torsdag

Igår var jag på stan och köpte lite saker. Efter skolan idag mötte jag upp pappa på stan och köpte lite kläder!


Tränade för ett tag sen och nu tänkte jag duscha innan jag ska parkera mig framför tvn. 


Helt slut

Haft en intensiv kurs i 2 dagar så har varit helt slut. Kursen handlade om "Ansvarsfull alkoholservering".
Skrev prov i eftermiddag så förhoppningsvis har jag klarat det!
Bullbak

Min helg

Har varit dåligt med uppdatering, men har varit upptagen.

Spenderade min fredag tillsammans med Klara i bilen och massa fyllskallar. Lördagen var jag med Johannes och Victor. Åkte mest omkring tills vi kom på att vi skulle åka till Piteå. Träffade Elin och Ludvig en snabbis innan vi kollade läget inne i stan. Kom hem kring 4 båda dagarna. Igår var jag bara hemma hos Klara och kollade Xgames!Torsdagsmys
Onsdag

Igår blev det inga inlägg då jag var dödstrött. Började dagen halv 10 med ett bröst-/ryggpass. Sen hade jag lektioner till 2 och därefter slutade jag. Tog en powernap på ungefär 40 minuter,  åkte ut ett tag och sen efter det blev det en prommis!

Idag har jag en träningsvärk från helvetet och jag är tröttare än tröttast... Hoppas det blir en kort dag så jag kan gå och lägga mig snart igen!


NattprommisNär kylan biter i kinderna

Kalla vinterdagar saknar jag sommaren... Idag är en sån dag!
Jag saknar sena nätter, festivaler, sol, bad, alkohol med vänner!


Ny vecka

Vilken tråkig och mörk dag. Blev ingen skola för mig idag så jag har inte gjort så mycket. Duschade för ett litet tag sen och nu ligger jag i soffan och kollar tv!Hår


Jag är en sån person som alltid vill göra något nytt med mitt hår, men så fort jag gör något så ångrar jag mig lika fort. 

Just nu saknar jag mitt långa fina hår... Undra varför jag ens ville klippa av det?


Hemma-spa


Ligger i ett varmt bad med badsalt och skum! Ska unna mig lite hemma-spa en kväll som denna

16 dagar kvar


Helgen

Igår (lördag) klev jag upp och åkte till Piteå för att titta på handboll med Klara och lilla Theo. När jag kom hem hann jag bara fixa mig innan det var dags att åka ut för att festa till det lite. 

Idag har jag legat i sängen hela dagen. Hunnit kolla en film med pappa och snart tänkte jag lägga mig i badet en stund!En grå och trist fredag

Min fredag har varit ganska så värdelös och tråkig. Var i skolan 8-11 då jag bara jobbade i fiket. När jag kom hem la jag mig och sov i några timmar, duschade och for till Klara. Kollade en film och myste med Theo. Därefter åkte jag ut med Frida, Victor och Johannes ett tag.

Nu ligger jag i min säng, har ont i halsen samt huvud och så ska jag lyssna på när traktorjävlarna roar sig utanför mitt fönster. Nånå, ska lyssna musik och sova!
Tv-mys

Har kommit hem från skolan vid 2-tiden och just nu ligger jag i soffan med en godispåse och tittar på miami ink!

Känns som om dagarna bara springer iväg utan att jag riktigt hinner med...
Sömnproblem

Trots att jag sover mer än jag är vaken, så ska jag faktiskt försöka sova! Börjar 10 imorgon och då ska jag befinna mig på en resebyrå i stan och därefter jobba i fiket 3 timmar!
Tatueringar

Har hunnit samla på mig fler tatueringar på senare dagar. Den 3 februari ska jag och bygga ut min arm lite till! 
14/1-15

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden, dock är det tyvärr inte frivilligt! Många som gnäller att jag är dålig att blogga och det kan jag absolut hålla med om. Mitt liv är så tråkigt och jag har ingenting att dela med mig av. 

På senaste tiden har mitt liv förändrats ganska mycket, det är människor som kommer och går.  Jag har jobbat mycket, men har haft tid att spendera med mina vänner ändå! 

Bjuder på några bilder från min instagram;