;


Fredag

Linda kom hit & vi pratade om allt möjligt. Pappa skjutsade oss till coop. Mötte Oskar & August så dom följde med till mig. Vi gjorde ingenting, sen for Linda & då gjorde vi ingenting.

Ska snart gå & sova för jag är så trött! Ska ställa klockan & fara ut & springa på morgonen :)


13:34

Kom precis hem. Sprang en liten runda, men inge långt för mitt knä gör så ont :( Det är nånting iallafall :)


Tralala

Vaknade för ett tag sen :) Tror jag ska dra på springskorna & dra ut nu


Skype

Har nyss lagt på efter att snackat med angelica & janis på skype. Det spårade en aning, men det var en helt vanlig konversation för Bodil & Bodil 

Jag är inte trött, eller jo jag är trött men inte så trött så att jag skulle kunna sova nu. Fattar ni?

Imorron ska jag & springa med Angelica eftersom vi har käkat så mycket dom senaste veckorna. Det vart dessutom inte bättre av att min söta pappa kommer hem med en godispåse från hemmakväll full med mina favorit godisar.

Nej nu ska jag fortsätta lyssna musik & bli trött nog för att kunna sova! God natt & sov gott, hihi eller de flesta av er sover nog redan nu & ser mitt inlägg först imorron :)


Reason


23:43

Har spenderat dagen tillsammans med bästis  Ligger i soffan & kollar tv samtidigt som jag käkar godis! På en stund ska jag ringa upp Bodil :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1601790/images/2012/pic_206676143.jpg" class="image">


Hejsan hejsan...

...alla avundsjuka läsare! Kan inte sova för att jag har ont i knät. Alvedon hjälper inte så aa. Tänkte trotsa smärtan & fara ut & springa där ett tag men så blev det inte. Snackar i skype så jag har nått att fördriva tiden med :)


Still waiting


Bedroom


Nere på botten

Jag är så djupt nere på botten just nu så ingen fattar. Hur kan man säga saker man inte ens menar bara för att man är sur? Jag säger alltid saker som jag aldrig ha tänkt på, som bara mitt i allting kommer upp & det säger jag.

Jag älskar min familj, jag skulle aldrig vela lämna dom hur dåligt jag än mår.

Varför gör jag såhär gång på gång? Jag lär mig aldrig av mina misstag. Tänk att så få ord kan förändra ens liv. Ens liv kan ändras på några få sekunder. Det går från att vara hur bra som helst till att bli katastrof! Jag kommer aldrig kunna ställa allting till rätta igen, aldrig efter vad jag just sa, utan att ens mena det.

Nu kommer ni som läser tro att jag skriver för att få uppmärksamhet, men det gör jag inte. Jag ville bara skriva av mig nånstans. Några kommer tro att jag skrev det för att rädda mig själv i en sån här situation. Gaaaaaah vad ska jag göra, snälla kan nån lära mig att hantera min ilska?


Onsdag

Klockan 5 ska jag till medborgarskolan & göra teoriprov.

Igår var jag med angelica hela dagen, sen på kvällen for vi & hämtade upp izzo & sen upp till tippsta. Sov i spiketältet inatt igen ;) Haha fyfan vilken roligt & sjuk natt det har varit !


D-A-G-E-N-S

Dagens låt: Sunshine - Matisyahu
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: inget ännu
Dagens klädsel: nå trasor
Dagens planer: träna & mysa
Dagens vill ha: Sommar!
Dagens saknad: ingen
Dagens drog: mar
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens finaste: Angelica
Dagens kram: ingen
Dagens humör: glad, trött
Dagens parfym: Ingen
Dagens bästa: Angelica
Dagens sämsta: vädret
Dagens köp: inget
Dagens längtan: Värmen
Dagens middag: -
Dagens kärlek: mat
Dagens skratt: angelica
Dagens smycke: öronhängen
Dagens önskan: sommar & värme


Oranges


Väder

Fyfaaaan vad sur jag är! Vars är våran sommar? Det är kallt & det regnar. Jag & angelica skulle & springa, men tror ni? Nä. Funderar starkt på att fara ändå!


Bästis

Jag har världens bästavän! Tänk hur många år jag har känt dig. Vi har varit med om både bra & dåliga saker, men titta på oss nu? Allting är bra i slutändan. Du vet exakt vad jag tänker på innan jag ens har sagt det till dig. Du vet vad du ska säga för att få mig på bra humör & skratta, du är min bästavän helst enkelt & jag älskar dig 


03.56

Tror att angelica har somnat & här ligger jag! Cha Cha bloggen. Har kollat Instängd 1 & 2, fyfan vilka konstiga filmer alltså! Ska verkligen inte sova bort hela dagen imorron så jag tänkte vaka, men kom på att jag lär dö då.

Vafan ska man skriva nudå? God natt kanske passar bra i ett läge som detta :)


Spiketält

Sitter i spiketältet & lyssnar musik :) Snart ska vi slå på en av alla våra filmer. Vi sover här idag också :) Eller oj ni visste inte att jag sov här igår ;)


17:28

Gick ganska bra på körningen. Eftersom jag är så liten & moppen så tung, fick jag först köra runt där i stora & små cirklar tills jag kände att jag var säker innan jag fick börja :) Hehe

Väntar på att angelica ska duscha klart & när hon är det ska vi hitta på nått :)


Nunis

Ska snart fara & köra nuniskörningen. Längtar inte sådär jättemycket, jag kan köra på vägar men inte mellan koner :( Ääh hur fel kan det gå?

Senare ska jag vara med Bästis Bodil 


Så sant


PysarN

Ligger i sängen med My & snart ska vi fara på coop & handla godis! Ovanligt, jag vet.


Color


Skolavslutning

Allt som jag hade planerat att ha på mig går inte att ha på för att det är 4 jävla grader ute!!!!

Nu ska jag åka till min avslutning & hämta hem mitt sommarlov & sommaren förhoppningsvis :)


Dåligt med uppdatering

Har inte haft tid att blogga idag, var & kollade på mina fina vänner som gick grundalbalen :) Lägger upp bilder imorron :)


Mums


Dream


God natt

Kan berätta om min dag lite snabbt, vaknade, gick till angelica, ip med angelica, erik, forsen & jonne. Coop, till angelica, garvade åt massa youtube klipp & käkade godis & gick hem :) Hann sjunga lite Också :)


Igår

Igår så for vi upp på Dundret & frös, kallt var det! Åkte ner igen & då hann vi bara komma in, innan vi gick till ip vars forsen & erik var :) var där några timmar & sen gick jag hem vid 12 :)

Vaknade halv 1 idag & det var sååå skönt att sova ut :D Nu tänkte jag fara & springa, men såg just att det regnade :(


Sveriges nationaldag

Grattis Emilia! :)


@angelica

Sitter hos angelica och väntar på att hon & Sanna ska bli klara så att vi kan börja åka upp till studentbalen =)




Hihihi söta!


Tisdag

Ska fara till skolan som börjar 8 & ha brännbollstuneringar. Har moppekurs klockan 4 & efter det ska jag fara & kolla på studentbalen med Bodil & Sanna :)


One life

Hej det är jag som är bodil, nej jag skojade bara det är Anna & mina kompisar säger att jag har en allvarlig ABC kombination ;)


Måndag

Har varit med Angelica & Hejsan :) Forsen ett tag också :)


Helgen

Har haft så grym helg så det finns inte!

På fredag så satt jag liksom fast med bodil på en ödeväg, det vart lite småkul när våra kompisar kom :) var med dom hela kvällen & spelade fotboll & drog kvällsraggen ;)

Lördag : Solade med Bodil & gjorde massa saker. For hem & sen vidare mot Bodil. Sen for vi till oskar & var där :)

Söndag: var med min favorit bodil the one and only  Elin & Hejsan :)
Kollade BB, pratade & käkade massa gott såklart :)

Det är konstigt hur kul man kan ha med någon, jag garvar alltid hjäl mig utan anledning. Mitt liv är så jävla Bodil just nu :D

Nu ska jag ta mitt glada humör & sova :)
God Natt :)


Bästavän

We might be apart but i hope you always know you'll be with me whenever i go <3


When i grow up



Vilken dag

Fyfan vilken konstig men ändå bra dag! Har spenderat den med världens bästa människor :)


Jacka



Vad tror ni om den jackan? Inte som en oversize modell eller något utan som en vanlig jacka? :)



Den här jackan då?

Hahaha