31/7

Vaknade redan vid 10 idag igen, känns samtidigt skönt att vakna vid den tiden eftersom jag inte behöver vända tillbaka dygnet när skolan börjar igen :)

Ska alldeles strax gå och göra mig klar och efter det så tänkte jag faktiskt gå ner till stan med Rasmus :) Har ingen aning om vad jag ska göra hela dagen, men känner inte för att göra så himla mycket när vädret är som det är idag...

Ha en bra dag!!


Perfekt tisdag

Hmm ligger i soffan och funderar på vad jag har gjort idag... Klev upp vid 10 eller något, pratade i telefon med Jennifer, sedan Frida och efter det Ludvig! Hann duscha och sminka mig och sedan gick jag ut på stan!! Har även hunnit med att vara med Ludvig och Viktor :) Nu på kvällen har jag och pappa kollat film, " Snitch" hette den tror jag! Den var bra! Åkte ut med bilen och kollade lite här och var tills mamma slutade jobbet.

Just nu längtar jag till bara till torsdag då det ska bli finväder, Ludvig kommer till stan och på kvällen ska jag och Ellen på bio och kolla den nya skräckfilmen " The purge".

Har någon annan än jag tänkt på att det har börja bli mörkt ute på kvällarna?? Jag älskar det! Så himla mysigt när det är så pass mörkt att man får tända ljus och ligga under en filt och småprata med någon! Åååh!


Dagens


Wallander - Sveket

Ligger under min lilla filt och kollar på film såhär i den kolsvarta natten!!


Mirakel

 
 

Dagens klädshopping

 

Måndag


ocean

Efter att ha vila ögonen på
det vackra havet så kan jag somna med ett leende!! imorgon ska jag för första gången på länge sova ut!!


musik

Hittade 2 bra låtar på min spotifylista!


Tågresa


happyface

Nu tar jag ÄNTLIGEN sommarlov!! Har varit en riktigt tung och jobbig dag på jobbet, men det är glömt och förlåtet för nu väntar jag på tåget som ska ta mig långt härifrån!! Älskar livet just nu.


Söndag 28 juli.

Känner att min ork till att jobba har tagit första bästa flyg och lämnat mig kvar här... Har ingen som helst lust att jobba idag. Vill bara ta min 100 kilos väska och knata till tåget! Ber till alla gudar att dagen går fort!

Ska börja knyta på mig skorna nu så jag får genomföra dagens "höjdpunkt".


Cyberbully.

Igår så kollade jag filmen "Cyberbully". Otroligt bra film!! Grät i princip hela filmen... Det sjuka är att jag kände igen mig själv till en viss del, vilket många av er inte vet eller kan tänka er. Att kolla på filmen var som att snabbspola igen mitt jobbiga halvår som jag har haft.

Har ni inte sett den, gör det!


27 juli.

Ojojoj va dåligt det har varit med uppdatering på bloggen... Har som sagt bara jobbat hela dagarna igenom. Nästan. Imorgon är det sista jobbdagen för mig och på kvällen tar jag tåget hem! Skönt, men ändå konstigt. Känns som att jag kan lämna alla mina saker här eftersom jag ändå kommer tillbaka på tisdag, men det gör jag inte. Jag flyttar hem nu❤

Min dag har varit väldigt jobbig, fylld av trötthet, smärta och stress. Som tur är fick jag sluta 19.00 istället för 21.00! Fatta att två timmar kan göra så mycket. Sedan jag kom hem från jobbet har jg hunnit duscha, packa, prata i telefon och haft spontan besök av Brobban!

Nu ska jag ta och göra någon nytta. Med det sagt menar jag sova eftersom jag har ett 10 timmars jobbskift framför mig! Hoppas ni har haft en bra dag och att morgondagen blir minst lika bra :)


Gårdagen

Gårdagen Blev jättebra tillslut.. Jobbade 14.00 - 21.00 och slutade 1 timme tidigare ( skulle egentligen gå 14 - 22 ). Gick hem och hann knappt sätta mig ner så kom broberg och hämtade mig... åkte och fixade en sak och skjutsade folk till en början, sedan åkte vi till mig och satt och pratade i 3 timmar! Vi hann prata om allt mellan himmel och jord, bra och dåligt, ALLT verkligen! När han åkte hem så pratade jag i telefon med Frida och sen hände det en sak... Nu sitter jag och dricker ett glas vatten innan det är dags att promma till jobbet :)

Ha en bra dag gottfolk!


Mysisen


På jobbet


Svar på kommentar;

Har fått 2 kommentarer angående mitt jobb och flytten... Jag jobbar på ett café, men för snart 1 månad sedan så flyttade jag söderut för att gå gymnasiet vilket jag börjar till hösten! Anledningen till mitt förra inlägg är att jag inte hann flytta på "riktigt" eftersom jag jobbar på annan ort, men på söndag är sista dagen för mig på mitt jobb och när det är färdigt så flyttar jag permanent!


New way home

sitter på tåget som just har börjat rulla norrut... Har världens jävla ångest, vill bara lägga mig ner och gråta. Något positivt med det här är väl att jag har nedräkning tills jag får flytta hem igen på riktigt!! Längtar ihjäl mig! Har såna roliga saker planerade inför resten mitt sommarlov. Skönt att snart ha gjort bort jobbet också :)

Har haft så himla mysiga dagar nu när jag var hem, har världens bästa vänner❤

Nu ska jag fortsätta lyssna musik och bara ta det lugnt tills jag är i gällivare och kan gå till jobbet!


Senaste dagarna


Radioplay

Har jobbat hela veckan så jag är helt jävla slut i mina ben och knän... Just nu sitter jag på jobbet och gör ingenting för att det är så lugnt här. Jobbar kväll idag så det blir nog ganska sent för mig. Igår somnade jag redan vid halv 9 och vid 3 inatt gick jag och duschade!

Imorgon jobbar jag på dagen, sen på kvällen ska jag ta tåget hem och stanna där till på tisdag och då blir det mer jobb. Jag har sån äcklig hemlängtan så ni anar inte.. Saknar mina föräldrar, mina hundar, mina vänner, ALLT. Vill bara att det ska blir söndag så jag får flytta hem igen. Vill inget hellre just nu.


Long time.

Gud vad längesen jag har bloggat :o Har inte haft tid, har jobbat varje dag. Kväll dessutom... Är så förbannat trött så jag vet inte hur jag ska orka jobba...Ska sova så fort jag slutar!!


Musik


Finsällskap

 

Nytt case

 

Ge mig

 

Otroligt bra!


Leds.

Jag är otroligt leds och besviken... jag blir alltid utnyttjad och jag tas alltid förgiven oavsett vad det är. Hoppas alla ni idioter skrattar er lyckliga på mitt inlägg nu! Vet att hälften av er bara läser min blogg för att snoka och söka möjligheter till att förstöra för mig, good luck!

Ser människor i världen, men jag ser ingen mänsklighet!

Tur att det finns några få bra människor där ute ändå!


Quote of the day


Torsdag

Har haft en toppen dag på jobbet idag! Var kul med så mycket folk och Emelie och jag har skrattat och haft kul åt allt :) Jobbet blir mycket lättare med såna fina jobbarkompisar! Kom hem vid halv 11 nånting och sen dess har jag pratat i telefon med en massa folk :)

Snart måste jag sova så jag orkar upp vid 6 tiden!! Ska åka hem ❤ Som jag har längtat. Har haft världens hemlängtan nu på senare dagar... Ser framemot några roliga dagar med festival, familj och bra sällskap av mina fina vänner!


Jobbelijobb


Telefon

Har spenderat min tisdagskväll med att prata med Isak!


Borderline Murder

Ligger just nu i soffan och kollar Borderline Murder efter att ha vaknat efter en skön powernap! Jobbade 08.00 - 16.00 idag och det gick väldigt bra! Imorgon jobbar jag 14.00- 22.00 så jag har sovmorgon :)


Jobb

börjar om ungefär 30 minuter så måste ta på skorna och bege mig mot jobbet!


Nu ska jag sova..

så jag orkar upp och jobba imorgon!


~ Ed Sheeran


söndag 7 juli

Haft några otroligt mysiga dagar! Igår fick mina vänner för sig att vi skulle åka på roadtrip och våran slutdestination blev till mitt hem❤ Haha det bästa var att se min mammas ansiktsuttryck... hon var helt chockad när hon såg mig! Har filmat så kan kanske lägga upp det när jag får tillgång till en dator :)

Har haft sovsällskap också, även fast vi inte sov så mycket :) Vi roade oss på ett minst sagt elakt sätt. Vid 1 tiden idag gick vi till strandcafét för att jag skulle hämta mitt schema, men jag får det först på tisdag under jobbdagen!

Idag kommer pappa och farmor hit och ska sova med mig 1 natt :) Kommer bli skönt med lite familjesällskap efter att ha varit utan min familj i 4 dagar... träffade pappa och mamma i ungefär 5 minuter igår så saknar mina föräldrar lite ganska mycket, hur jobbiga dom än kan vara ibland så är dom det bästa jag har ❤

Nu ska jag fortsätta kolla flightplan och mysa under filten!


otroligt tråkigt


Dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Är i min fd hemstad och jag tycker det är hur mysigt som helst att få träffa alla igen, men ändå längtar jag hem... Ser lite fram emot att få jobba, konstigt nog!

Har inte så mycket att skriva om på bloggen men nu vet ni iallafall vad jag har för mig :)


New in


Södra hamn.

 

Mitt humör

Jag är så arg att jag hade kunna lägga mig ner och gråta... Jag har så mycket inom mig som jag bara vill släppa ut... Har lust att skrika och slå sönder allt jag ser! Istället för att göra det så slår jag på hög musik och går ut. Det brukar hjälpa. Ska stänga ner kik och alla sociala nätverk så ingen kan nå mig tills jag känner mig på bättre humör. Jag vet att i ett sånt här läge kan jag säga och göra vad som helst och för allas bästa blir det nog bäst så!!


Hundarna

 
 
 

3/7

Har hunnit springa på stan så jag har fått ont i mina fötter... jobbigt läge. Jag har iallafall inte köpt någonting idag eftersom jag tyckte det räckte i söndags!

Nu sitter jag i bilen medans mina nära och kära är inne på ICA MAXI och handlar. När det är klart ska vi åka hem och jag antar att det blir att fortsätta packa upp och fixa :)


Shopping

Har hunnit med att packa upp en massa saker idag och nu måste jag gå och fixa mig så jag kan gå upp på stan med min mamma, moster och kusin och shoppa!!

Ska försöka fota lite bilder som jag kan lägga upp här på bloggen senare idag! Ha en fortsatt bra dag mina bloggläsare :)


Tunnel Vision


Night


Blev ikea igår..


1 juli.


Måndag

Sen sist jag bloggade har jag hunnit med att käka, vara med min fina familj och hållt på i läggan!!


[hjärta]


God natt


Min fina krigsskada

nä haha, men jag fick en armbåge på vänstra sidan av halsen i fredags under Nause uppträdande och jag kan ännu inte röra på skallen hur jag vill eller ligga normalt osvosv... Det gör ont också. Hela tiden, riktigt jobbigt!! Man får ändå räkna med att såna saker kan hända så lätt när man är på festivaler som jag nu var i det här fallet :)

Trots min hals och att jag fick en blodig läpp under Kirunafestivalen, kan jag knappt vänta tills det är RIX FM- festivalen/ hamnfestivalen här hemma :) Efter det ser jag även fram emot Musikens makt och kanske Piteå Dansar Och ler, om jag hinner eftersom jag även har ett jobb att sköta!