Stan

Hade en jättemysig dag på stan med bästaste! Fick med mig lite saker hem som jag kan lägga upp bilder på sen :)
När vi hade gått klart på affärerna gick vi och tog en liten fika!




Perfekt fredag

Ligger i sängen med en handduk på skallen! Har alldeles nyss duschat och nu ska jag bara torka håret och sedan möta upp frida på stan :) 

Gårdagen var hur bra som helst! Började i skolan och sedan gick jag på stan med Ellen och Eddie. Mötte upp mina saknade Erik och Emil på stan! Gick på stan ett tag innan vi gick upp till Martin med han och Frida.

På eftermidsagen hann jag sova i några minuter och även vara barnvakt tills Erik, Emil och Martin kom. Vi mötte upp Frida och knallade sedan hem till martin igen och hade myskväll med film och godis! Jag kom hem kring 2 tiden :)

Kvällen idag kommer bestå av firande eftersom Jonas fyller 19 imorgon!! 






Sömn står på schemat




Blev uttråkad en torsdgkväll






Dags att sova igen

Med ett litet leende på läpparna, ska jag nu stänga mina ögon!

Haha tänkte skriva min ögonfärg där egentligen, men jag har grön/blå som skiftar så det blev lite svårt faktiskt!

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får en god natts sömn med söta drömmar!!






Drömfångare

Min blogglust är helt borta.. Jag kommer inte på ett enda inlägg som jag kan göra... Då är det illa.
Har jobbat söndag till tisdag och igår när jag skulle ta mig hem så regnade det som tusan så alla bussar var inställda. Hatade livet brutalt mycket då kan jag säga. Men tog mig hem ändå :) Resten av kvällen umgicks jag med mina älskade föräldrar! Gud så jag saknar mupparna när jag är borta.
 
Idag hade jag skola i några timmar och så fort jag kom hem gick jag och la mig i sängen och sov!
 
Har världens bästa planer med min bästaste också ♥
 
 
 

Regn i november

Jag tycker det är så otroligt märkligt att det kan regna värre än en sommardag och nu är det ändå 26 november... Bussarna är inställda och man kan inte ens gå ut, utan att slå ihjäl sig.



25/11

Nu ska jag börja avrunda denna måndagkväll!

Godnatt!




Kommentarer



Tror jag har världens finaste vän ♡


Speciell vän jag har


Bastumys

Igår när vi kom till hotellet så tog vi hissen upp och bastade! Otroligt mysigt!




Life-saver

Har alldeles nyss packat färdigt min väska! Klockan 3 åker jag söderut för lite jobb!

Jag vill inte ens nämna gårdagen... Allting började som skit, blev otroligt bra och slutade på nästvärsta tänkbara sätt. Det enda jag kan tänka i mitt huvud just nu är, det blir bättre. 


Trots att det finns stunder då jag hatar dig mer än allt annat i världen, så är jag glad att jag har dig! Vi kommer klara det här. Så länge vi gör det tillsammans. 

♡♡




Bästaste



Bra fredag

Gick inte så bra för mig att vara inne i kurera mig igår... Gick ut och pratade med Ellen, Elias och Eddie. Träffade på en massa folk ute :) När jag sedan gick hemåt så ser jag att Frida och Jonas sitter utanför min lägenhet. Det var alltså bara att åka iväg och umgås med dom och edwin. Vi åkte drygt 8 mil bort och snurrade med bilen, pratade med folk och sedan hälsade vi på Alexander :)  Jag kom hem kring 2- tiden och då gick jag och sov direkt :)





Kul fredagkväll...

Nu känner jag att jag bara vill dö. Fredagkväll och jag har fått feber! Så himla roligt... eller så inte.




Sätter punkt, vänder blad & går vidare.

Vet ni den där känslan när man känner sig ouppskattad och som att ingenting man gör duger eller räcker till? Så känner jag just nu.
Jag försöker så gott jag kan att hjälpa till och finnas där för de jag bryr mig om och det enda jag får tillbaka är skit. Jag älskar mina vänner och min familj överallt annat, men när jag stoppar mina vänner först så kommer jag ändå i sista hand.

Jag som person kan inte stå och titta på när min bästavän blir sårad. Jag kan bara inte. Jag tar så mycket skit för att inte låta det hända och det uppskattas inte...  Istället låtsas den som att jag hjälper till, men sen blir man ändå klickad om man ringer eller så blir man totalt ignorerad på alla sätt som går... Nånå jag kan inte göra annat än se min vän försvinna. 

Du fanns där för mig i vått och torrt
Men bort, det har gått för långt – för du svek mig gång på gång
Jag borde ha vaknat och fattat och sett, men jag somnade om.

Punkt slut, tack och hej – du ska ut, det var allt för mig
Jag gjorde allt för dig, du var allt för mig, så jävla svårt att förstå att det är tack och hej
Fast det var mitt egna val att dra, jag kunde inte ha dig kvar
Jag kunde inte stå och titta på hur du tog sönder mig sakta men säkert, det är säkert.





Torsdagen är avklarad

Min dag i skolan var jävligt rolig! Antar att det har med sällskapet att göra. Försökte hålla mig vaken när jag kom hem från skolan, vilket höll i några timmar iallafall... Innan 4 slocknade jag och sov ett bra tag! Vet inte varför, men när jag vaknade mådde jag illa och jag gör det fortfarande. Tror att jag mår dåligt av att sova så pass mycket som jag gör.

Resten av mina vakna timmar har jag lyssnat musik, ritat och även pratat i telefon med Ellen!




New drawing




Mitt hår




MYSER






Tisdag

Har varit hemma både igår och idag, men imorgon ska jag röra mig mot skolan! Har kort dag imorgon, vilket är otroligt skönt :) Har inte en enda tanke på vad jag ska göra efter skolan, men det lär jag märka när det väl händer.



Nu ska jag prata med bästi och sedan sova! 



18 November

Ligger i soffan med mina hundar och har världens jävla huvudvärk... Funderar om jag ska sova igen eller om jag ska slå på en film.




Måndagsmys






Innan vi suddas ut




End of the week

I fredags så var jag hemma hos Ellen till en början men sedan kom det folk och då gick allting bara utförs... 

Igår gjorde jag inte allt för mycket på dagen, men på kvällen var jag ute med Frida, Jonas och Edwin! Det var riktigt roligt!

Idag har jag varit på kurs med Frida och Jennifer i princip hela dagen. När jag kom hem låg jag bara i soffan och kollade film med min pappa! 










Drawing




Give me love




God morgon lördag




Min vanliga tur




Nytt




Torsdag 14/11

Torsdagen är redan över och jag hade kunnat ha en bättre dag, men hur som helst så är den över. 

Skolan gick ganska fort, dock hade jag ett matteprov som gick åt helvete. Resten av dagen har jag sovit och pratat i telefon.

Igår hade jag, Ellen och Emmy en slags tjejdag och på kvällen hade vi öppethus på skolan så vi var där och pratade med folk.





Svar på kommentarer;

Tänkte svara på några kommentarer i en löpande text...
 Någon kommenterade att det som hände i lördags kunde vara en mordplats, ja visst kunde det vara så.  Fast i det här fallet var det så att mina vänner bara drev med mig! 

Många frågar vars jag jobbar. Anledningen till att jag inte skriver ut det är för att det finns så många sjuka människor i världen och jag vill ha lite privatliv trots att min blogg är ganska liten. 

Jag kommer inte heller flytta tillbaka till staden som jag bodde i tidigare. Jag trivs himla bra här och det ska krävas mycket för att jag ens ska tänka tanken att flytta tillbaka!

nu säger jag god natt




12/11-13

Ligger i soffan med min favorit kusin sovandes och även min pappa. Har kommit hem just innan 9. 

Dagen bestog av jobb i köket. Hann nästan skära av fingertoppen på 2 fingrar också. När jobbet var slut tog jag en powernap!

Har blivit alldeles för mycket bråk idag känner jag. Idioter. 




Idag har varit ett gott exempel på detta




Måndagen är avklarad


Känner att jag börjar bli alldeles för trött för att orka hålla mina ögon öppna, därför tänker jag tvinga Ellen att vi ska sova nu. 

Nu på kvällen har vi varit med Micke och Aija. Satt bara och pratade, samt spelade kort. 

Imorgon är det jobb som står på schemat och när det äntligen är avklarat så bär det av hemåt!


18:33

Har haft otroligt roligt på jobbet idag! När vi slutade 13.30 så gick vi och sov direkt och sov till 5 ungefär :)

Nu ska jag gå och duscha i brist på annat!




Måste säga att vi är gode fula


Det växer




Drawing






Farsdag

Tack för att du är världens bästa pappa.
Tack för att du finns.
Tack för att du ställer upp på mig.
Tack för att du är stolt över mig.

Tack för att du är du.
Jag älskar dig!




Helgen

Tänkte att jag skulle berätta om min helg... Ååh vars ska jag börja....

Fredag: 
Jag var i skolan från halv 9 till 1 ungefär.  Sedan hade jag hemmakväll tillsammans med mina föräldrar! Skönt eftersom jag alltid brukar vara ute annars.

Lördag:
Det här blir spännande... På morgonen tränade jag och knallade på stan och lite affärer med min mamma. Kring 5 tiden, ringde Anton så jag gick ut och pratade med han tills jag tog en buss mot östermalm och var sällskap åt Frida som var lekledare på ett maskeradkalas. Halv 9/ 9 tiden kom Jonas, Eddie, Frida och Edwin och hämtade upp mig och vi åkte runt och sladdade. Efter ett tag åkte vi hem till Edwin ett tag och sedan satte vi oss i bilen och åkte iväg mot ett hemligt ställe... Jag kan säga att jag aldrig i hela mitt liv varit så rädd som jag var, jag har aldrig sprungit så fort och jag har verkligen aldrig känt mig så liten.












Work out

 
Känner att det är dags att ta tag i träningen nu så man får en fin kropp!
Började dagen med ett 1 timmes pass. Man känner verkligen att man inte har tränat, men nu ska det bli ändring på det :) Man måste börja någonstans.
 

Sänghäng




Justgirlythings

 
 
 
 
 
 

Drawing






Idag är det ingen vanlig dag

Det är den 7 november och det betyder att min bästavän fyller år. Känns som att jag har känt han i flera år, när jag egentligen inte har gjort det. Alla borde få ha en vän som honom. Han finns där vilken tid på dygnet som helst och han säger alltid rätt saker. Jag vill kanske inte alltid höra det han har att säga, men jag vet att han säger det för att han bryr sig. Jag önskar han den bästa dagen någonsin! Jag hade gärna vilja vara där och fira honom, men jag kan inte så jag firar han på avstånd.

Adrian..Grattis på din 17 års dag ♡




7/11 - 2013

Sitter i skolan och väntar på att mattelektionen ska börja. Har bara hunnit ha en lektion innan det här. 

Har min längsta dag idag så jag slutar 13.45. När jag slutar ska jag möta upp Frida och gå på stan med henne och kolla, samt surra skit :)




Det börjar dra ihop sig

Nu ska jag försöka sova! Hoppas ni har haft en bra dag! Puss och god natt!




Lär dig livets största gåta.




Började rita




Onsdagen avklarad

Har verkligen inte hunnit göra mycket idag... Tycker jag har sovit 99.9%. Åkte med pappa till alla skoaffärer som finns i hela stan och tror ni jag hittade något? Svar nej. Tror ni att jag hittar ett par  skor att beställa som faktiskt är fina och som finns i min storlek? Nej. 

Nu på kvällen har jag ritat lite, duschat, prata med mami och även spela gitarr och sjungt med henne.




Mina musiktips

  

Dröm sött




Musiktips




Feeling sick

Vaknade just efter att ha sovit i 2 timmar! Känner att jag bara mår sämre nu istället....




Älskar den som uppfann värmefilten




Borta bra men hemma bäst

Åh så skönt det är att komma hem!! Har nyss packat upp min väska efter att ha varit borta sedan söndag. Jag vet att min uppdatering inte har varit den bästa, men jag har inte haft något att skriva om när jag har jobbat.

Igår var vi och badade med två praktikanter. Vilket var väldigt trevligt :)

Nu är jag så himla trött så jag tror jag ska gå och lägga mig i sängen och kolla en film :) 




Idag saknar jag min bästi extra mycket

Fula som få!




Söndag 3/11

Sista dagen på lovet idag. Gud vad fort det har gått. Hade gärna haft lov en vecka till.

Det har varit halloween ihelg och det har jag firat med utgång och bästa sällskapet!

Idag är det söndag, vilket betyder att det är slut på slappandet och jobb väntar.




























Ny månad, nya möjligheter




1 november

Blev inte så mycket uppdatering igår, därför tar jag tag i den idag. Vid 12 gick jag till stan med Anton och kollade på affärer, sedan träffade vi Frida och Frida så vi pratade med dom tills jag skulle gå hem. På kvällen kom Ellen till mig och vi stressade oss till bussen söderut. Satt fast i bilkö 40 minuter pga trafikolycka. 

När jag kom hem hann jag prata ganska mycket i telefon. Pratade med Rasmus, Adrian och Frida. Efter det gick jag och sov tills halv 6 ungefär, frös så mycket att jag var tvungen och gå ner till duschen och där satt jag i lite mer än 1 timme. När jag kom upp gick jag och la mig i sängen och sov till 10 :)

Idag är det 1 November. Tänk vad fort tiden går. Idag är det även 4 månader sedan jag och mina föräldrar flyttade in i nya lägenheten :)

Planerna för dagen är att vara lite med min mamma :)