Skolan

Har lurat Felicia att vara med mig i skolan tills jag slutar klockan 2. Nu sitter vi på matten och lyssnar på en genomgång!


God morgon

Redan tisdag idag! Idag är det väl valborg om jag inte har missuppfattat allt? Skitsamma... Vi har ändå vanligt skola som ingen annan verkar ha. Slutar nog ändå lite tidigare än alla andra för det är gympa sista lektionen och jag kan inte vara med. Orkar inte sitta där och kolla på när alla andra springer och sliter som djur, när jag kan vara hemma och göra något annat!

Idag ska jag vara med Felicia, vilket jag har längtat efter! Har inte varit med henne sen lördag :( Ett plus är att vi är lediga på onsdag så jag kanske har sleepis med bästo! Vi får se hur det blir :)

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen gå och göra mig klar då pappa ska hämta upp mig! :) Ha en bra dag!


Gå vidare


Måndag

Än en gång ligger jag i min sköna säng och kollar 90210. Vill bara glömma den här dagen faktiskt... Jag är sur och lite av varje.. Har många känslor just nu av någon anledning. Hojja.

Ska kolla klart mitt dubbel-avsnitt och sen sova. God natt :)


90210

Ligger i sängen och kollar 90210 :) Hade nationella 08.30 - 10.00, ska egentligen ha HK men orkar inte åka tillbaka för 1 lektion.


Min helg

I fredags var jag med felicia och myste! Avslutade med en sleep-over :) På lördag åkte jag på afterskii med Felicia, Ida, Ira och Felicia :) Resten av lördagen och söndagen har jag spenderat med 4 mongon :)

Just nu ligger jag i sängen och kollar ett avsnitt av 90210! Har börjat kolla om den från början och jag är redan på S04 :)


Bra låt


God natt ❤


Frukost

Har vaknat för en stund sen och nu sitter jag och dricker te med min onda hals och mitt svullna öga!! Börjar klockan 9 och slutar vid 12 :) Himla skön dag!


Torsdag

 
Det är redan torsdag vilket innebär att det är fredag imorgon och helg! Så himla skönt!  Det har varit en lätt vecka i skolan med några nationella och ett möte inför grundalbalen 2013. Jag längtar lite till balen för det kommer bli så kul!! För övrigt så har det varit en lite tyngre vecka i mitt psyke.. Jag får lite för mycket att tänka på ibland och det händer så mycket hela tiden! Ni måste tro att jag har blivit knäpp eller något, men jag mår bättre av att få skriva av mig och jag har försökt att inte skriva så mycket på bloggen om allt jag är med om, men tillslut måste jag skriva av mig.
 
 idag är det exakt 2 veckor tills jag fyller år och jag har inte riktigt bestämt hur jag ska spendera min dag, men jag och pappa har pratat lite om Luleå och jag har planerat in en dejt med min saknade kompis under dagarna jag är ledig, så det blir nog bra :)
 
 

Svar på kommentar...

Verkar som att många av er läsare var lite nyfikna på Ludvig! Jag har fått några kommentarer om han och jag tänkte faktiskt svara på en som hörde lite ihop med svaret från frågestunden.
 
Hanna från Piteå: Vad heter tjejkompisen du och Ludvig har gemensam i piteå? och brukar du vara här i Piteå? :)
 
Svar till Hanna;  Jag tänker faktiskt inte skriva ut några namn här på bloggen, men det var en fd killkompis till mig! Genom att jag träffade många pitebor på lilla VM förra året så lärde jag känna många av dom och han var den jag började prata mycket med och det ledde till Ludvig och nu har jag världens bästa killkompis! Jo jag brukar vara till piteå lite då och då :)

One day at the time.


I remember how it used to be
Out there chasing cars and broken dreams
I told myself "Don't look back this is your life."
Someday I'm gonna fall in love for the first time!


The Fooo


Helt ny musik


Hollywood Heights


Teenager Post


Måndag

 
Tänk att måndagen redan är över... Den här dagen har gått väldigt fort! Innan jag vet ordet av det är det fredag och helg igen :) Har varit i skolan idag och jag jobbade väl inte speciellt mycket förutom att vi hade en provmåltid på HKn. När jag kom hem från skolan kollade jag tv och resten av timmarna har jag spenderat med min mamma!  Jag ville sova middag, men tror ni jag fick det för min mamma? svar nej! Jag får inte göra någonting nåmer känns det som... Jag får inte sova när jag vill och jag får inte ens äta när jag vill... Jag är inte van att äta så mycket varje dag, men nu har jag ett matschema så jag måste äta hela tiden känns det som. Fast idag fick jag göra som jag ville! ;)
 
Jag är så trött så mina ögon går i kors! Jag måste iallafall hinna duscha innan jag går och sover och så kanske jag åker ut med min pappa en sväng. Vi får se.
 
Igår var jag med Felicia och åkte bil nästan hela kvällen. Idag har jag en paus från henne!!
 
 

Ge mig.

 
 
 
 

Söndag.

Uppdatering har blivit lite dåligt igen, men jag har 2 olika anledningar till det! För det första så har min blogg app gett upp totalt igen och för det andra mådde jag inte så himla bra igår.. I fredags så var jag med olika eftersom vi åkte bil och på kvällen var vi på Alla Tiders Pub. Var iallafall med Felicia, Ida, Annie, Hanna och Hanna.
 
Gårdagen tänker jag inte ens berätta om...
 
Idag har jag legat i sängen och kolla film hela dagen. Har ingen aning hur jag ska spendera resten av min dag, ska kanske ringa och fråga vad fellan gör!
 
 
 
 

Svar på frågestunden..

 
 • Favorit färg? Hm... jag vet faktiskt inte, jag har inte någon direkt favorit!
 • Favorit affär? Jag har många, men GinaTricot och HM.
 • 3 bästa vänner? Jag kan inte riktigt säga att jag har 3 " bästa vänner" har mer bra vänner och det är utan tvekan Felicia och Ludvig som är dom bästa!!
 • Vad ska du gå för gymnasielinje? Haha 50% av frågorna var om mitt gymnasieval och jag har inte hunnit kolla vad jag har kommit in på, men jag har sökt in samhälls här i gällivare och sen 2 andra linjer i Luleå.
 • Ögonfärg? Jag har blå/gröna ögon och man kan säga att dom skiftar, ibland är mina ögon jätteblåa och nästa stund jättegröna.
 • Är du kär i någon? Nej jag är inte kär i någon! Eller alla är väl lite småkär i kändisar, men inte mer än det.
 • Hur vill du att din familj ska se ut när du blir stor? Oj den var svår... Jag vill ha 2 barn, en ordentlig karl och en hund.
 • Vill du gifta dig? Det beror på om jag hittar någon bra man när jag blir äldre.
 • Vad hade du gjort om du hade fått 1 miljon men fick bara ha den i en dag? Jag hade nog köpt massor av saker och gett bort pengar till nära och kära.
 • Om du hamnade på en öde ö och fick bara ta med dig en person/ ett djur och 3 saker vem/ vad hade det varit då? Jag hade nog tagit med mig min mamma eller pappa, en av mina hundar och jag hade tagit med mig något att tända eld med, en yxa och ett nät.
 • Har du några djur? vad isåfall och hur många?  Jag har 2 stycker hundar, chihuahua.
 • Finns det någon/några du saknar att umgås med? vem isåfall? Självklart finns det många jag saknar att umgås med, men människor förändras och man kan inte haka upp sig på gamla vänner som det inte funkar med. Vänner kommer alltid komma och gå och det finns ingenting jag kan göra åt det, även fast jag önskar att jag kunde. Allting händer av en anledning.
 • Vad vill du bli när du blir stor? Jag skulle vilja bli stylist eller något som har med musik att göra.
 • Beskriv dig med 3 ord - Glad, lättsam och ärlig.
 • Har du några syskon? Jo, jag har en storebror som heter Marcus.
 • Hur gammal är du? Jag fyller snart 16.
 • Vad kan du inte leva en hel dag utan? Musik och min mobil!
 • Vad gillar du att göra på fritiden? Umgås med mina vänner, shoppa, rita, dansa och sjunga.
 • Favorit film? LOL.
 • Hur lärde du känna Ludvig och hur länge har ní känt varann? Jag lärde känna Ludvig genom en gemensam vän i Piteå eftersom det är där båda bor och jag har känt Ludde i över 1 år!
 • Röker du? Snusar? Nej.
 • Finns det någon du pratar med varje dag? Mina föräldrar, Felicia och Ludvig.
 

 


Fredagmorgon.


The unborn.

Sen jag vaknade har jag inte hunnit göra så mycket... Promma nästan 1 mil och kolla film med mamma!! Längtar till imorgon då det är fredag och helg :) Vill egentligen bara hoppa av skolan!!

Är jättetrött igen så jag ska väl gå och sova så jag orkar upp imorgon! God natt !

Glöm inte bort att ställa frågor till frågestunden!!


Torsdag.

Har vaknat för inte längesen.. Har så ont i min mun ännu! Ska åka och handla med pappa och efter det ska jag baka bullar :)


Austin Mahone


Talar ut...

Måste bara få skriva ett litet inlägg åt er eftersom jag vet att dessa personer som det handlar om läser min blogg och kommer känna igen sig direkt! Tror ni verkligen att min mamma tar åt sig av några kommentarer av några småfjortisar som knappt kan stava rätt?? Nejnej, det gör hon inte! Sen blir jag leds när ni kommenterar på min mammas blogg att hon inte vet hur det är att vara tonåring och att om jag mår dåligt så har jag garanterat gjort någonting! För det första så kan inte någon bloggläsare skriva åt ägaren av sin egen blogg vad den ska skriva och inte! Gillar man inte vad någon skriver på sin blogg, fine, sluta bara läsa den då!!
 
Ibland blir jag så jävla arg på alla idioter där ute som inte kan tänka till någon gång!! Usch. När jag ändå är uppe i att skriva ett aggro-inlägg så kan jag passa på att berätta åt vissa av er att, JAG förtjänar inte att bli behandlad som jag blir och jag har verkligen inte gjort något fel som vissa av er påstår. Ingen förtjänar det. Ni lyssnar på rykten och tror på det direkt och sen är ni snabbt i farten med att trycka ner de som redan mår nog dåligt.
 
Jag har fått höra mycket den senaste tiden om " Hurfan jag kan visa mig ute" och att jag borde ta livet av mig osv. Har inte människor spärrar?! Hur kan man ens säga så åt en människa som man engång i tiden var vän med? Tänk om jag verkligen hade tagit livet av mig! Tror ni inte att samvetet hade kommit ikapp er i slutaändan? Känner att jag börjar bli jävligt leds nu.
 
Jag berättar mycket åt min mamma eftersom hon förstår mig och bryr sig verkligen, så kom inte med era patetiska kommentarer och säg att hon inte förstår och att det är MITT EGET fel att vissa av er är, på ren svenska är dum i hela jävla huvudet!
 
Hade kunna skriva hur långt som helst men jag vet att några av mina läsare har väntat på den här uppmärksamheten så varsågod! Ta vara på den, för det verkar vara den enda uppmärksamhet ni får!
 
 
 

Funny.

Vad kul att se att jag redan har börjat få kommentarer till frågestunden!! :) ska bli väldigt kul att besvara dom åt er sen också :)


Save tonight.


Frågestund.

Nu startar jag min frågestund här på bloggen! Kommer avsluta den på fredag kväll! Passa på att fråga mig nu!


Sleep.

Idag var första dagen på länge som jag var utan min kompis... Saknar henne!! Men imorgon får jag träffa henne igen ❤

Idag efter gympan for jag ut och sprang. Hann med en väldigt lång powernap också :) Sen har min kväll bestått av en hel del lyssnade och telefonpratande!

Ligger i min säng och lyssnar musik samtidigt som jag smsar! Är lika trött igen så jag ska väl sova och se fram emot att jag har nationella igen imorgon.

Jo från en sak till en annan så kommer jag starta en frågestund men jag vet inte när jag ska starta den kanske imorgon - fredag? Låter det bra?


Musik


Längtar till sommaren!


Kiss.


Naiv.

Ligger hemma och kollar tv. Ska åka tillbaka till skolan 13.20 tror jag. Nationellaprovet var svårt så jag skulle kunna gissa på att jag får F.

När jag kommer hem från skolan ska jag ut och springa!!


Vad tycker ni..?


I'm In love.

Min dag har jag spenderat tillsammans med min favorit kompis!! Vi har inte gjort så mycket, kolla film och haft måndagsmys. Nu på kvällen åkte vi ut med Ida en sväng också. Jag tog en liten powernap medans fellan kollade film eftersom jag redan hade sett den och jag var trött efter en inte så ansträngande dag i skolan.
 
Imorgon är det tisdag och för mig innebär det nationellaprov i SO. Vi kommer ha prov i geografi och det är jag verkligen jättedålig på, får se hur det går. Har del 2 av provet på onsdag.  Vi brukar alltid få sluta efter nationellaproven men imorgon ska vi inte göra det och det innebär att jag har skola till 15.20.
 
Jag har ingen aning om vad dagen ska erbjuda imorgon förutom att jag har ett träningspass som ska följas till fullo! Funderar på om jag ska ta före- och efterbilder och visa er.  Ähh vi får se hur det blir med den saken.
 
Igår började min blogg-app fungera och jag har fått tillbaka lite av min blogglust även fast jag inte har så mycket att skriva men jag hittar alltid på något!!
 
Nu tänker jag gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, sen röra mig mot min sköna säng och sova tills min klocka ringer på morgonen!!
 
 

Training.

 
Nu har jag gjort i ordning ett träningsschema och en matkost. Känner verkligen att jag måste börja träna inför sommaren. Vill absolut inte gå ner i vikt, vill bara bli lite mer " platt " om man säger så! Har ett schema för hela veckan och  veckor framöver. Jag vet att det kommer bli jobbigt i början eftersom min inspiration och jag är inte bästa vänner ännu, men det kommer nog lite eftersom.
 
 

School.

Har franska nu så jag sitter i grupprum och jobbar! Har bara 2 lektioner kvar efter det här! Skönt säger jag bara!

Gick på musiken imorse för första gången på flera månader! Kändes som att jag inte hade varit där på evigheter.

Nu ska jag ringa och kolla vad felicia gör och sen fortsätta jobba :)


University.

Ligger i felicias säng medans hon har gått iväg och gjort någonting! Inatt vid halv 3 vaknade jag av att felicia ringde helt förstörd åt mig, så jag gick ut och mötte henne och tog med henne till mig och sov. Vaknade vid 10 idag och har hunnit duscha och fixa mig :) vet inte vad vi ska göra sen, men något blir det :)


It's not much of a life you're living.

Blir väldigt dåligt med inlägg här på bloggen för att min blogg.se app vill inte sammarbeta med mig... Ska därför försöka blogga när jag sitter framför en dator, vilket är sällan. Hoppas appen börjar funka snart igen!!
 
Igår var jag med Felicia, Ebba och Olivia. Var på världens roligaste stand up! Sov hos bästis också! Det har blivit en vana att alltid sova med henne.
 
Idag har jag också varit med henne och jag kan säga att det har varit en väldigt sjuk dag... Fått reda på alldeles för mycket saker, men jag är ändå påväg att lösa andra saker. Känns väldigt skönt att snart kunna gå vidare och reda ut vissa saker med personer som man en gång var så himla nära med.
 
Idag fick jag än en gång bevisat för mig att jag verkligen HATAR Gällivare och många av invånarna här. Tänk att vissa människor lever för att förstöra för andra... jag tycker bara att det är helt sinnesrubbat! Tur att vi alla är olika!
 
Idag bestämde jag mig för att stanna hemma istället för att åka ut, det är skönt det! Fast jag kan erkänna att jag saknar min Felicia ganska mycket... det är så tomt att inte vara med henne 24 timmar om dygnet som jag är van vid. Vi gör ändå allting tillsammans. Vi kommer i 2 pack.
 
Har nyss hunnit kolla en film och nu ska jag sätta mig ner och söka reda på ett par fina skor som jag kan beställa!!
 
 
 
 
 
 

Tips...


Wiz khalifa.


Smile.

Hann prata med min fina kompis nyss, nu kan jag somna med ett leende på läpparna! Jag har nog dom bästavännerna man kan ha!


You remember.

Idag for jag till skolan 09.40 och slutade 16.00. Jag hann göra bort min redovisning och komma en bit på mina arbeten, vilket känns ganska bra :) När jag kom hem skrev jag en reflektion som jag ska lämna in imorgon & så har jag kollat tv. Känner inte att jag har orken till att göra så mycket med tanke på hur allting är just nu...

Igår var jag med ebba, felicia och ida. Kul som vanligt :) Finns inte mycket mer att berätta om den saken.

Imorgon är det fredag och louise kommer till skolan, sen på kvällen ska jag på någon stand-up grej med felicia, ebba och olivia :)

Nu ligger jag i sängen och lyssnar musik, ska sova på enstund :)


Gode bra.


Bästavän.

Jag har världens absolut bästavän. Hon är den bästa jag någonsin haft! Ingen har någonsin ställt upp och brytt sig lika mycket som hon gör. Hon är där för mig 24 timmar om dygnet. Hon får mig alltid på så bra humör och jag kan vara mig själv med henne. Kommer nog aldrig hitta någon som är lika bra som henne ❤


Musik.


Diamond.

Jag tror inte att det är mänskligt att vara lika trött som jag är hela dagarna... Iallafall är det jobbigaste dagen i skolan idag och jag längtar bara tills den ska vara över! När jag kommer hem idag så ska jag sova det första jag gör. Utan tvekan.


mirrors.

Blev ingen skola för mig idag av vissa anledningar. Vid halv 9 kom ebba och felicia till mig. ebba har redan åkt och snart ska vi lämna hem felicia också! Imorgon blir det skola, jobbigt men man måste ju det också!!  Det var inge kul att uppdatera bloggen idag för jag hade ingenting att skriva. Jag brukar nästan aldrig ha något att skriva, men idag hade jag absolut inte någonting att skriva.
 
äh ska gå och vara med felicia ett tag. Hejdå :)
 
 

Franska.

Sitter nere på bibblo medans vi har franska. Dock är alla där uppe men jag orkar inte riktigt vara där... Har bara HK och då är det planering, sen slutar jag!


Fuck.

Jag är leds så jag tänker gå och sova. Godnatt!!


New age.

 
Ligger i soffan och lyssnar musik. Felicia kom till mig imorse och då kollade vi bara tv och gjorde ingenting alls. Pappa skjutsade oss upp till mampa och där kollade vi film och så hann vi även promma litegrann. För övrigt har jag varit ute och sprungit en bit idag, det var ganska skönt förutom att mina knän inte riktigt håller... Nu vet jag inte vad jag ska göra, kolla film med mina föräldrar låter väldigt lockande med tanke på att jag knappt har varit hemma någonting under den senaste veckan.
 
Imorgon börjar skolan igen och jag längtar inte sådär jättemycket... hade gärna haft lov en vecka till eller hoppa av skolan helt! Jag är väldigt leds på skolan, leds på gällivare, leds människorna här och leds på  allas sjuka beteende.
 

Gör det själv..

 
 
För ett tag sen fick jag för mig att jag ville göra något roligt med min iphone-laddare. Det var väldigt enkelt så vem som helst klarar det!
 
• Tejp
• Laddare
• Genomskinligt nagellack
• ströglitter
• Något personligt
• Lim
 
 
 
Börja med att torka av eran laddare väldigt noga. Ta en liten tejp-bit och tejpa för USB-ingången.
• Lägg genomskinligt nagellack på en liten yta av eran laddare.
• Ta valfri färg på ströglitter och strö ut lagom mängd på den lackade ytan. LÅT TORKA.
• Fortsätt tills hela laddaren är täckt med glitter.
• Vill man så kan man som mig ta något och limma på den för att göra den extra personlig.
 
Det kan släppa lite glitter i början men då kan ni bara fylla på med glitter.
 
LYCKA TILL!
 

Lördag.

Var med felicia på dagen, vid 6 tiden kom louise hit! Satt och pratade med henne om allt och ingenting. Har saknat henne ❤ Resten av kvällen har jag varit med jennifer och åkt runt!

Jag är jättetrött så jag kanske ska gå och sova nu.


Summer.


Spelkväll.

Hehe såg just att jag hade glömt att publicera mitt inlägg som jag skrev för flera timmar sen... Iallafall så är jesper, ebba och pontus här med mig och min sambo ;) Det börjar vara illa nu när jag verkligen är sambo med henne på riktigt och pappa alltid kallar felicia min flickvän. Jag kan helt ärligt säga att jag kommer ha problem att sova själv sen när felicia inte är vid min sida!!


Fredagkväll.

Idag har jag hunnit vara hos tandläkarn innan 8, färga mitt hår och vara med felicia och ida!! Nu ligger jag i sängen medans felicia gör en fas och så väntar jag på att pappa ska komma med filmer åt mig :)


The collection.

Ligger och kollar tv med felicia och ebba. Vi har varit med jepster sen 7 nångång! Kollade nån brutalt äcklig film... The collection hette den. Tror aldrig jag har kollat så mycket film som dom senaste dagarna :)


Dem vill ta bort det du slitit för.

Är hemma nu enstund medans felicia är på möte. Ska strax gå och börja baka och efter det duscha om jag hinner!

Igår grillade vi ute och hade allmänt mys. När vi kom hem igen slog vi på en film och somnade efter det :)

Idag kommer jesper hem, så vi ska vara med han iallafall :)


Mys.


Vila i frid.

Igår hände något som inte borde ha hänt. Jag fick ett uppvaknade som jag inte ville ha. Jag fick ett sms där det stog " victor är död ". Jag kan inte riktigt förstå hur så många unga kan vilja avsluta sitt liv innan de ens har börjat leva. Jag kommer nog aldrig förstå det heller. Victor blev bara 19 år gammal. Även fast jag inte har haft kontakt med han på ett väldigt bra tag, så känns det konstigt att jag aldrig kommer få se han igen. Jag har känt victor i så många år att jag inte ens kan räkna... Så många minnen och saker vi gjort. Tack och lov att minnen stannar föralltid även om inte människorna gör det..

Vila i frid fina du ❤ Jag hoppas att du hittade det du inte kunde hitta här bland oss. Vi alla vet att du har det bra och är på en bättre plats nu!


Bad update.

Oj vad dålig jag har varit att uppdaterat min blogg ser jag... Hade helt glömt bort att jag ens hade den!

Dom senaste dagarna har jag varit med felicia oavbrutet eftersom jag bor med henne ensam i en lägenhet! Kommer aldrig kunna sova ensam efter det här.. Vi har hunnit göra allt och ingenting egentligen. Mest har vi väl hunnit vara med jesper tror jag.

Nu ligger vi raklång i varsin soffa och halvsover i väntan på att något roligt ska hända, även om jag tror att det är lite avlägset...