Conch.

Somnade vid 11 och vaknade nu... Pigg är jag också! Hade fått sms så jag började smsa, ni tror inte lillpojken somnar då? Svar ja. Värt ens!

Jag har ont i mitt öra så jag blir arG. Det pulserar och hettar och sticker och gör allmänt jävla ont... Varför gör man hål på så konstiga ställen egentligen? Den rätta frågan är nog mer vem som kommer på den dumma idén från början, att man ska ha hål där och sen göra så jag blir sugen ...


Dundret.

Igår åkte vi lite överallt faktiskt! Hann träffa min efterlängtade bästis, frida och axel :) riktigt kul faktiskt! Sov hos felicia och vid halv 1 idag åkte vi upp på dundret och kollade grungecupen med massa folk :) När det var klart åkte vi till björnis på afterski!

Nu ligger jag i min säng och lyssnar sleep-mode musik och smsar :)


Roadtrip.

Sitter i bilen med mina vänner påväg till hemlig destination! Jag är såhääääär glad just nu!!!


Stolthet.

Har sovit 3,5 timme inatt och gått runt hela dagen så gissa om jag är nå trött? Har varit i luleå och när vi kom hem var vi med jesper! Ska skriva och visa er lite bättre imorgon :)

Ska sova snart, vilket kommer bli intressant och se hur det blir med det efter dagens nya piercing!!

God natt på er!


Rubrik.

Kul att jag hade skrvit ett jättelångt inlägg åså försvann det... Suck stön och morr.

Felicia kom och hämtade mig vid 8 och då åkte vi till henne. Hann knappt ta av skorna innan dom skulle på igen. Ida hämtade oss och vi var ute med henne i 1-2 timmar! Mysigt! Nyss har vi ätit japansk mat och prostatatomater. Vi funderar på att kolla en film nu!

Imorgon blir det att kliva upp tidigt eftersom tåget går 07.07 men det är det värt för jag ska få äta gott och shoppa med min bästa kompis!! Låter bra om ni frågar mig!

Nu ska jag vara social med felicia innan vi slår på en film och sover :)

Godnatt!


Let's go.

Kommer få ett nervöst sammanbrott snart känner jag... Hoff!! Alla ringer och skriver att jag ska komma, men tyvärr finns det bara 1 av mig. Vissa gånger vill jag klona mig. Jag hinner inte riktigt med allting... Har iallafall packat klart min väska eftersom jag ska sova hos bästo och imorgon hoppar vi på tåget och åker söderut!! Kommer bli mysigt och det är välbehövligt för oss båda.

Nu ska jag åka till stan!



Black.

Dåligt med uppdatering på bloggen som ni kanske ser!! Igår var jag i skolan och på kvällen åkte jag till stan och firade bästaste felicia på sin 18 års dag❤

Somnade på köksgolvet när jag kom hem, men jag vaknade sen igen och gick till sängen!

Har skola från 08.20-15.20 idag... Usch jag är så skolleds så ni förstår inte. Vill bara ligga hemma i min säng. Jag blir irriterad när jag vet att det är skola! Tur att det snart är lov :)


Bra musik.


Skype.

Spenderade gårdagen ute med massa folk! Åkte hem ganska tidigt för jag var trött och irriterad... Givetvis blir man extra populär när man sover också.. Hojj!

Idag har jag spenderat dagen med min bästis! Har haft söndagsmys och skrattat tills tårarna rann.. Tur att jag har henne ❤

Nu pratar jag med ludvig och oscar!
Ska sova när jag har pratat klart med dom och smsat klart också ;) hehe godnatt!


And what about your soul?

Sitter hos min söta fammo med henne och kollar skidåkning! Känns som flera år sen jag var här sist..

Igår åkte jag med flickorna till kiruna på en spontan roadtrip! Riktigt mysigt faktiskt :) sov hos gulleflyngan igår, hojja vad jag skrattade... Men då är allt som vanligt :)


Godmorgon


Here we go again.

Är hos klara medans hon fixar sig! Och felicia är och gör nåt annat!! Vi ska snart åka och tanka, hämta upp ebba och sen ska vi vidare och upptäcka världen från en annan vinkel... HAHA så himla gullig jag är alltså :)


FREEEEDAG

Idag är det fredag! Som jag har längtat! Veckan har ändå gått väldigt fort, vilket är skönt!

Idag har jag skola i 3 timmar. När jag har slutat ska jag ringa felicia :)

Hojj har som ingenting att skriva så jag bloggar när jag kommer hem vid 12 istället :)


In a bad mood.

Jag är på ett väldigt dåligt humör just nu...min lösning är som vanligt sömn.


Lol.

Ligger med klara i hennes säng. Är hos henne med felicia och ebba också!! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men något kul blir det väl som vanligt :)

Bloggar mer sen!


Be alright.

Sitter och pratar i telefon och lyssnar musik samtidigt som jag sitter och väntar på att min engelskalektion ska börja! Slipper ha slöjd idag så jag slutar 14.35! Skönt, har inte behövt ha en hel dag på hela veckan förutom måndag!!


I look for peace, but see I don’t attain.


Ass back home.

Slutade vid 2 idag. Sov 4 timmar, hämtade felicia och resten av kvällen har jag plugga och pratat med min fina vän!!

Nu ska jag sova igen, godnatt!!


Happy.

Godmorgon min läsare! Idag är en sån där dag när jag är jättetrött, men vad gör det? För jag är glad! Känns som att det kommer bli en bra dag idag :) Fast sen finns det en sak som jag inte är lika glad över och det är att jag har ekonomiprov imorgon!!


Now I'm lost.

Remember all the times we had together, What happened to Best Friends Forever?


Vilken härlig dag.

Nationella gick åt helvete. Har sovit i princip hela dagen, jag har ont i mitt knä och jag är förkyld.

Har hunnit vara på coop med pappa och så hann vi ragga några varv på stan! Jag har världens bästa pappa ❤❤

Jag förstår inte att jag kan vara trött efter min långa pn idag, men det är jag och därför ska jag ta tidig kväll!!


Nationella Kemi.

Sitter och väntar på att klockan ska bli 09.30 så vi kan börja med nationellaprov. Jag är så oförberedd på provet som man kan bli!! Kommer gå åt helvete, men vi får hoppas att jag klarar det!


Kläder.


Kommer du ihåg.

Skitsnack skapas av avundsjuka, sprids av hatare, accepteras av idioter och handlar om oskyldiga.


Sidan som går vidare har någon redan rivit av.

Orkar inte berätta om min helg så mycket förutom att jag har spendera den med felicia och några andra :) har varit mysigt och kul!!

Gjorde om bloggen lite idag som ni kanske ser! Blev så leds på den andra och kände verkligen att det var dags att göra någonting åt det.

Nu ligger jag och pratar med min bästis och ska göra det tills jag ska sova! :)


music.

 

Dagens shopping.


Wiho!

Idag är det fredag! Wiiho!! Känns väldigt bra faktiskt :) Sen är det marknad så dit ska jag gå med felicia och min söta lilla pappa :) Hihi

Igår hade vi Pi-dagen i skolan och vi behövde nästan inte göra nånting, äta kladdkaka och smartis. På kvällen åkte jag till stan och var med mina vänner!

Börjar 9 idag och slutar 12, det är inte så länge :)


Troublemaker.

Haha jag måste bara få säga att det är lite komiskt att få se och höra om hur mycket folk hatar en! Tänk att man inte ens behöver göra något för att folk ska gå upp i högvarv. Väldigt mystiskt. Ja herregud, nå finns det problemskapare som inte ens vågar stå för att det egentligen är DERAS eget fel att allting är som det är.


Onsdag.

Har spenderat min dag tillsammans med klara och felicia! Vi har hunnit kolla film, åkt bil och haft allmänt onsdagsmys!!

Är trött heeeela tiden och idag ska jag ta en tidig kväll, så när efterlyst slutar 22.00 ska jag gå och lägga mig :)


Godmorgon.

Har vaknat för enstund sen. Vet inte ens varför jag ska envisas med att kliva upp såhär mycket tidigare när jag kan sov eftersom jag bara sitter bort tid... Ska gå och dricka vatten!

Igår kom jag hem vid 1 och då gick jag och sov nästan direkt! Är ju trött hela tiden.

Hatar verkligen onsdagar, det är den jobbigaste skoldagen på hela veckan. Ska bli skönt när den är över :) nu orkar jag inte skriva mer, för jag sitter bara och skriver en massa skit som egentligen är oväsentligt.


Kiruna.

Blev kidnappad av mina mongovänner och dom styrde bilen mot kiruna igen. Nu åker vi runt här med markus också!

Himla skönt att man har såna fina vänner ❤ kunde verkligen inte fått bättre vänner!

Har varit i skolan som vanligt och så hann jag göra bort det sista nationella svenska. Sen kom jennifer och hämtade mig och så åkte vi till henne och ja sen hämtade klara och felicia upp mig!

Nä nu ska jag vara lite social!



Frukost.


Top Model sverige.

Ligger i soffan och kollar top model sverige. Just nu är det paus så jag kan passa på att blogga :)

Idag började skolan, jobbigt men vad ska man göra... Efter skolan sov jag i några timmar eftersom jag var trött och jag håller på bli sjuk så jag är inte världens piggaste om man säger så!

Jag längtar äckligt mycket till helgen, har så bra planer så det finns inte!!! Kommer bli så himla roligt :) Vi får hoppas att veckan går fort, men det tror jag nog att den gör :)


Pratar i telefon


Why be fake?

In the end, the truth comes out and when that happens, you’re standing alone.


Roadtrip.

Haft en mysig kväll med klara och felicia! Vi drog en roadtrip till kiruna och träffade massa folk och hade det allmänt bra!! Vi hann även åka ut till björnbyn och hälsa på markus och alla skidisar :) det var ett tag sen!

Nu är jag trött och skolan väntar imorgon så jag ska sova :) godnatt!!


Mysig musik.


Pieces.

Har haft en pissig kväll!! Tur att jag har felicia<3

Kom just hem och nu ligger jag och dricker vatten och kollar tv :) hihi


Svar på kommentar

Fick 2 kommentarer och båda innehöll frågan om jag kunde berätta om mina bästa killkompisar!!
Jag är en såndär tjej som nästan bara har killkompisar för att jag tycker att det är lättare och bättre på alla sätt och vis! Jag har nästan bara bra killkompisar, men jag tänkte skriva om mina två bästa killkompisar.
 
Den första är Ludvig Hjorth. Han är så himla snäll och söt och ibland brukar jag undra för mig själv om han verkligen är kille för han är verkligen inte som alla andra killar jag känner! Direkt det är någonting som händer så ringer jag ludde. Han är en av få som är väldigt lätt att prata med och han förstår mig och ger alltid de bästa råden och finns alltid där vilken tid på dygnet som helst. På ett eller annat sätt så har jag daglig kontakt med han. Han är en sån ärlig kille och han säger alltid som han tycker varesig det är bra eller dåligt för han vet att jag måste höra det. Han kan mig utan- och innantill så det är nästan lite läskigt! Det finns hur mycket som helst att skriva om honom men jag ska hålla det kort.
 
Den andra är William Carlsson. Jag har inte känt han hur länge som helst, men det behövs inte för han är en lätt kille att lära känna. Han är också jättesnäll och gullig. Om jag nångång behöver prata och vill höra hans åsikt om någonting så kan jag bara ringa han eller så kommer han och pratar med mig. Han försöker alltid sätta sig in i mina situationer för att förstå mig bättre och kunna hjälpa mig på så sätt. Jag har daglig kontakt med han också och jag brukar vara med han ganska ofta och då har jag alltid tillfälle att prata av mig! Han är  en väldigt ärlig människa och det uppskattas!
 
Jag har med andra ord vääärldens bästa kompisar♥

Musik.


Stora sjöfallet.

Har packat klart alla saker inför dom kommande dagarna och nu ska jag bara ringa angelica och sen åker vi iväg. Kommer vara dåligt med uppdatering nu i några dagar för att jag ska åka upp till fjälls med holger och mina 2 fina vänner angelica och felicia!! Kommer blir så mysigt :)

Dom senaste dagarna har jag bara varit med angelica och myst på! :)

Ni får ha det så bra, för det ska jag har!!


Outfit.


Harlem shake.


Måndagsmys


Vi klagar inte.

Den här helgen har gått alldeles för fort! Det var lilla vm ihelg så jag har varit där nästan hela tiden :) fick sovsällskap av min fina också!

Nu ligger jag och kollar tv, smsar och snapar :) ikväll ska jag vara med Angelica, Johannes och Adam!!


Lilla Vm.